Home Greek News Άλλος ένας μεγάλος σεισμός 7,1 ρίχτερ μόλις καταγράφηκε στη Νότια Καλιφόρνια

Άλλος ένας μεγάλος σεισμός 7,1 ρίχτερ μόλις καταγράφηκε στη Νότια Καλιφόρνια

by _
0 comment 164 views

Σεισμός 7,1 ρίχτερ μόλις καταγράφηκε στη Νότια Καλιφόρνια

της Caroline Linton

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ: 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 / 2:20 AM (ώρα Λος Άντελες) / CBS NEWS


Το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο έχει καταγράψει σεισμό αργά την Παρασκευή (ώρα Λος Άντζελες) με προκαταρκτική δόνηση μεγέθους 7,1 Ρίχτερ περιπου 11 μίλια από το Ridgecrest στην έρημο Mojave. Ο σεισμός είναι μόνο μία ημέρα μετά τις καταστροφές που προκάλεσε ένας σεισμός 6,4 στην περιοχή και ο σεισμός της Παρασκευής ήταν κατά μήκος των ίδιων γραμμών.

Ο σεισμός της Παρασκευής «χτύπησε» στις 8:19 μ.μ. PT. Οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής του Νομού Kern δήλωσαν ότι δεν υπάρχουν αναφορές για θανάτους. Από τις 10 μ.μ. ET, υπήρχαν 1.800 άνθρωποι χωρίς ρεύμα, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ο σεισμός τάραξε το κέντρο του Λος Άντζελες και το πυροσβεστικό τμήμα του Λος Άντζελες ανακοίνωσε “εντοπισμένες” διακοπές της ηλεκτρικής ενέργειας στην πόλη καθώς και κατεστραμμένα καλώδια. Δεν υπάρχει σημαντικές ζημιές στις υποδομές της περιοχής που εντοπίστηκε, το LAFD tweeted.

Ο σεισμός έγινε αισθητός τόσο μακριά όσο το Λας Βέγκας και το Μεξικό, δήλωσε η USGS.

Περισσότεροι από 1.000 μετασεισμοί έχουν καταγραφεί από τον σεισμό της Πέμπτης.

Η πιθανότητα ενός άλλου σεισμού 6 ρόχτερ είναι πάνω από 50%, δήλωσε επρόσπως του Αμερικανικού Γεωλογικού Ινστιτούτου. Υπάρχει επίσης πιθανότητα 11 τοις εκατό να υπάρξει ένας άλλος σεισμός μεγέθους 7.

Προειδοποίηση για το τσουνάμι δεν αναμένεται.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr