Home Greek News ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

by _
0 comment 130 views

ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψαλίδισε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Χθες (Τρίτη 9 Ιουλίου 2019) ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση της ΝΔ, της μεγάλης νικήτριας των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019! Σήμερα Τετάρτη θα συνεδριάσει το υπουργικό Συμβούλιο σε πλήρη σύνθεση! Σε αυτό μετέχουν πολλοί εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί! Όμως, ήδη η νέα κυβέρνηση δέχεται πολλά πυρά και από τα δικά της Μέσα, αφού η εξαγγελία περί νέων, άφθαρτων προσώπων στην κυβέρνηση, οδηγήθηκε με το καλημέρα στις καλένδες! 

Γιατί, ως τέτοιο πολιτικό πρόσωπο δεν μπορεί επί παραδείγματι να λογίζεται ο Πασόκος πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης! Ο οποίος δεν είναι ούτε νέος στην πολιτική, αλλά ούτε και άφθαρτος!

Ωστόσο εμείς σας είχαμε αποκαλύψει πολύ έγκαιρα, ότι υπουργός Προστασίας του Πολίτη (πρώην Δημόσιας Τάξεως) στην κυβέρνηση της ΝΔ θα ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης! Και φοβούμενοι αυτό το γεγονός σας είχαμε κάνει διάφορες αποκαλύψεις και για τις οποίες ενημερώθηκε ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης! Όπως άλλωστε για όλα τα δημοσιεύματά μας που τον αφορούν!

Ο Χρυσοχοΐδης και τα WikiLeaks…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> http://egerssi.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%83-

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr