Home Greek News Προκλητικός ο πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς: «Ο Αντετοκούνμπο δεν είναι Έλληνας – Είναι Νιγηριανός»

Προκλητικός ο πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς: «Ο Αντετοκούνμπο δεν είναι Έλληνας – Είναι Νιγηριανός»

by _
0 comment 156 views

Προκλητικός ο πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς: «Ο Αντετοκούνμπο δεν είναι Έλληνας – Είναι Νιγηριανός»


Την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε το τρόπαιο του πολυτιμότερου παίχτη (MVP) στο NBA, ο πρόεδρος των πρωταθλητών του ΝΒΑ Masai Ujiri προχώρησε σε μια δήλωση που προκάλεσε εντύπωση.

Ο Καναδός αθλητικογράφος  Blake Murphy των Ράπτορς Blake Murphy παραθέτει δήλωση του προέδρου των πρωταθλητών του ΝΒΑ Masai Ujiri σύμφωνα με την οποία:

«Συγγνώμη, αλλά ο Γιάννης δεν είναι Έλληνας. Ο Γιάννης είναι Νιγηριανός», ανέφερε ο «ισχυρός άνδρας» των Καναδών στο twitter, προσπαθώντας να πάρει λίγη από την λάμψη του MVP.

Βέβαια, ουδείς λέει ότι ο Γιάννης Αντενονκούμπο, είναι Ελληνας στο γένος (το έχει πει και ο ίδιος άλλωστε), αλλά είναι σίγουρα ελληνικής υπηκοότητας, έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα κι έμαθε μπάσκετ στην Ελλάδα. Εξ ου και τα σημερινά του ευχαριστήρια στην Ελλάδα.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/athlitismos/783379_kanados-dimosiografos-sygnomi-alla-o-antetokoynmpo-den-einai-ellinas-nigirianos?fbclid=IwAR2E52Mn2afkAFBNgKGdfr9H_VbLfZrvy2fbrubiIyAc6IlDOVAApswpfII

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr