Home Greek News «Ούτε κουβέντα» μεταξύ Μητσοτάκη-Κεφαλογιάννη

«Ούτε κουβέντα» μεταξύ Μητσοτάκη-Κεφαλογιάννη

by _
0 comment 111 views

«Ούτε κουβέντα» μεταξύ Μητσοτάκη-Κεφαλογιάννη


Σε τροχιά… σύγκρουσης φαίνεται ότι κινούνται οι σχέσεις Μητσοτάκη-Κεφαλογιάννη, μετά την διαφωνία των δύο που οδήγησε στην μη υπουργοποίηση της βουλευτού στη νέα κυβέρνηση. Η Όλγα Κεφαλογιάννη, ως γνωστόν, είχε θέσει ως προϋπόθεση να συγχωνευθεί το υπουργείο Τουρισμού με το υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να αναλάβει το πόστο.

Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποδέχθηκε αυτό τον όρο που έθεσε η βουλευτής Α’ Αθηνών και έτσι, η Όλγα Κεφαλογιάννη αποφάσισε να αρνηθεί την πρωθυπουργική πρόταση. Μάλιστα, οι συνεννοήσεις μεταξύ των δύο πλευρών κράτησαν πολύ χθες και είχαν ένταση. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο εκνευρισμός περίσσευε και από τις δύο πλευρές. Η μεν Κεφαλογιάννη φέρεται να θεωρούσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την «έριχνε» με την πρότασή της, ο δε Μητσοτάκης προφανώς και δεν πίστευε ότι μία ημέρα μετά την περιφανή νίκη του, βρέθηκε άνθρωπος να τού θέτει… όρους και προϋποθέσεις.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός δεν μίλησε ποτέ με την Όλγα Κεφαλογιάννη, αλλά οι συνεννοήσεις έγιναν μέσω στενών συνεργατών του. Και, αν κρίνει κανείς από την έκβαση των συνομιλιών, μάλλον θα κάνει… καιρό να μιλήσει με την Όλγα Κεφαλογιάννη.


http://www.matrix24.gr/2019/07/oute-kouventa-metaxi-mitsotaki-kefalogianni/?fbclid=IwAR3wDmre41owWc39KYhVKfIDNnm9CxKpx3UewikxgX-vYiEXPjsiSVybNJI

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr