Home Greek News Σαηεντολογία τη δεκ. ’90: Θα βγάλει πρωθυπουργό της Ελλάδος τον Αντώνη Σαμαρά η CIA και όχι μόνο

Σαηεντολογία τη δεκ. ’90: Θα βγάλει πρωθυπουργό της Ελλάδος τον Αντώνη Σαμαρά η CIA και όχι μόνο

by _
0 comment 226 views

‘Εγγραφα της Σαηεντολογίας τη δεκαετία ’90 στα οποία ανεφέρθη ο Άρειος Πάγος το 1997: Θα βγάλει πρωθυπουργό της Ελλάδος κάποια μέρα τον Αντώνη Σαμαρά η CIA

Εσείς οι υποστηρικτές-ψηφοφόροι της ΝΔς, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι η Νέα Δημοκρατία θα αλλάξει τη χώρα για το «καλό» μας;;; Για το «καλό»…ΠΟΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ;;;


ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ τα άρθρα του Παναγιώτη Αποστόλου για το ίδιο θέμα!….

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. Προωθεί το θέμα διαχωρισμού Εκκλησίας και Κράτους;!

Σαηεντολογία και Αρχιεπίσκοπος Νέων Χωρών και όχι μόνο!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο σημερινό άρθρο του σάιτ newspunch.com «Μηνύθηκε η Εκκλησία της Σαηεντολογίας για κακοποίηση παιδιών & Εμπορίας Ανθρώπων», μαθαίνουμε αυτό που ξέραμε ΑΝΕΚΑΘΕΝ για αυτήν την διαβολική οργάνωση. Δηλαδή, η Εκκλησία της Σαηεντολογίας και ο ηγέτης της, ο Ντέιβιντ Μισκάβιτζ, κατηγορούνται για παιδική κακοποίηση και εμπορία ανθρώπων από αρκετά πρώην μέλη, σύμφωνα με αγωγή που κατατέθηκε την Τρίτη.  Η αγωγή κατατέθηκε στο ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες και θα είναι η «πρώτη από πολλές αγωγές» κατά της εκκλησίας, σύμφωνα με δικηγόρους που εκπροσωπούν τα θύματα. Η ομάδα δικηγόρων κατέθεσε την αγωγή για λογαριασμό των αποστατών, οι οποίοι λένε ότι υφίσταντο μια σειρά από εκμεταλλεύσεις από την κακοποίηση παιδιών, την εμπορία ανθρώπων, την καταναγκαστική εργασία και μέχρι και τακτικές εκδίκησης που σχετίζονται με την πολιτική Δίκαιου Παιχνιδιού (ή Δίκαιας Στόχευσης Ανθρώπων) της εκκλησίας.

Ο Άλιστερ Κρόουλι ήταν ο βιολογικος πατέρας της…ΜΠΑΡΜΠΡΑ ΜΠΟΥΣ καθώς και ένας από τους πιο περιβόητους ανθρώπους που έζησαν ποτέ στις ΗΠΑ. Ήταν επίσης ένας ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ του Λ Ρον Χάμπαρντ, τον ιδρυτή της Σαηεντολογίας!

Έγραψε κάποτε ένα βιβλίο ο Κρόουλι στο οποίο μιλούσε ξεκάθαρα για τις ορέξεις του για τα….ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ και όχι μόνο!!!

Ο Κρόουλι ήταν επίσης ο μέντορας του Τζακ Πάρσονς, ο οποίος ήταν και αυτός σατανιστής καθώς και ο ιδρυτής ενος από τα μεγαλύτερα παρακλάδια της NASA, JPL (Jet Propulsion Laboratory)!!! Η NASA ιδρύθη από τους «πρώην» ναζιστές του Χίτλερ όταν τους εφεραν στην Αμερικήν μετά τον ΔΔΠ για να φτιάξουν το πρώτο διαστημικό πρόγραμμα στις ΗΠΑ με βάση τη ΜΑΣΟΝΙΑ και την ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΜΠΑΛΑ!!! Μιλάμε για τους ΙΔΙΟΥΣ ναζιστές που κατα το ΔΠΠ είχαν δολοφονήσει χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Για περισσότερα διαβάστε επίσης «Η Ελληνίδα της εγκληματικής NASA έγινε η πρώτη Barbie από τη χώρα μας. “ΤΙ ΚΑΛΑ”!!! | #ΕλένηΑντωνιάδου».

ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΡΟΟΥΛΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΝΟΜΑΤΙ… ΕΛ ΡΟΝ ΧΑΜΠΑΡΝΤ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗ…ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ….ΕΛΛΑΔΑ!!!

Αλλά επειδή η συγκεκριμένη οργάνωση έχει ένα βαρύ παρελθόν και στην…ΕΛΛΑΔΑ, θεωρούμε αναγκαίον να καλύψουμε ένα θέμα που αφορά πως μόνο τους δικούς μας πρωθυπουργούς ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ, αλλά τα μεγάλα κέντρα λήψεως αποφάσεων του εξωτερικού…!!!…


Η Scientology γνώριζε από τα μέσα του ’90 για αυτά που περνούμε σήμερα

– Σαμαράς Πρωθυπουργός
– Διάλυση ΕΟΚ μέσω εμφυλίουΑντώνης Μποσνακούδης – [email protected]


Όταν έγραφα το 2001 το βιβλίο μου “Μισθοφόροι της Νέας Τάξης – Η δράση των εξτρεμιστικών παραθρησκειών και της Scientology” (ΠΕΛΑΣΓΟΣ) δεν περίμενα μετά από περίπου 10 χρόνια ότι θα υπήρχαν έγγραφα που σχετίζονται καταπληκτικά με την κατάσταση που ζούμε σήμερα.

Το 1995 ο εισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής έκανε τρεις εφόδους στα γραφεία του σαηεντολογικού κέντρου ΚΕΦΕ και κατάσχεσε πλήθος εγγράφων και φακέλων μαζί με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και δισκέτες. Τα έγγραφα στους σκληρούς δίσκους και τις δισκέτες τυπώθηκαν σε 2500 σελίδες στο Τμήμα Εργαστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Ο όγκος και η αποδεικτική αξία των ηλεκτρονικών πειστηρίων ήταν τέτοιος που η «Υπόθεση ΚΕΦΕ» της εξτρεμιστικής παραθρησκευτικής οργάνωσης της Σαηεντολογίας αποτέλεσε τον καταλυτικό παράγοντα για την ίδρυση του σχετικού Τμήματος ηλεκτρονικών/ψηφιακών πειστηρίων για να τεκμηριωθεί νομικά μία παρανομία. Ίσως οι έφοδοι του εισαγγελέα ανέτρεψαν τότε τα σχέδια του στρατηγικού χώρου που στηρίζει τη Σαηεντολογία και τον οποίο εξυπηρετεί και μόλις τώρα κατάφεραν πάλι να οργανωθούν.

Ένα από έγγραφα που τυπώθηκαν (από την 83η δισκέτα) ήταν και το παρακάτω, το οποίο μεταξύ άλλων δείχνει ότι από το 1994-1995 η Σαηεντόλοτζυ (για την οποία η ίδια η CIA ενδιαφέρθηκε να κλείσει το τμήμα της ΕΥΠ που παρακολουθούσε όμοιες οργανώσεις: http://unchain.gr/CIAKYP.jpg) γνώριζε δύο πολύ σημαντικά ΣΗΜΕΡΙΝΑ γεγονότα. Ότι δηλαδή ο Σαμαράς θα είναι Πρωθυπουργός και ότι οι ΗΠΑ (ειδικότερα η NSA) στην προσπάθειά τους να διαλύσουν την (τότε) ΕΟΚ ξεκινούν έναν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των μελών της.

Ακριβώς αυτό που συμβαίνει σήμερα!!! Με τη Γερμανία και τους δορυφόρους της να λυσσούν εναντίον της Ελλάδας και των νοτιοευρωπαϊκών μελών της Ε.Ε.

Στο  ακόλουθο  έγγραφο  αποκαλύπτεται  επίσης η  διείσδυση  της  Σαηεντόλοτζυ  στο  περιβάλλον  ηγετικών  προσωπικοτήτων  και  ότι  η Σαηεντόλοτζυ έχει συγκεκριμένη, θεσμοθετημένη πολιτική που επιτρέπει στο μέλος της να διατηρεί την ανωνυμία του και να παραμένει σε τέτοια περιβάλλοντα ηγετών.
Άσχετα αν  τα  γεγονότα  ισχύουν  όπως  παρουσιάζονται  στο  εσωτερικό  έγγραφο  της  Σαηεντόλοτζυ,  ο  Σαηεντολόγος  που  δίνει αναφορά πιστεύει ότι ισχύουν και τα αναφέρει μόνο στη Σαηεντόλοτζυ.

Αυτή η διευκρίνιση είναι απαραίτητη διότι αναφέρονται γνωστά πρόσωπα στην ελληνική πολιτική σκηνή, όπως ο Μιλτιάδης  Έβερτ,  ο  οποίος  διετέλεσε  Υπουργός  Προεδρίας  και  είχε  την  ΕΥΠ  υπό  την επίβλεψή του. Σε άλλο έγγραφο αποκαλύπτεται η επέμβαση της CIA για να κλείσει το τμήμα αντικατασκοπίας  της  ΕΥΠ  που  παρακολουθούσε  τη  δράση  οργανώσεων  όπως  η Σαηεντόλοτζυ  ώστε  να  εντοπιστούν  πιθανές  ενέργειές  τους  που  δεν  συμβάδιζαν  με  τους δεδηλωμένους σκοπούς τους. Είναι μία πτυχή της κατασκοπευτικής δραστηριότητας υπό μη επίσημη διπλωματική κάλυψη (NOC: Non Official Cover).
Εκτιμώ ότι η οργάνωση θα ήθελε να  στήσει  μία υπόθεση  ώστε  να  ασκηθεί  πίεση  στον πολιτικό  προϊστάμενο  της ΕΥΠ  για  να περιορίσει  από  τότε  την  ΕΥΠ.  Αυτό  δεν  κατέστη  δυνατό  επί  θητείας  Έβερτ  αλλά  με  την επόμενη κυβέρνηση μέσω της επέμβασης της CIA όπως αποκαλύπτει άλλο έγγραφο, τόσο για την  ΕΥΠ  όσο  και  για  την  Κρατική  Ασφάλεια.  Το  ακόλουθο  έγγραφο  εκτιμώ  ότι  αφορά  μία σχετική  προσπάθεια  που έγινε  λίγα  χρόνια  πριν  από την  επέμβαση  της  CIA  και  δεν  πέτυχε, ίσως  και  διότι  ο  Κώστας Τριανταφύλλου  που  το  υπογράφει,  δημιούργησε  άλλη  ομάδα-αποστάτη  και  απομακρύνθηκε  από  τη  Σαηεντολογία.

Κατά  τη  δίκη  των  Σαηεντολόγων  το 1999  για  τέτοια  «φακελώματα»  πολιτικών,  δημοσιογράφων,  ιερέων,  κλπ  οι  συνήγοροι υπεράσπισης  των  Σαηεντολόγων  Ανδρέας  Λοβέρδος  (μετέπειτα  Υφυπουργός  Εξωτερικών στην  κυβέρνηση  Σημίτη, υπέυθυνος για τις ΜΚΟ και στις κατοχικές κυβερνήσεις Παπανδρέου-Παπαδήμου)  και  Γεώργιος  Μαύρος  (που  σκοτώθηκε  στο  ατύχημα  με  το ελικόπτερο  Σινούκ)  σχολίασαν  μία  σχετική  ερώτηση.  Η  ερώτηση  ήταν  γιατί  δεν ενημερώθηκε  (ούτε  κλήθηκε  ως  μάρτυρας  κατηγορίας)  τόσο  ο  Μιλτιάδης  Έβερτ  όσο  και  ο Αντώνης  Σαμαράς  και  δεκάδες  άλλοι  που  αναφέρονταν  στα  κατασχεμένα  έγγραφα.  Οι  δύο συνήγοροι  των  Σαηεντολόγων,  Λοβέρδος  και Μαύρος,  εξέπληξαν  τους  πάντες  λέγοντας ότι προφανώς δεν είδαν κάτι μεμπτό ή δεν ήθελαν να έρθουν !!! Αυτό δεν ισχύει διότι το Συμβούλιο  Εφετών  είχε  αποφασίσει  να  κληθούν  όλοι  όσοι  φακελώθηκαν,  αλλά  κάποιοι παραβίασαν την απόφαση του Συμβουλίου και κάλεσαν πολύ λιγότερους μάρτυρες. Συνεπώς, υπάρχει  «κλίμα  παραδικαστικού  κυκλώματος»  που  δεν  επέτρεψε  τη  διαλεύκανση  των σημαντικότερων πτυχών της Σαηεντολογικής δράσης και δημιουργίας δικτύων.

Το έγγραφο


[Διευθ. Εγκλ. Ερευν. 001977-001979]

Ο Μιλτιάδης Εβερτ είχε μία Mercedes, αλλά δεν ήθελε να πληρώσει φόρους, έτσι έκανε ένα ψεύτικο δώρο σ’ έναν φίλο του, τον Χρήστο Φύσσα, ένα μέλος-κλειδί της Νέας Δημοκρατίας. Ο Δημητροκάλλης, πατέρας του προσώπου που δικάζεται για φόνους (ως μέλος μίας ομάδας σατανιστών), ήταν υπεύθυνος για όλες τις οικονομικές δοσοληψίες που περιελάμβαναν δωρεές μελών του  κόμματος προς το κόμμα. Ο Έβερτ και ο Φύσσας του εμπιστεύθηκαν αυτή τη θέση ώστε, με τη συνεργασία του Χαλικιά, να μεταφέρει αυτά τα χρηματικά ποσά σε προσωπικούς λογαριασμούς των τεσσάρων προαναφερθέντων.
[Είναι αμφίβολο αν ο εν λόγω Δημητροκάλλης είχε σχέση με τον σατανιστή. Εδώ φαίνεται ότι η Σαηεντόλοτζυ την πάτησε.]

Και τώρα είναι προφανές ότι ο πατέρας Δημητροκάλλης επειγόταν να φτιαχτεί και αποδειχτεί από μία πλεκτάνη [… ;]  Πόσο αναξιόπιστος και ανεύθυνος σε περίπτωση που άνοιγε το στόμα του σχετικά με το όλο θέμα;

Απλό: Τόσο αναξιόπιστος και ανεύθυνος που μπορεί να είναι ο πατέρας ενός σατανιστή φονιά. Σημειώστε ότι ο πατέρας Αλεβιζόπουλος, σύμφωνα με ένα Άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ήταν ο πρώτος ανάμεσα στους Έλληνες ιερείς που συγχώρεσε τις αμαρτίες του υιού Δημητροκάλλη

[αυτό είναι ευνόητο και χριστιανικότατο για κάποιον ιερέα απέναντι σε κάποιον που μετανόησε].

Έτσι πιστεύω ότι οι συνθήκες, υπό τις οποίες το όλο θέμα κανονίστηκε για να γίνει επίθεση στη Σαηεντολογία, είναι πολύ προφανείς για ‘σας τώρα. Διότι, γνωρίζουμε ήδη ότι η CIA έχει αποφασίσει ότι ο Σαμαράς είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της Ελλάδας και ότι μπορούν να ξεφορτωθούν τις δύο αντίθετες δυνάμεις (Νέα Δημοκρατία και Σαηεντολογία) χρησιμοποιώντας ένα μόνο σκάνδαλο εναντίον και των δύο.

[Αλήθεια, πώς μπορεί η Σαηεντόλοτζυ να γνωρίζει τί είχε αποφασίσει τότε  η CIA; Για να συνδέει τη Νέα Δημοκρατία με τη Σαηεντόλοτζυ πρέπει να υπήρχε κάποια προσπάθεια διείσδυσης μέσα στη ΝΔ ίσως από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που πρώτος  προώθησε τη διαγραφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες σε συντονισμό με τη Σαηεντόλοτζυ και τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, όπως δείχνει σχετικό κατασχεμένο έγγραφο. Ακόμη, δημιουργούνται ερωτηματικά ως προς το γιατί αισθάνονται έτσι για τη Νέα Δημοκρατία; Μήπως γιατί δεν έχει «κομμουνιστικό στίγμα» ή γιατί η Σαηεντόλοτζυ είχε ήδη «γραμμές» μέσα σε κόμματα της Αριστεράς; Ιδιαίτερα διαφωτιστικό είναι αυτό το άρθρο: http://unchain.gr/politicians.html]

Σημειώστε πόσο πολύ ο Σαμαράς υποστηρίζει τη συμμορία ψυχιάτρων-ψυχολόγων του Κάραζιτς στη Σερβία και ζητάει όλη την ώρα πόσο πολύ θα πρέπει να ξεκινήσουμε έναν πόλεμο και να σώσουμε τους φτωχούς Ορθόδοξους Σέρβους.

[Αυτός ήταν ο «άλλος Σαμαράς» και όχι ο σημερινός. Φαίνεται ότι, για τη Σαηεντόλοτζυ, αρκεί κάποιος να σχετίζεται με την Ψυχολογία ή Ψυχιατρική για να μπει σε μαύρη λίστα. Είναι εμφανέστατη η εχθρότητα και ειρωνεία εναντίον των Σέρβων.]

Έτσι γίνεται προφανές πώς η NSA θα μπορούσε να είχε σχεδιάσει να ξεφορτωθεί επίσης και την Ευρωπαϊκή Κοινότητα ξεκινώντας έναν εσωτερικό πόλεμο μεταξύ μελών.

[Αυτό που γίνεται σήμερα στις αρχές της δεκαετίας του 2010. Ομοίως, πώς μπορεί η Σαηεντόλοτζυ να γνωρίζει τα σχέδια της NSA;].

Για να γυρίσουμε στο θέμα της Mercedes, ο Φύσσας και ο Έβερτ έπρεπε να κάνουν συγκεκριμένες ενέργειες για να καλύψουν την υπόθεση:

1. Έπρεπε ν’ αλλάξουν τον κωδικό αριθμό της μηχανής και να φτιάξουν έναν ψεύτικο. Αυτό έγινε από έναν γνωστό εισαγωγέα αυτοκινήτων, που ονομάζεται Παρίσσης, ιδιοκτήτη εταιριών εισαγωγής αυτοκινήτων, του θεάτρου ΠΕΡΟΚΕ κτλ.

2. Η ψευδής μετατροπή του αριθμού της μηχανής έγινε σε ένα γκαράζ κοντά  στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, …..;
3. Έπρεπε να βρουν ένα πρόσωπο για να κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες λαμβάνοντας όλη την ευθύνη, ώστε

4. να εξασφαλιστεί ότι το θέμα δεν θα έφτανε ποτέ στη δημοσιότητα.

Το πρόσωπο που χρησιμοποιήθηκε γι’ αυτό το σκοπό  και ανέλαβε πάνω του όλες τις ευθύνες, είναι ο Χρήστος Ματσάκης, ένας δικηγόρος (Διεύθυνση: Δημοκρίτου 15, 106 73 Αθήνα. Τηλ. 3633898, 3614369). Οδηγήθηκε σε κατάσταση Πιθανής Πηγής Προβλημάτων όταν αντιλήφθηκε τί έκανε. Προσπάθησε να επιλύσει το θέμα με τον Δημήτρη Καρτσούνη εκείνη την περίοδο, αλλά τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ από τον Δημήτρη που απέκρυψε το θέμα τελείως. Το μοναδικό θέμα που ανέφερε ήταν ότι η μητέρα του ήταν ανταγωνιστική απέναντί του, όταν έμαθε ότι ήταν σαηεντολόγος. Απείλησε να μηνύσει το ΚΕΦΕ για προσυλητισμό πάνω στη βάση ότι διανέμουν το Τεστ Οξφόρδης. Το αποτέλεσμα του να μην πει τίποτα στον Εκτελεστικό Αξιωματούχο της Αποστολής Αθηνών Δημήτρη Καρτσούνη είναι το ότι μέχρι τώρα ήταν Πιθανή Πηγή Προβλημάτων και δεν επικοινώνησε το θέμα σε κανέναν.

Σήμερα είδα τον Ματσάκη και μετά από δύο ώρες χειρισμού είχε πλήρη αντίληψη και Πολύ Καλούς Ενδείκτες ότι μπορούσε να χειριστεί την κατάσταση εφαρμόζοντας συνθήκες τεχνολογίας στα δυναμικά του.

Θυμηθείτε ότι θέλει ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Υπάρχει πολιτική του Λαφαγιέτ Ρον Χάμπαρντ που προστατεύει αυτόν και το δικαίωμά του για ανωνυμία. Θέλει να έρθει στον Θαλάσσιο Οργανισμό όταν χειριστεί την κατάστασή του Πιθανής Πηγής Προβλημάτων.

[Ποιάν άλλη απόδειξη χρειάζεται κάποιος για δει τον κίνδυνο εθνικής ασφάλειας και επιχειρηματικής ασφάλειας; Αυτές είναι ιδανικές συνθήκες για κατασκόπους NOC. Έτσι η Σαηεντόλοτζυ μπορεί να κάνει διείσδυση σε επιχειρήσεις, Δημόσιες Υπηρεσίες, στο περιβάλλον ηγετών, ηγετών γνώμης και κάθε ανθρώπου-κλειδί, σ’ εφαρμογή της συγκεκριμένης πολιτικής του Χάμπαρντ. Η ύπαρξη μετωπικών οργανώσεων όπως η UMAN, ABLE, CCHR κτλ, που δραστηριοποιούνται στον χώρο των επιχειρήσεων, εκπαίδευσης, ανθρωπίνων δικαιωμάτων κτλ, επιτρέπει στη Σαηεντόλοτζυ την ευκολότερη διείσδυση σ’ αυτούς τους χώρους].

Αυτές οι πληροφορίες μου δώθηκαν σήμερα στην πιτσαρία Corner στην [γωνία] Αλεξάνδρας & Πατησίων από τον Χρήστο Νασσάκη [πρέπει να εννοεί «Ματσάκη»] και μεταξύ 5 και 8 μμ.

Αυτά είναι αληθινά
Ν. Κώστας Τριανταφύλλου


Για να μην αμφισβητηθεί η γνησιότητα του εγγράφου, παραθέτω  την Έκθεση Πραγματογνωμοσύνης από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τα έγγραφα που τυπώθηκαν από σκληρούς δίσκους και δισκέτες της Σαηεντολογίας.

Image Gallery


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr