Home Greek News Σαμαράς: «Ο Τσίπρας θα κάτσει στο σκαμνί, σας το υπόσχομαι»

Σαμαράς: «Ο Τσίπρας θα κάτσει στο σκαμνί, σας το υπόσχομαι»

by _
0 comment 132 views

Σαμαράς: «Ο Τσίπρας θα κάτσει στο σκαμνί, σας το υπόσχομαι»


Ήταν η υπόσχεση του Αντώνη Σαμαρά σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Τράγκα για το Crash. O Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα, στα ελληνοτουρκικά, αποκάλυπτε το παρασκήνιο για το Σκοπιανό, ανέλυε τις πολιτικές εξελίξεις και φυσικά μίλησε για την υπόθεση Novartis με την υπόσχεση.

«Ο Τσίπρας θα κάτσει στο σκαμνί, σας το υπόσχομαι». Συμπληρώνοντας «Θα πάω τους συκοφάντες μέχρι τέλους και θα λογοδοτήσουν!» Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν κατηγορηματικός, πως θα φέρει στο φως όλες τις πτυχές της Novartis: «Η κυβέρνηση μου ήταν εκείνη που το αντιμετώπισε και το σταμάτησε! Κόψαμε τη σπατάλη στο φάρμακο κατά 63% μέσα σε δυόμισι χρόνια!

Και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν απέναντι μας τότε. Και μας κατήγγειλε κι από πάνω, όταν ψηφίζαμε τα μέτρα που έκοψαν τη σπατάλη. Και ταυτιζόταν τότε με τις θέσεις της κάθε Novartis». «Οι τροχήλατες βαλίτσες με… χαρτονομίσματα μέρα μεσημέρι και υπό τα βλέμματα των δημοσιογράφων και των καναλιών που βρίσκονται μονίμως απ’έξω είναι βλακώδεις ισχυρισμοί και κακόγουστα αστεία! Αυτά θα τα αντιμετωπίσω με τον μόνο τρόπο που υπάρχει:

Θα τους καθίσω στο σκαμνί και θα τους αναγκάσω να αποκαλύψουν ποιος και γιατί τα σκαρφίστηκε». Εγώ δεν απαντάω τίποτε στους συκοφάντες. Εκείνοι θα πρέπει να απαντήσουν για τις συκοφαντίες τους. Στα δικαστήρια! Να είστε σίγουροι, θα φτάσει κάποτε η υπόθεση αυτή στα δικαστήρια.

Και τότε θα βρεθούν εκείνοι στην ανάγκη να απαντήσουν σε πολύ δύσκολες ερωτήσεις…» «Η ιστορία θα είναι σκληρή με τους σκευωρούς και τους συκοφάντες! Θα τους πάω μέχρι τέλους και θα λογοδοτήσουν! Σας το υπόσχομαι!», δήλωσε κατηγορηματικά.


https://www.newsone.gr/ellada/samaras-o-tsipras-tha-katsi-sto-skamni-sas-to-yposchome/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr