Home Greek News «Μέσα στο καλοκαίρι το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο-Ως το τέλος του έτους οι μπουλντόζες στο Ελληνικό» (video)

«Μέσα στο καλοκαίρι το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο-Ως το τέλος του έτους οι μπουλντόζες στο Ελληνικό» (video)

by _
0 comment 106 views

«Μέσα στο καλοκαίρι το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο-Ως το τέλος του έτους οι μπουλντόζες στο Ελληνικό» (video)


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μετά από σύσκεψη που έγινε με τους 3 υφυπουργούς υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα κατατεθεί το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο και ότι πιστεύεται πως μέχρι το τέλος του χρόνου να μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό.

Στη σύσκεψη συζητηθηκαν η επιτάχυνση των διαδικασιών αδειοδότησης και σάρωση της γραφειοκρατίας ώστε να γίνει η Ελλάδα φιλική στην επιχειρηματικότητα. Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναλαμβάνει το συντονισμό όλων των συναρμόδιων υπουργείων σχετικά με το Ελληνικό, για το οποίο πρέπει πρώτα να ξεπεραστούν όρισμένα σημεία όπως ΣτΕ και ο διαγωνισμός για το Καζίνο. «Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας και η πολιτική βούληση είναι πάρα πολύ μεγάλη», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πηγή: ΕΡΤ


Πηγη: https://www.ert.gr/eidiseis/oikonomia/elladaoikonomia/mesa-sto-kalokairi-to-anaptyxiako-polynomoschedio-os-to-telos-toy-etoys-oi-mpoylntozes-sto-elliniko/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr