Home Greek News Πύραυλος από τον πόλεμο Ισραήλ – Συρίας η αιτία της έκρηξης στα κατεχόμενα

Πύραυλος από τον πόλεμο Ισραήλ – Συρίας η αιτία της έκρηξης στα κατεχόμενα

by _
0 comment 114 views

Πύραυλος από τον πόλεμο Ισραήλ – Συρίας η αιτία της έκρηξης στα κατεχόμενα


Εκκωφαντικός θόρυβος σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους της Λευκωσίας και έγινε αισθητός και στη Λάρνακα. Συγκεκριμένα γύρω στις 01:00 μετά τα μεσάνυκτα, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και πανικός στους πολιτες οι οποίοι έσπευσαν να το σχολιάσουν στα μέσα κοινωνικης δικτύωσης.

Σε επικοινωνια που ειχε το ANT1.com.cy με τις αρχές αναφέρθηκε ότι ο θόρυβος μπορεί να προήλθε από περιοχή των κατεχομένων, ενώ η πληροφορία φαίνεται να ενισχύεται και με βαση φωτογραφίες και βίντεο στα οποία φαίνεται  φωτιά κοντά στον Πενταδάκτυλο.

Εξάλλου, την ίδια στιγμή μαίνεται πόλεμος μεταξύ Συρίας και Ισραήλ, με δυνάμεις από τις δύο χώρες να ανταλλάζουν πυραύλους. Σύμφωνα και με τις δηλώσεις Ακκιντζί και Οζερσάι, το πιθανότερο σενάριο είναι η έκρηξη να οφείλεται σε πύραυλο που εκτοξεύθηκε από μια εκ των δυνάμεων των δύο χωρών. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που έρχονται στον ΑΝΤ1 αναφέρουν πως τα συντρίμμια και οι ρώσικες επιγραφές δείχνουν πως πρόκειται για ρώσικο πύραυλο τύπου S-200, που μάλλον εκτοξεύθηκε από την Συρία, αφού είναι η χώρα η οποία προμηθεύεται στρατιωτικό εξοπλισμό από την Ρωσία.


http://www.cityoflarnaka.com/pyraylos-apo-ton-polemo-israil-syrias-i-aitia-tis-ekrixis-sta-katechomena/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr