Home Greek News Συνέντευξη Α.Τσίπρα: «Θα αποφυλακίσετε τους τρομοκράτες της 17Ν;» – Η ερώτηση που τον εξόργισε και πώς απάντησε (Vid)

Συνέντευξη Α.Τσίπρα: «Θα αποφυλακίσετε τους τρομοκράτες της 17Ν;» – Η ερώτηση που τον εξόργισε και πώς απάντησε (Vid)

by _
0 comment 188 views

Συνέντευξη Α.Τσίπρα: «Θα αποφυλακίσετε τους τρομοκράτες της 17Ν;» – Η ερώτηση που τον εξόργισε και πώς απάντησε (Vid)


Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και της Σίας Κοσιώνη.

Συγκεκριμένα οι τόνοι ανέβηκαν σε ερώτηση για τον Νέο Ποινικό Κώδικα και αν θα επιτρέψει την αποφυλάκιση καταδικασμένων για τρομοκρατία.

Στο ερώτημα πώς θα αντιδράσει «Αν αύριο το πρωί βγει με όρους για παράδειγμα ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος», ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Αν γνωρίζετε, και πιστεύω το γνωρίζετε και είναι πολύ ενοχλητικό αυτό που κάνετε τώρα, και ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως αυτό της τρομοκρατίας, να αναπαράγετε την ψευδαίσθηση, ότι εμείς θέλουμε να βγάλουμε έξω τον Γιωτόπουλο. Και τη δυνατότητα το Δικαστικό Συμβούλιο να βγάλει έξω τον Κουφοντίνα, δεν σας έχω ακούσει να το αναδεικνύετε, αλλά το κάνετε τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές».

Η κ. Κοσιώνη απάντησε: «Δεν είναι έτσι, δεν είναι έτσι».

Και ο κ. Τσίπρας αντέτεινε: «Λοιπόν αυτό επιβεβαιώνει την αρχική μου εκτίμηση ότι η κριτική η οποία ασκείτε σε αυτήν την κυβέρνηση, είναι άδικη και είναι και σκόπιμη».

«Όχι έχετε λάθος. Τώρα είστε εσείς άδικος» ήταν η απάντηση της δημοσιογράφου.

Ο κ. Τσίπρας τότε, απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο, ανέφερε ότι καταλαβαίνει την ευαισθησία της για το θέμα: «Αν κάνετε μία ειλικρινή ερώτηση χωρίς πολιτική σκοπιμότητα, τότε να απαντήσω».

Η κ. Κοσιώνη ενοχλημένη είπε στον πρωθυπουργό: «Δεν έχω σκοπιμότητα. Εγώ κύριε Τσίπρα είμαι δημοσιογράφος. Ευχαριστώ».

«Να σας απαντήσω λοιπόν σε αυτό που δεν κάνετε αντιπολίτευση εσείς και μπορεί να έχετε μία υγιή ανησυχία διότι γνωρίζω και το σέβομαι ότι έχετε και μία οικογενειακή σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος έχασε τον πατέρα του από τη 17 Νοέμβρη».

Η δημοσιογράφος αντέδρασε στα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Μην μου καταλογίζετε υπερβολικό συναίσθημα. Είστε υπερευαίσθητος με τις ευαισθησίες των άλλων».

«Σας λέω λοιπόν ότι κανένα συμβούλιο δεν θα αποφυλακίσει τον κ. Κουφοντίνα. Επιτρέψτε μου να είμαι και εγώ λιγάκι ευαίσθητος κ. Κοσιώνη. Μόνο εσείς θα έχετε ευαισθησίες;» ολοκλήρωσε την αναφορά του ο πρωθυπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr