Home Greek News Αλ Τζαζίρα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στους Ιλλουμινάτι σε σχέση με το κόμμα του

Αλ Τζαζίρα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στους Ιλλουμινάτι σε σχέση με το κόμμα του

by _
0 comment 344 views

Αλ Τζαζίρα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στους Ιλλουμινάτι σε σχέση με το κόμμα του


Το μεγάλο μέσο Αλ Τζαζίρα παραθέται τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σχέση με το νέο υπουργικό συμβούλιό του όπου ο ίδιος ο κο Μητσοτάκης αναφέρεται στους…Ιλλουμινάτι (Illuminati, Πεφωτισμένοι) σε σχέση με το ίδιο του το κόμμα…!!!…

Η πρώτη πράξη του Μητσοτάκη ήταν να διοργανώσει ένα συνέδριο κόμματος για να αναμορφώσει το σύνταγμα της Νέας Δημοκρατίας και να το κάνει πιο πλουραλιστικό. «Δεν θέλω ένα κόμμα στο οποίο κάθε άτομο να κρίνεται από το πόσο κοντά είναι στο illuminati του κόμματος», δήλωσε πρόσφατα ο Μιτσωτάκης.

Πηγή >> https://www.aljazeera.com/news/2019/07/family-politics-shaped-greek-pm-kyriakos-mitsotakis-190709183036529.html

Ως φυσικός ομιλητής της Αγγλικής γλώσσας, μπορώ να σας πω ότι αυτή η λέξη, Illuminati (Πεφωτισμένοι στα Ελληνικά), δεν χρησιμοποιείται ΠΟΤΈ από εμάς στην καθημερινή ομιλία!…ΠΟΤΕ! Και όταν χρησιμοποιείται, την χρησιμοποιούν οι δήθεν «συνωμοσιολόγοι» όταν αναφέρονται στους ανθρώπους που…ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ και ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ αφού οι Πεφωτισμένοι…ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ μέσα από τις διάφορες μυστικές λέσχες τους, όπως η Λέσχη…ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ στην οποίαν έχει πάει ο…ΚΟΥΛΗΣ και άλλα στελέχη της Νέας…ΔΑΙΜΟΝΟκρατίας!!!

Και με τη πρώτη ματιά, η χρήσις αυτής της λέξεως από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον ΝΕΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, μπορεί να φαίνεται και «αθώα» και να χρησιμοποιείται στο ενικό, όμως…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Διαβάστε το και πάλι όπου λέει «κάθε άτομο να κρίνεται από το πόσο κοντά είναι στο illuminati του κόμματος». Η λέξις αυτή, illuminati, είναι,  στην πραγματικότητα, στο…ΠΛΥΘΥΝΤΙΚΟ και απευθύνεται δηλαδή εις το….ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ. ΑΥΤΟ αφήνετε να εννοηθεί εδώ κύριε Κυριάκο;;;!!! ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ!!!

Ήτοι, η σωστή απόδοσις στα Ελληνικά είναι «κάθε άτομο να κρίνεται από το πόσο κοντά είναι στους illuminati (Πεφωτισμένους) του κόμματος»…!!!…

Πάμε τώρα στην επόμενη αποκάλυψη της «Ελεύθερης Ώρας» πάλι για τον Κ. Μηστοτάκη …


Το «χρίσμα» των… Illuminati παίρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ!

Γράφει ο Κάποιος που γνωρίζει

ΑΡΧΙΣΕ ΧΘΕΣ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»…

Άρχισε χθες, στο Τορίνο της Ιταλίας, η 66 η σύσκεψη της περιβόητης λέσχης Μπίλντερμπεργκ, υπό πλήρη μυστικότητα όπως πάντα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, κρίνοντας πολλά από τα θέματα που απασχολούν αυτές τις ώρες το παγκόσμιο πολιτικό, οικονομικό κτλ. σκηνικό. Τα βασικά θέματα συζήτησης της φετινής συνεδρίασης της λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι τα εξής:

1) Ο λαϊκισμός στην Ευρώπη (Σημείωση: Τα αντιευρωπαϊκά κινήματα και οι πατριωτικές φωνές έχουν θορυβήσει τους μεγαλοκλαρούχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων ιδίως μετά τις εκλογές σε Ουγγαρία, Ιταλία και Σλοβενία!).

2) Η πρόκληση της ανισότητας.

3) Το μέλλον της εργασίας.

4) Τεχνητή νοημοσύνη.

5) Οι ΗΠΑ πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές.

6) Ελεύθερο εμπόριο.

7) Αμερικανική ηγεσία παγκοσμίως.

8) Ρωσία.

9) Κβαντική υπολογιστική.

10) Σαουδική Αραβία και Ιράν.

11) Η «μετα-πραγματική πολιτική» στον κόσμο.

Από ελληνικής πλευράς, συμμετέχουν φέτος δύο ονόματα: ο επικεφαλής της τσιμεντοβιομηχανίας «ΤΙΤΑΝ» Δημήτρης Παπαλεξόπουλος και ο πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης! Για τον πρώτο βέβαια, η συμμετοχή του και στη φετινή συνεδρίαση δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση, αφού είναι εδώ και χρόνια τακτικός «θαμώνας» της λέσχης. Το όνομα όμως του Κυριάκου Μητσοτάκη προκαλεί οπωσδήποτε… παράξενους συνειρμούς, κι αυτό επειδή πρόεδρος της ΝΔ συμμετείχε πριν δύο χρόνια (το 2016) σε ανάλογη συνεδρίαση, αποτυγχάνοντας πλήρως -η εμφάνισή του ενώπιον των συνεδριαζόντων της Μπίλντερμπεργκ κρίθηκε ως «τραγική»-, αλλά και επειδή αυτή την περίοδο δεσπόζει στην ατζέντα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής εκ νέου το «Μακεδονικό» ζήτημα.

Θα μπορούσε, στο περιθώριο έστω της φετινής συνεδρίασης, να συζητηθεί και το «Μακεδονικό» στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ; Είμαστε απολύτως βέβαιοι! Άλλωστε γι’ αυτόν τον λόγο και εκλήθη ο αρχηγός της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, άρον άρον, στη σύσκεψη του Τορίνο. Κι όλα ετούτα, επειδή το «Μακεδονικό» πρόβλημα, στην παρούσα φάση του, συνδέεται με άμεσες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, συνδέεται με την πολύ σοβαρή πια πιθανότητα πρόωρων εθνικών εκλογών μέσα στο τρέχον έτος, το 2018!

Ας δούμε το πιθανότερο σενάριο… made in Bilderberg!

Είναι γεγονός πως η σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με υπουργό εξωτερικών τον «πολύ» Νίκο Κοτζιά, δυσκολεύεται να «κλείσει» -όπως πολύ θα ήθελε- το «Μακεδονικό», παραδίδοντας ουσιαστικά το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια. Και δυσκολεύεται, επειδή η «λύση» που προωθείται από τα διεθνή κέντρα -σε βάρος των ελληνικών εθνικών συμφερόντων- δεν περνάει καθόλου στους Έλληνες, ένα 70% με 80% των οποίων λέει ηχηρό «ΟΧΙ» στον προσδιορισμό των Σκοπιανών, έστω και με συνθετικό, ως «Μακεδόνων»! Αυτή η λαϊκή αντίσταση, που εκφράστηκε και στα πρόσφατα συλλαλητήρια, έχει «μπλοκάρει» προς το παρόν τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς. Το ακόμη χειρότερο για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πως εξ αιτίας του «Μακεδονικού» έχει χαλαρώσει επικίνδυνα η κυβερνητική συνοχή. Ήδη ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι το κόμμα του δεν θα στηρίξει «λύση» φιλοσκοπιανή στο ζήτημα του ονόματος. Ποιος λοιπόν μπορεί να αποκλείσει κάποιου είδους «ηρωική έξοδο» του κόμματος Καμμένου από την κυβέρνηση λόγω «Μακεδονικού»; Ο Καμμένος αντιλαμβάνεται πως εάν συνεχίσει να στηρίζει Τσίπρα και μετά το ξεπούλημα του ονόματος, αυτό θα αποτελέσει πολιτικό τάφο για τον ίδιο. Συνεπώς, μέσα στο μυαλό του είναι η αποχώρηση του κόμματός του από την κυβέρνηση! 154 βουλευτές της σημερινής συγκυβέρνησης, μείον τους 9 του Καμμένου, μας κάνει: 145. Άρα, χάνεται η περίφημη «δεδηλωμένη» στη Βουλή και πάμε για πρόωρες κάλπες…

Κι εδώ ακριβώς έρχεται ο ρόλος του Μητσοτάκη, μέσω λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Οι Αμερικανοί πιέζουν τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να «κλείσουν» το θέμα του ονόματος μέσα στο καλοκαίρι. Όμως κάτι τέτοιο φαντάζει πλέον ως σχεδόν αδύνατο. Όλο και πλησιάζουμε στο σενάριο πτώσης της κυβέρνησης, αμέσως μετά την «έξοδο απ’ το μνημόνιο» (Αύγουστος 2018), δηλαδή εντός του φθινοπώρου! Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, που… κατά τη Μπίλντερμπεργκ μάλλον θα συμβεί, τότε η πιθανότερη ημερομηνία για τις επόμενες εκλογές είναι η 11η Νοεμβρίου 2018. Όμως εδώ έχουμε και ολίγη από… Illuminati (Πεφωτισμένους)! «11» είναι ο ιερός αριθμός των Illuminati.

Στην πιο πάνω ημερομηνία όμως έχουμε τουλάχιστον δύο φορές το «11»: 11 Νοεμβρίου, δηλαδή 11.11! Αλλά θα μπορούσε κάποιος να πει πως το «ιερό 11» των Πεφωτισμένων εμφανίζεται και στο τρέχον έτος (2018), αφού το 2018 αναλύεται ως εξής: 2 + 1 + 8 = 11 !!! «Σύμπτωση»; Πριν από επτά ακριβώς χρόνια, στις 11 Νοεμβρίου 2011 (πάλι: 11.11.11 !!!), ορκίστηκε η «τοκογλυφική» συγκυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου που έφερε το δεύτερο μνημόνιο, στις 12 Φεβρουαρίου του 2012! Τώρα, στις 11.11.11 του «2018», αντί Παπαδήμου οι Πεφωτισμένοι ετοιμάζονται να μας φέρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως «εκλεκτό» της διεθνούς ελίτ των επικυρίαρχων.

Αλλά τότε είναι που θα αρχίσει στην Ελλάδα το μεγάλο δράμα…

Νέο μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ και… Κουφοντίνας!

Ποιος θα είναι ο νικητής των πρόωρων εθνικών εκλογών, στις 11 Νοεμβρίου του 2018; Φυσικά, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό δείχνουν όλες απολύτως οι δημοσκοπήσεις, με τη ΝΔ να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά μέσο όρο με διαφορά 10%. Θα είναι όμως μια «πύρρειος νίκη» για τη ΝΔ. Κι αυτό, επειδή δεν μπορεί αλλά και δεν θα την αφήσουν να κυβερνήσει! Στην πραγματικότητα, η μεγάλη τραγωδία για την Ελλάδα ακριβώς τότε είναι που θα ξεκινήσει… Μπορεί η σημερινή ΝΔ και ο αρχηγός της να «λύσουν» το παραμικρό από τα τερατώδη προβλήματα που πνίγουν σήμερα τον τόπο μας; Οπωσδήποτε, όχι! Αντίθετα, είναι παραπάνω από βέβαιο ότι η κυβερνητική πολιτική Μητσοτάκη θα περιπλέξει ακόμη χειρότερα την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση, δίνοντας το δικαίωμα στην άκρα Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ να πει: «Ακριβώς όταν βγαίναμε απ’ το μνημόνιο και… ερχόταν η ανάπτυξη, μας έριξαν και έφεραν τον νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη της Μπίλντερμπεργκ»!

Τότε, όπως συνέβη τον Δεκέμβριο του 2008, ο ΣΥΡΙΖΑ θα οργανώσει «νέο αντάρτικο», κατά πολύ σκληρότερο εκείνο προ 10 ετών, και η Ελλάδα θα καεί απ’ άκρο εις άκρο! Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμπέσει με την οριστική έξοδο (δραπέτευση) του Δημήτρη Κουφοντίνα της «17 Νοέμβρη» από τις φυλακές, μετά από μια επόμενή του άδεια. Ο αρχιτρομοκράτης θα… «ασχοληθεί με τα μελίσσια του», όπως είπε στο παρελθόν, δηλαδή με την οργάνωση του «νέου αντάρτικου», με στόχο την άμεση ανατροπή της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης της ΝΔ! Τα απολειφάδια της «17 Νοέμβρη» και τα Εξάρχεια θα συμμαχήσουν με τους ακραίους ισλαμιστές (τζιχαντιστές), οργανώνοντας μία ισλαμοκομμουνιστική εξέγερση και στην Ελλάδα θα επικρατήσει το απόλυτο χάος… Ένας εμφύλιος πόλεμος θα είναι επί θύραις, όπως και ο διαμελισμός της χώρας μας…

Είδες τι φέρνει η λέσχη Μπίλντερμπεργκ και οι σχεδιασμοί της;


https://www.elora.gr/portal/arxeio/1227-to-xrisma-ton-illuminati-pairnei-o-kyriakos-mitsotakis-apo-ti-lesxi-bilntermpergk

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr