Home Greek News Οσοι νομίζουν ότι κάτι άλλαξε πάρτε αυτό. Πορεία κάτα της περιβόητης Airbnb και τους κατέβασαν τα ΜΑΤ να τους ΔΕΙΡΟΥΝ!!!

Οσοι νομίζουν ότι κάτι άλλαξε πάρτε αυτό. Πορεία κάτα της περιβόητης Airbnb και τους κατέβασαν τα ΜΑΤ να τους ΔΕΙΡΟΥΝ!!!

by _
0 comment 170 views

Οσοι νομίζουν ότι κάτι άλλαξε πάρτε αυτό. Έκαναν Πορεία κάτα της περιβόητης εταιρείας Airbnb και τους κατέβασαν τα ΜΑΤ να τους ΔΕΙΡΟΥΝ!!!


-πριν 21 ώρες

Αυτά ζήσαμε πρό ολίγου επάνω στον πεζόδρομο του Κουκακίου.
Μια πορεία γειτονίας – παρέμβαση για το Airbnb – τη βραχυχρόνια μίσθωση και την τουριστικη ανάπλαση, περνάει ανάμεσα από 2 σειρές παρατεταγμένων ΜΑΤ μπροστά απο το Α.Τ. Ακρόπολης, όταν ξαφνικά δεχόμαστε αναίτια επίθεση, με γκλομπιές στα κεφάλια, δακρυγόνα, κρότου, και τα γνωστά.

Το βίντεο αυτο είναι σε μια στιγμή που ενω η πορεία έχει απομακρυνθεί μετά απο αυτή την επίθεση, ένας άνθρωπος βρίσκεται με ανοιγμένο κεφάλι, μές στα αίματα, πεσμένος στο πεζοδρόμιο, και αλληλέγγυοι προσπαθούν να τον προσεγγίσουν ώστε να βεβαιωθούν ότι θα γίνουν οι στοιχειώδεις ενέργειες : ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, στοιχεία . Ένα δείγμα για το πώς αντέδρασαν τα ΜΑΤ σε αυτές τις προσπάθειες είναι το παρακάτω. Ο άνθρωπος μάθαμε ότι τελικά φορτώθηκε σε περιπολικό. Φέυγοντας πίσω, ούτε 5 άτομα, μας πέταξαν και ένα δακρυγόνο δωράκι .

Απ’ότι φαίνεται δεν κρατιούνται στο ΥΠΕΡ-υπουργείο.
Εαν αυτό συμβαίνει σε μια πορεία ούτε 100 ατόμων, απόγευμα, στον πιο κεντρικό πεζόδρομο του Κουκακίου, απροκάλυπτα μέσα στον κόσμο και τους τουρίστες (που εως και αυτοί παρεμβαίνουν), φαντάζεστε μέχρι που μπορεί να φτάσει τη βία και την καταστολή αυτός ο ακροδεξιός συρφετός που έχει αναλάβει για άλλη μια φορά να μας τρίξει τα δόντια..

(Ήδη αναπαράγονται δημοσιογραφικές αθλιότητες περί ”επίθεσης στο Α.Τ. και τραυματίες αστυνομικούς”. Ευτυχώς, ήταν πολλοί οι παρόντες – περαστικοί, εργαζόμενοι, τουρίστες, οι οποίοι είδαν μπροστά τους να εκτυλίσσονται αναίτια σκηνές απείρου -βίαιου- κάλλους.)

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr