Home Greek News Παράνομες καταλήψεις ΤΕΛΟΣ – «Μετανάστες» αποχώρησαν μαζικά από το CITY PLAZA λόγω της ΝΔ – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Παράνομες καταλήψεις ΤΕΛΟΣ – «Μετανάστες» αποχώρησαν μαζικά από το CITY PLAZA λόγω της ΝΔ – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

by _
0 comment 184 views

Παράνομες καταλήψεις ΤΕΛΟΣ – «Μετανάστες» αποχώρησαν μαζικά από το CITY PLAZA λόγω της ΝΔ – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ


Όταν το Κράτος δείχνει αποφασιστικότητα, τότε τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ απλά.

Μετά από 39 μήνες η κατάληψη παράνομων  μεταναστών στο ξενοδοχείο City Plaza έληξε, όπως ανακοινώνουν τα μέλη της σε ανάρτησή τους στο Facebook.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, σήμερα τα κλειδιά του κατειλημμένου ξενοδοχείου που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας «παραδόθηκαν στους πρώην εργαζόμενους του ξενοδοχείου στους οποίους ανήκει ο κινητός εξοπλισμός», ενώ όλοι οι «μετανάστες και πρόσφυγες», όπως τους ονομάζουν μεταφέρθηκαν, καθώς αποχώρησαν οικειοθελώς.

Τόσο καιρό γιατί δεν αποχωρούσαν;

Γιατί το Κράτος τους επέτρεπε να ζουν εκεί ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ.

Τον ρυθμό εκκένωσης επέτεινε (διατείνονται πως είχε… ξεκινήσει νωρίτερα), όπως αναφέρεται, η επανεκλογή της Νέας Δημοκρατίας, οπότε «επαναβεβαιώθηκε η απόφαση ολοκλήρωσης του κλεισίματος συλλογικά από εμάς και με τους δικούς μας όρους». «Αν για κάποιους και κάποιες από μας μια εκκένωση από τη Νέα Δημοκρατία θα ήταν μια «ηρωική έξοδος» για την οποία δεν θα χρειαζόταν και να δώσουμε πολιτικές εξηγήσεις, για τους περισσότερους από τους κατοίκους του City Plaza θα διακινδύνευε το ήδη ευάλωτο και ασταθές καθεστώς τους», διευκρινίζεται.

Σημειώνεται ότι καθ’ όλο το διάστημα λειτουργίας της κατάληψης φιλοξενήθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ σε αυτήν πάνω από 2.500 αλλοδαποί από 13 χώρες.

ΦΩΤΟ: eurokinissi


https://www.el.gr/ellada/refuges/paranomes-katalipseis-telos-metanas/?fbclid=IwAR2SHApZGFKPsixZxwOOR1ynIblmCe9r0gy5D_axntrhbBK8lFcuGJqxP64

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr