Home Greek News Η Τουρκία ενώνεται με την…Αλ Κάιντα στον πόλεμο κατά της Συρίας!!!

Η Τουρκία ενώνεται με την…Αλ Κάιντα στον πόλεμο κατά της Συρίας!!!

by _
0 comment 103 views

Η Τουρκία ενώνεται με την…Αλ Κάιντα στον πόλεμο κατά της Συρίας!!!


-Των αρχισυντακτών του σάιτ VeteransToday.com | Μετάφρασις του GreekNewsOnDemand.com


Ο Τουρκικός Στρατός που έχει αναπτυχθεί σε περιοχές υπό τον έλεγχό του στις επαρχίες Hama και Idlib υποστηρίζει τις επιθέσεις της οργάνωσης Tahrir al-Sham al-Hay’at (το Απελευθερωτικό Συμβούλιο της Ανατολικής Μεσογείου ή το Μέτωπο Al-Nusra, Αλ Κάιντα δηλαδή) εναντίον του Συριακού Στρατού και των ζωνών ασφαλείας στη Βόρεια Συρία, ανέφεραν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην αραβική γλώσσα.

Η αραβική έκδοση του ιστότοπου της ρωσικής υπηρεσίας ειδήσεων Sputnik αναφέρει ότι η στρατιωτική θέση του Συριακού Στρατού δέχτηκαν επιθέση από το πυροβολικό του τουρκικού στρατού, ενώ οι κυβερνητικές δυνάμεις ματαίωναν τις επιθέσεις των τρομοκρατικών ομάδων στις θέσεις τους στη Βορειο-δυτική Hama.

Η πηγή έδειξε την στρατιωτική και υλικοτεχνική υποστήριξη από τις ελεγχόμενες περιοχές της Άγκυρας στους τρομοκράτες στη Βόρεια Συρία και δήλωσε ότι η τρομοκρατική ομάδα, ειδικά η Tahrir al-Sham και το κόμμα Turkistani, δημιούργησαν νέες στρατιωτικές θέσεις κοντά στις περιοχές που ελέγχονται από την Άγκυρα, ενώ οι τρομοκρατικές ομάδες στην πρόσφατη επίθεσή τους είχαν αναπτύξει τους μαχητές τους στις γύρω περιοχές των ελεγχόμενων περιοχών της Άγκυρας στο Shir al-Magar της Hama και τους υποστήριξαν.

Εν τω μεταξύ, οι μονάδες του Συριακού Στρατού σφυροκόπησαν τους τρομοκράτες κοντά στην ελεγχόμενη από την Άγκυρα περιοχή στα al-Hawija και Shahr Naz κοντά στην ελεγχόμενη από την Τουρκία περιοχή Shir al-Magar στο Βόρειο Χάμα.

Η πηγή παρατήρησε ότι οι τρομοκρατικές ομάδες «χτύπησαν» σκόπιμα τα τουρκικά στρατιωτικά σημεία στο Χάμα και το Idlib για να δώσουν στην Άγκυρα μια δικαιολογία για να επιτεθεί στον Συριακό Στρατό.

Σε σχετική εξέλιξη νωρίτερα το Σάββατο, ο Συριακός Στρατός προετοιμαζόταν να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο των στρατηγικών σημείων για να ανοίξει εκ νέου το βασικό δρόμο Saqilbieh-Mahradh στο Βόρειο Χάμα, καθώς οι κυβερνητικές δυνάμεις εντατικοποίησαν τις στρατιωτικές τους επιχειρήσεις στην περιοχή.

Οι πυραυλικές και πυροβολικές μονάδες του Συριακού Στρατού στόχευσαν και χτύπησαν δυνατά τις στρατιωτικές θέσεις και τις κινήσεις των τρομοκρατικών ομάδων Tahrir al-Sham al-Hay’at και Jeizh al-Izza στις πόλεις al-Jobin και Tal Malh στη Βόρειο Χάμα, καταστρέφοντας αρκετές από τις τις στρατιωτικές τους θέσεις και τον εξόπλισμό τους και σκοτώνοντας αρκετούς από αυτούς.

Εν τω μεταξύ, στρατιωτική πηγή ανέφερε ότι τα στρατεύματα του Συριακού Στρατού κατέστρεψαν τις γραμμές άμυνας των τρομοκρατών στο Βόρειο Χάμα και δήλωσαν ότι ο Συριακός Στρατός σκοπεύει να ανοίξει εκ νέου τον στρατηγικό δρόμο Saqilbieh-Mahradh, αναλαμβάνοντας τον πλήρη έλεγχο της στρατηγικής πόλης Ταλ Μαλχ.

Είπε επίσης ότι οι μονάδες πυροβολικού του Συριακού Στρατού κατέστρεψαν τις υλικοτεχνικές συνοδείες των τρομοκρατών στο Abu Raideh, al-Zuka, Hasraya και al-Latamineh στο Βόρειο Χάμα.

Εν τω μεταξύ, ο τουρκικός στρατός έχει στείλει νέες στρατιωτικές συνοδείες που περιλαμβάνουν τεθωρακισμένους μεταφορείς προσωπικού και μεγάλο αριθμό ελιτιστικών δυνάμεών του στις συνοριακές πόλεις Reyhanli και Qirq Khan πίσω από τα σύνορα με τη Συρία.

Σε σχετική εξέλιξη την περασμένη Δευτέρα, ο συριακός στρατός απέστειλε μαζικές στρατιωτικές συνοδείες στο Βόρειο Χάμα για να επαναλάβει στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή, ανέφεραν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην αραβική γλώσσα.

Το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ανέφερε έναν στρατιωτικό διοικητή του Συριακού Στρατού λέγοντας ότι ο στρατός έστειλε πρόσφατα τις ειδικές δυνάμεις του, γνωστές ως «Δύναμη των Tiger» (‘Tiger Force’), μαζί με μαζικό στρατιωτικό εξοπλισμό στις μάχες του βορειοδυτικού Hama και νοτιοδυτικού Idlib, συμπεριλαμβανομένων των νεο-ελευθερωθέντων από τον τρομοκράτη ομάδες πόλεων.

Επεσήμανε την άφιξη ελιτιστικών των δυνάμεων του Συριακού Στρατού στη Βόρεια Συρία και τη συμμετοχή τους σε επερχόμενες επιχειρήσεις και είπε ότι ο Συριακός Στρατός πιθανότατα θα ξεκινήσει τη στρατιωτική του επιχείρηση στην περιοχή.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα αραβικής γλώσσας al-Watan ανέφερε ότι οι αεροπορικές δυνάμεις του Συριακού Στρατού και οι μονάδες πυροβολικού χτύπησαν τις στρατιωτικές θέσεις και κινήσεις τρομοκρατών στις γύρω περιοχές του Jisr al-Shoghour, βόρεια του Mahareth, al-Latamineh, Kafar Zita, al- Mouzereh στο Βόρειο Hama και στον Kafar Nubl, τον Safhoun, τον Jouzef, τους Tal’as, al-Naqir και τον Sheikh Mustafa στο Βόρειο Idlib, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας έναν μεγάλο αριθμό μαχητών και καταστρέφοντας τον στρατιωτικό τους εξοπλισμό.

Εν τω μεταξύ, μια στρατιωτική πηγή επανέλαβε ότι οι μονάδες πυροβολικού και πυραὐλων του Συριακού Στρατού κατέστρεψαν τις γραμμές επικοινωνίας, τα βασικά κέντρα και τις αποθήκες πυρομαχικών όπλων στο βόρειο Χάμα και Νότιο Idlib, ενώ ματαίωσαν τις προσπάθειες των τρομοκρατών να διεισδύσουν στις στρατιωτικές θέσεις του Συριακού Στρατού.


Πηγή >> https://greeknewsondemand.com/2019/06/30/turkey-joining-al-qaeda-in-war-against-syria/?fbclid=IwAR313-PCgeC3P3Wrd12A9vEDgig744ktzWNcTvVz-GFGJgmLT-iMGDQkObw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr