Home Greek News Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που είχε εγκρίνει το Μνημόνιο στο ΣτΕ!

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που είχε εγκρίνει το Μνημόνιο στο ΣτΕ!

by _
0 comment 345 views

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που είχε εγκρίνει το Μνημόνιο στο ΣτΕ! ΑΥΤΟΥΣ έχει βάλει στη κυβέρνησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης!!!


Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης , μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ…


To 2010, ο τότε ανώτατος δικαστικός, Παναγιώτης Πικραμμένος, είναι πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Η Ελλάδα περνά μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της. Ο ίδιος, προεδρεύει στην υπόθεση του Μνημονίου, το οποίο και εγκρίνεται, μετά από θετική του εισήγηση. Αυτό είναι. Στην Ελλάδα, έχουν μπει οι αλυσίδες και με τη «βούλα». Αργότερα, ως πρόεδρος του ΣτΕ, θα εγκρίνει το χαράτσι που εισπράχθηκε μέσω της ΔΕΗ. Και, πιο μετά, θα διατελέσει υπηρεσιακός πρωθυπουργός. Το 2015, ο κ. Πικραμμένος ήταν ο ένας από τους τρεις Έλληνες που μετείχαν στην κλειστή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

«Η Λέσχη Bilderberg είναι μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν» (The Times, London, 12/7/1977).

Από τότε, βέβαια, έχουν αλλάξει πολλά. Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ διαθέτει πλέον και το δικό της site στο διαδίκτυο. Το μόνο που μένει σταθερό είναι η «μυστικότητα» των συναντήσεων, τα πρακτικά και οι αυστηροί κανόνες εχεμύθειας.

Σήμερα, ο κ. Πικραμμένος είναι Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ελλάδας. Πάντα οι πρόθυμοι συνεργάτες «ανταμείβονται». Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι, που ο Παναγιώτης Πικραμένος ήταν Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας; …Του Συμβουλίου εκείνου, το οποίο απεφάνθη για τη νομιμότητα του γερμανικού “μνημονίου” …Του Συμβουλίου εκείνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για την εφαρμογή του μνημονίου του Σόιμπλε. Είναι τυχαίο που ο Πικραμένος είναι γιος ατιμώρητου δωσίλογου της Κατοχής; Είναι τυχαίο που ο Πικραμένος είναι απόφοιτος του Γερμανικού Κολεγίου Αθηνών; Ένας γιος ενός επίσης ατιμώρητου δωσίλογου των Ναζί …Ενός δωσίλογου με το συμβολικό όνομα Όθωνας, το οποίο παραπέμπει στη βαυαροκρατία …Ο γιος του “Όττο” …

Πηγές :
1. Η «Συνάντηση των Κοράκων» της Λέσχης Bilderberg

https://ellinonfos.gr/i-sinantisi-ton-korakon-tis-leschis-bilderberg/

2. Η Ελλάδα απασχολεί και τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

https://www.kathimerini.gr/819297/article/epikairothta/politikh/h-ellada-apasxolei-kai-th-lesxh–mpilntermpergk
________________________________
Περισσότερα για τον Πικραμμένο εδώ:
1. Παναγιώτης Πικραμμένος… Ο γερμανόφωνος συμμαθητής, φίλος και ίσως μελλοντικός συγκάτοικος του Χριστοφοράκου.

https://forza-traianou.blogspot.com/2013/11/xeftilismos-pikramenou.html

2. Ο ΠΑΤΗΡ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

https://aera2012.blogspot.com/2012/06/blog-post_08.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr