Home Greek News Γιάννη μου είδα ότι ο υπαλληλάκος των αμερικάνων σε έκανε διοικητή της ΕΥΠ | Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς τὸν Ῥουμπάτη

Γιάννη μου είδα ότι ο υπαλληλάκος των αμερικάνων σε έκανε διοικητή της ΕΥΠ | Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς τὸν Ῥουμπάτη

by _
0 comment 159 views

Γιάννη μου είδα ότι ο υπαλληλάκος των αμερικάνων σε έκανε διοικητή της ΕΥΠ…


Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς τὸν Ῥουμπάτη 


Γνωριζόμαστε από παλιά Γιάννη μου.

Όταν με είχες στην δούλεψη σου, στην εκπομπή σου στον Σκάϊ «Κι’ αύριο μέρα είναι», μαζί με το δουλάκι σου τον Βαξεβάνη, που τα παίρνατε χοντρά και μαύρα από τον Αλαφούζο, μαζί με τον Καρτερό, τον Τράγκα, τον Χατζηνικολάου και τα αλλα παιδιά.

Με ξαπόστειλες όμως στον Κακαουνάκη, όταν τα βρήκες σκούρα μ’ εκείνο το ρεπορτάζ που σου έφερα από την Κρήτη, ότι οι βρωμοκρητίκαροι πουλούσαν τις περιουσίες τους στους Ισραηλινούς, το οποίο όμως ουδέποτε μετέδωσες.
Σε συμπόνεσα τότε, καθόσον αμερικανοεβραία η πρώτη σύζυγος και τι να έκανες και σύ.

Μα και ο Κακαουνάκης με ξαπόστειλε με την σειρά του στην Σύνταξη, γιατι ήξερα τι βρώμα ήταν και δεν με ήθελε στα πόδια του.
Από εκεί βέβαια, από το Δελτιο Ειδήσεων του ραδιοφώνου του Σκάϊ και παρά τις προσπάθειες όλων σας να με απαξιώσετε και να με θάψετε, έβγαλα την αποκάλυψη για την μίζα που είσέπραξε το Μητσοτακόσογο, από την Ζούνγκερ Κάντοναλ Μπάνκ της Ελβετίας, μετα την πώληση της ΑΓΕΤ Ηρακλής στην Καλτεστρουτσι του μαφιόζου Παντσαβόλτα.

Εξαιτιας αυτής της αποκαλύψεως, όπως θυμάσαι Γιάννη μου, ο Μητσοτακης έχασε τις εκλογές και εγώ, ως ανταμοιβή, πήρα μία απόλυση και καμμιά γ@μιόλα από σας δεν είπε κουβέντα.

Εκτοτε χαθήκαμε και κάποια στιγμή γίναμε «φίλοι», με το πρώτο μου προφίλ, εδώ στο φεϊσμπουκ.
Όταν είδα τα πρώτα σου γλειψίματα στον Σύριζα, σου έστειλα ένα μήνυμα και σε ρωτούσα αν έγινες φαν του Τσίπρα και σύ μου απάντησες ότι «απλώς τον συμβουλεύεις όταν στο ζητάει».
Μετά όμως Γιάννη μου είδα ότι ο υπαλληλάκος των Αμερικανών σε έκανε διοικητή της ΕΥΠ και κατάλαβα το πόσο χρήσιμες ήταν οι συμβουλές σου προς αυτόν.

Τώρα όμως Γιάννη μου αυτοί τελειώνουν και όπου νάναι θα πάρεις κι’ εσύ τον πούλο από την ΕΥΠ.
Έχεις όμως μία ευκαιρία να «καλοπιάσεις» τον Κούλη για να μην σε σουτάρει.
Να «διαρρεύσεις» στον Τύπο την φωτογραφία του πατέρα Τσίπρα με τους Χουνταίους, πού ξέρω ότι έχεις.
Ξέρω ότι ποτέ σου δεν είχες συνειδησιακά προβλήματα και οι Αμερικανοί δεν θα σου πούν όχι.

Άντε και να δείς που ο Κούλης θα εκτιμήσει δεόντως, μία τέτοια χειρονομία.

Ῥούσσης Νῖκος 


Πηγή >> https://filonoi.gr/2019/06/30/anoikth-epistolh-pros-ton-roympath/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr