Home Greek News Βούτσης: «Χαλκευμένο το έγγραφο που με λέει ΚΥΠατζή». O αδερφός του όμως, τον λέει χαφιέ…

Βούτσης: «Χαλκευμένο το έγγραφο που με λέει ΚΥΠατζή». O αδερφός του όμως, τον λέει χαφιέ…

by _
0 comment 124 views

Καλώς τον κι ας άργησε ο χοντρός μπολσεβίκος: «Χαλκευμένο το έγγραφο που με λέει ΚΥΠατζή». Ο νεκρός δεν ζει για να σου απαντήσει, Βούτση. O αδερφός του όμως, τον λέει χαφιέ…


«Το χαλκευμένο έγγραφο απαντήθηκε από το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων και αποσύρθηκε εντός 24 ωρών στον ιστορικό χρόνο που όλοι γνωριζόμασταν», απαντά ο πρόεδρος της Βουλής με αφορμή το  δυνατό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό». Αυτά λέει- εκ του ασφαλούς- ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, για  το σημερινό αποκαλυπτικό εξώφυλλο που τους έχει κάνει άνω- κάτω. Και τα λέει με διπλή ασφάλεια, στην οφ σόρ της κομματικής Αυγής των 300 φύλλων και γνωρίζοντας ότι ο Αλέκος Παναγούλης, δεν ζει για να του απαντήσει του «χαφιέ της ΚΥΠ», σύμφωνα με τα αρχεία της ΕΑΤ -ΕΣΑ.

Ζει όμως ο αδερφός του, Στάθης Παναγούλης, που τον έκανε ρόμπα.

Ο ίδιος τονίζει ότι το πρωτοσέλιδο αποτελεί μία κατάπτυστη πολιτικά ενέργεια την οποία αναμένω ότι θα αποδοκιμάσει και ο φορέας ο οποίος φιλοξενεί αυτόν τον κύριο- τον Στάθη Παναγούλη εννοεί- στα ψηφοδέλτια του αυτήν την εποχή.

Βούτση, τα χαρτιά της ΕΑΤ-ΕΣΑ δημοσιοποιήθηκαν στα ΝΕΑ. Πρόκειται για τα αρχεία του ΕΑΤ-ΕΣΑ προϊόν της πολύκροτης έρευνας του πρύτανη της δημοσιογραφίας Γιάννη Φάτση στην εφημερίδα «Τα Νέα» όπου στο φύλλο της 21ης Απριλίου 1976 δίπλα στα σχόλια για τον τότε φοιτητή του Πολυτεχνείου Νίκο Βούτση ότι ήταν «εκ των πρωτοστατούντων εις τας αναρχικάς εκδηλώσεις των φοιτητών του Ε.Μ.Π» υπάρχει η παρακάτω συγκλονιστική σημείωση:
« ΗΔΗ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΠ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ»!!!
Ο Στάθης Παναγούλης που φυλακίστηκε κι εξορίστηκε από τους συνταγματάρχες , διαχειρίστηκε μαζί με τον αδελφό του αείμνηστο αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκο Παναγούλη τους απόρρητους φακέλους του ΕΑΤ-ΕΣΑ και για τον Βούτση είναι καταπέλτης!!

Kατάλαβες ή να στο ξαναγράψουμε; Λίπος και στο μυαλό. Κι αυτό είναι το πιο κακό για σένα.

1.indd


http://www.makeleio.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr