Home Greek News Καλεντερίδης: Μπορεί οι Μασόνοι του τουρκικού βαθέως κράτους να ρίξουν τώρα τον Ερντογάν

Καλεντερίδης: Μπορεί οι Μασόνοι του τουρκικού βαθέως κράτους να ρίξουν τώρα τον Ερντογάν

by _
0 comment 202 views

Καλεντερίδης: Μπορεί οι Μασόνοι του τουρκικού βαθέως κράτους να ρίξουν τώρα τον Ερντογάν

ΤΙ ΕΙΝ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο Κ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ;;;

Για το συγκεκριμένο κομμάτι, ακούστε το παρακάτω βίντεο από το 1:00 και μετά…


Σ. Καλεντερίδης: Η πρώτη ήττα στρατηγικής φθοράς του Ερντογάν


Published on Jun 24, 2019

Η ήττα στην Κωνσταντινούπολη , αφορά αποκλειστικά τον Ερντογάν, είναι η πρώτη του ουσιαστική φθορά και αυτό καθιστά απρόβλεπτες τις εξελίξεις ως προς το που θα κινηθεί πλέον στην εξωτερική του πολιτική , ως συνέπεια των εσωτερικών εξελίξεων στην Τουρκία, λέει ο γεωπολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης, μιλώντας στον 98.4. Η νίκη Ιμάμογλου κατά τον κ. Καλεντερίδη, επικυρώνει τον ρυθμιστικό ρόλο που παίζει πλέον το Κουρδικό στοιχείο, ενώ για τον Ιμάμογλου υπογράμμισε ότι αναδεικνύεται στον νέο πολιτικό παίκτη με ρόλο αντι-Ερντογάν. Κατά τον Σ.Καλεντερίδη, οι γεωπολιτικές εξελίξεις μεταβάλλονται ραγδαία και η Ελλάδα πρέπει να κινηθεί με σοβαρή και υπεύθυνη στάση , χωρίς να ρίξει τα εθνικά θέματα στο βωμό των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων της προεκλογικής περιόδου Το πρωί ενημέρωση, ψυχαγωγία όλη μέρα… Ακούστε μας ζωντανά εδώ: www.radio984.gr Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα δίκτυα.
Youtube: https://goo.gl/SK4FTd Facebook: https://goo.gl/EZjvXN Instagram: https://bit.ly/2OMtJOc Twitter: https://bit.ly/2ybopKV Μέλος του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV Subscribe CreteTv: https://goo.gl/qyDHtn Subscribe neakriti: https://bit.ly/2zSmuw7

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr