Home Greek News Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στην ΕΡΤ: «Θέλω να ανεβάσω την Ελλάδα όσο πιο ψηλά μπορώ» (video)

Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στην ΕΡΤ: «Θέλω να ανεβάσω την Ελλάδα όσο πιο ψηλά μπορώ» (video)

by _
0 comment 136 views

Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στην ΕΡΤ: «Θέλω να ανεβάσω την Ελλάδα όσο πιο ψηλά μπορώ» (video)


Στην Ελλάδα βρίσκεται ο πολυτιμότερος πάικτης του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, για το καθιερωμένο τουρνουά «ΑntetokunBROS», όπου βρέθηκε σήμερα στα μέρη όπου έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, στα Σεπόλια και τους Αμπελόκηπους.

Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της ΕΡΤ είπε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ που ήρθε πάρα πολύς κόσμος για να στηρίξει τους Αντετοκούνμπρος . Εύχομαι να το διασκεδάζουν. Προσπαθώ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα που βγήκα MVP στο ΝΒΑ, ελπίζω να αγαπήσει το μπάσκετ ακόμα περισσότερο η νέα γενιά και να είναι όλοι περήφανοι για αυτό που έχουμε καταφέρει ως οικογένεια, και αυτό που έχουν καταφέρει οι Έλληνες αθλητές».

«Θέλω να παίξω στην εθνική και να βοηθήσω τη χώρα μου»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί με την εθνική μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, επιβεβαίωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μιλώντας στο περιθώριο της παρουσίασης του παπουτσιού του, που έγινε στο Ζάππειο, ο προσφάτως ανακηρυχθείς ως πολυτιμότερος παίκτης του NBA για την περίοδο 2018-19, τόνισε αναφορικά με την εθνική ομάδα:
«Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή σε ποια θέση θα παίξω. Είτε παίξω στην θέση «1», είτε στην θέση «5», δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να παίξω, είμαι μπασκετμπολίστας. Θέλω να είμαι εκεί να βοηθήσω την χώρα μου να πετύχει κάτι καλό. Έχω ήδη μιλήσει με κάποιους συμπαίκτες για την προοπτική της συμμετοχής και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε».

Η NIKE και ο Giannis στην κορυφή του Ολύμπου

«Η μοίρα μπορεί να σε κάνει να αρχίσεις από χαμηλά, τα όνειρα μπορούν να σε πάνε στην κορυφή»…

Αυτό είναι το μήνυμα που αναγράφεται στο «ταμπλό» της μπασκέτας που τοποθέτησε η NIKE, σ΄ ένα από τα εμβληματικότερα σημεία της Ελλάδας και συνάμα σ΄ ένα από τα πιό… απρόσμενα μέρη που θα μπορούσε να φαντασθεί κάποιος μία μπασκέτα!.

Με αφορμή την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως πολυτιμότερου παίκτη στο ΝΒΑ, η αμερικανική εταιρεία αθλητικών ειδών -που συνεργάζεται με τον Ελληνα αστέρα), τοποθέτησε μία μπασκέτα στην κορυφή του Ολύμπου! Και στο «ταμπλό» της, αναφέρεται η προαναφερθείσα φράση, με προφανή εμπνευστή τον διασημότερο σύγχρονο Ελληνα, όπως μπορούμε να παρακολουθήσουμε και στο σχετικό βίντεο που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της NIKE, στο twitter.

ΠΗΓΕΣ: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr