ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΡΟ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…;;; Σε ισραηλινό επενδυτικό όμιλο ξενοδοχείων το Esperia στη Σταδίου


ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΡΟ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ MOSSAD (ΜΟΣΑΝΤ) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…;;;

Και το λέμε αυτό εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) γιατί είναι γνωστόν τοις πάσιν εδώ στην Ελλάδα -καθώς και αλλού- ότι οι Ισραηλινοί έχουν «τάλαντο» στο να κρύβουν τις επιχειρήσεις των υπηρεσιών μηστικών πληροροφοριών τους εις τα πιο συνηθισμένα μέρη! Το ερώτημα όμως για ΕΜΑΣ τους Έλληνες είναι ΑΝ ΙΣΥΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ…ΙΣΡΑΗΛ;;; ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΜΕ…


ProNews.gr: Σε ισραηλινό επενδυτικό όμιλο ξενοδοχείων το Esperia στη Σταδίου…


Στον ισραηλινό επενδυτικό όμιλο ξενοδοχείων FATTAL HOTELS LTD εκμισθώθηκε το πρώην ξενοδοχείο «Esperia», που βρίσκεται επί των οδών Σταδίου 22 και Εδουάρδου Λω, ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ. 

Σύμφωνα με τον ΕΦΚΑ η εκμίσθωση έγινε μετά από διεθνή διαγωνισμό με κλειστές προσφορές. Ο χώρος εκμισθώθηκε για 30 χρόνια με δικαίωμα 10ετούς παράτασης.

Το ακίνητο αποτελείται από δύο υπόγεια, ισόγειο, ημιόροφο, εννέα ορόφους και δώμα, συνολικής επιφάνειας 12.235,52 μ2 και ήταν κενό από τα τέλη του 2010.

Ετησίως, η επένδυση θα εισφέρει στα ταμεία του ΕΦΚΑ 1.150.000 ευρώ, ενώ για την μετατροπή του κτηρίου σε ξενοδοχείο 5 αστέρων θα επενδυθούν κατ’ ελάχιστον 10.500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, κατά τις εργασίες θα απασχοληθούν 150 με 200 άτομα, ενώ κατά τη λειτουργία του ξενοδοχείου θα απασχοληθούν 160 με 200 υπάλληλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η FATTAL GROUP διαθέτει περισσότερα από 200 ξενοδοχεία στην Ευρώπη και σκοπεύει να μετατρέψει το «Esperia» σε ένα εμβληματικό ξενοδοχείο.


https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-viomihania/785484_se-israilino-ependytiko-omilo-xenodoheion-esperia-sti-stadioy