Home Greek News Πήρε «σκούπα» η Κυβέρνηση: Έκοψαν το ρεύμα στους καταληψίες στη Νοταρά 26 – Τέλος στην ασυδοσία ΜΚΟ & μεταναστών

Πήρε «σκούπα» η Κυβέρνηση: Έκοψαν το ρεύμα στους καταληψίες στη Νοταρά 26 – Τέλος στην ασυδοσία ΜΚΟ & μεταναστών

by _
0 comment 114 views

Πήρε «σκούπα» η Κυβέρνηση: Έκοψαν το ρεύμα στους καταληψίες στη Νοταρά 26 – Τέλος στην ασυδοσία ΜΚΟ & μεταναστών


Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Πήρε «σκούπα» η κυβέρνηση. Kαι κάπου εδώ το πανηγύρι τελείωσε για ΜΚΟ και παράνομους μετανάστες. Η ασυδοσία που τόσα χρόνια λάμβανε χρόνια υπό την ανοχή των ΣΥΡΙΖαίων ρίχνει αυλαία.

Εικόνες ντροπής που εξέθρεψε η προηγούμενη Κυβέρνηση, καθώς όποιος ήθελε έκανε ότι ήθελε. Καταλήψεις κτιρίων, πανεπιστημίων, ενώ εάν γούσταρες, έκανες κα μια βόλτα από την Βουλή και πετούσες και μια μπογιά.

Στιγμές που διέσυραν την Ελλάδα σε όλη την οικουμένη. Τώρα η νέα Κυβέρνηση δείχνει πως έχει σκοπό να φέρει την χώρα στην κανονικότητα. Ελπίζουμε αυτό να λάβει χώρα. Όχι γιατί στηρίζουμε τη ΝΔ, αλλά γιατί θέλουμε μια Ελλάδα δυνατή, υπερήφανη και αποφασιστική.

Έτσι λοιπόν οι Αρχές, έκοψαν το ρεύμα στην Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26. Επόμενο βήμα να τους πετάξουν έξω!

Η ανακοίνωση:

Σήμερα (σ.σ.: Παρασκευή 12/7) το πρωί συνεργείο της ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στην Κατάληψη Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπαλλήλων ενήργησαν κατόπιν αστυνομικής εντολής.

Ζητάμε από τον κόσμο του κινήματος και της αλληλεγγύης να είναι σε επιφυλακή.

Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση αύριο, Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο κτίριο της κατάληψης.

Όλα αυτά βέβαια είναι στα μέτρα του νέου σχεδίου της Κυβέρνησης. Η εξάρθρωση της παραβατικότητας στα Εξάρχεια είναι ένας από τους κύριους στόχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, και από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης φαίνεται να δρομολογεί σχέδια που θα πατάξουν την ανομία και την κυριαρχία των συμμοριών στην περιοχή.

Ήδη τις προηγούμενες μέρες ξεκίνησε σχετική επιχείρηση μεγάλου βεληνεκούς από την αστυνομία με έφοδο στο ΑΠΘ και πληροφορίες για άμεση επαναφορά της ομάδας «ΔΕΛΤΑ», με οδηγίες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θέλει να δείξει ότι στην πολύπαθη γειτονιά της Αθήνας θα επιστρέψει σύντομα η ηρεμία και θα επιβληθεί η τάξη.

Η Επιχείρηση Εξάρχεια έχει δυο κύριους στόχους οι οποίοι θα εξειδικευθούν σε πολλές επιμέρους αστυνομικές δράσεις με πολλές κατευθύνσεις που θα υλοποιηθούν σταδιακά.

Πρώτον η εξάλειψη της έννοιας άβατο και δεύτερον η καταπολέμηση της ανομίας.

Υλοποιώντας τις προαναφερθείσες κατευθύνσεις, το υπουργείο ετοιμάζει μια σειρά από δράσεις, στόχος των οποίων είναι η βαθμιαία διασφάλιση της ομαλότητας στην περιοχή ενώ για να πάψουν τα Εξάρχεια να ανήκουν στις συμμορίες, κατά τον νέο σχεδιασμό κρίνονται απαραίτητα αστυνομικά μέτρα.

Για τον λόγο αυτό το πλάνο εντός του καλοκαιριού περιλαμβάνει , μεταξύ άλλων, εμφανή παρουσία της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή καθώς και ενίσχυση της αστυνόμευσης.

Στα Εξάρχεια θα μπαίνουν συχνά κλούβες της Αστυνομίας, ενώ σύντομα θα περιπολούν αστυνομικοί της γειτονιάς, που πλέον θα έχουν δικαιοδοσίες παρέμβασης.

Στο πλάνο των ενεργειών υπάρχει ακόμα η διαχείριση των καταλήψεων, η αντιμετώπιση του Ρουβίκωνα, η καταπολέμηση των ναρκωτικών και του λαθρεμπορίου, η διαχείριση των προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή αλλά και η υποστήριξη των κατοίκων και η ανάπλαση της περιοχής.


pentapostagma.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr