Home Greek News Ηλιθίως ΓΚΕΙ γερουσιαστής μας αποκαλύπτει πως το Ισραήλ θα χτυσήσει πρώτα το Ιράν μετά οι ΗΠΑ!

Ηλιθίως ΓΚΕΙ γερουσιαστής μας αποκαλύπτει πως το Ισραήλ θα χτυσήσει πρώτα το Ιράν μετά οι ΗΠΑ!

by _
0 comment 145 views

Ο γνωστός ΓΚΕΙ γερουσιαστής Λίνσι Γκράμ (Linsey Graham) μας αποκαλύπτει πως το Ισραήλ θα χτυσήσει πρώτα το Ιράν μετά οι ΗΠΑ!!!

Μας τα «ξερνάε» ΟΛΑ ο ΗΛΙΘΙΟΣ χωρίς να καταλαβαίνει τι κάνει…!!!

Ο μεγάλος και ΓΚΕΙ Αμερικανός γερουσιαστής Λίνσι Γκράμ (που έχει πιαστεί με άρρενες πόρνους στο παρελθὀν) ήταν «χύμα» (ίσως λίγο ΠΑΡΑΠΑΝΩ) προχθές μπροστά στους προβολείς των ΜΜΕ αποκαλύπτοντας τα ΒΡΩΜΕΡΑ σχέδια του Ισραήλ και των ΗΠΑ εις βάρος μιας χώρας που έχει βοηθήσει εδώ και χρόνια την….ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ με το φτηνό πετρέλαιο και όχι μόνο!`

Δηλ., σύμφωνα με τον «κο» Γκράμ, άφου η πυρηνική συμφωνία με τον Ιράν έχει καταργηθεί από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες, το Ιράν τότε και προχωρήσει στη καλλιέργια πλουτονίου για να φτιάξει το δικό του πυρηνικό πρόγραμα, κάτι το οποίο θα χρησιμεύσει σαν «αφορμή» το Ιραήλ να πάει να επιτεθεί στο Ιράν επειδή νιώθει να «απειλείται» από ένα τέτοιο σενάρο από πλευράς του Ιράν. Μετά το Ισράηλ θα το ακολουθήσουν οι ΗΠΑ για να ξιεξαγάγουν πόλεμον μαζί εναντίον του Ιράν.

Μιλάμε για μια χώρα, το Ιράν, που σε όλη την σύγχροση ιστορία του ΔΕΝ έχει επιτεθεί ΠΟΤΕ σε κανένα κράτος, σε αντίθεση βέβαια με τα δολοφονικά κράτη του Ισραήλ και των ΗΠΑ!

Και όχι μόνο αυτο, ακούμε εδώ και χρόνια από τους παλιο-Ισραηλινούς ότι «αν το Ιράν αποκτήσει πυρηνικό πρόγραμμα, τότε θα βάλουν στόχο εμάς με καμια πυρηνική βόμβα. Γι αυτό πρέπει να τους χτυπήσουμε πρώτα εμείς προληπτικά» κτλ, και λα-λα-λα και…ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ, μιας και πολιτικοί αναλυτές από ὀλ᾽τον κόσμο έχουν πει εδώ και χρόνια ότι το Ιράν ΔΕΝ ΕΧΕΙ τέτοιες προθέσεις ,κτλ. Ακόμη και αξιοματικοί των Ε.Δ. του…ΙΣΡΑΗΛ έχουν πει ότι το Ιράν ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ απειλή για το Ισραήλ…!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr