Home Greek News Γνωστή σελίδα Facebook των ΛΟΑΤ προωθεί ΕΥΘΑΡΣΩΣ την Παιδεραστία!!!

Γνωστή σελίδα Facebook των ΛΟΑΤ προωθεί ΕΥΘΑΡΣΩΣ την Παιδεραστία!!!

by _
0 comment 230 views

Γνωστή σελίδα Facebook των ΛΟΑΤ προωθεί ΕΥΘΑΡΣΩΣ την…Παιδεραστία!!!  Εκτός από ΓΚΕΙ και ΤΡΑΝΣ, είναι και…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ οι πούστηδες!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;!!!

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ υποστηρίζετε τα ΔΘΗΕΝ «δικαιώματα» αυτών των σατανάδων, είστε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝ-ΕΝΟΧΟΙ σε αυτο το ΕΓΚΛΗΜΑ της…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ!!!

ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΟ-ΕΒΡΑΙΟ ΜΆΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ Facebook ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΜΙΛΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΙΗΣΟΥ ΜΑΣ!!!


Η γνωστή σελίδα Facebook των ΛΟΑΤ LGBT News προωθεί ΕΥΘΑΡΣΩΣ την παιδεραστία!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ!!! Έχει παραπάνω από 1 εκατ. λάικ και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ Facebook!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «Περι της εκπουστεύσεως & της εκπουτανεύσεως των Ελλήνων. Η μεγάλη πανούκλα των…ΓΚΕΙ»!!!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr