Home Greek News Το Ιράν παρουσίασε… χειρόγραφο χάρτη που δείχνει το αμερικανικό drone στον εναέριο χώρο του

Το Ιράν παρουσίασε… χειρόγραφο χάρτη που δείχνει το αμερικανικό drone στον εναέριο χώρο του

by _
0 comment 142 views

Το Ιράν παρουσίασε… χειρόγραφο χάρτη που δείχνει το αμερικανικό drone στον εναέριο χώρο του

«Στις 00:14 αμερικανικό drone απογειώθηκε από τα ΗΑΕ σε λειτουργία απόκρυψης και παραβίασε τον ιρανικό εναέριο χώρο. Στοχοθετήθηκε στις 04:05 στις συντεταγμένες (25°59’43″N 57°02’25″E) κοντά στο Κου-ε Μομπάρακ.
Ανασύραμε κομμάτια του αμερικανικού στρατιωτικού drone στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ χωρικά ύδατα, όπου καταρρίφθηκε», ανέφερε.
O χάρτης που έδωσε στη δημοσιότητα το Πεντάγωνο φέρεται να καταγράφει τη θέση του αμερικανικό drone τη στιγμή της κατάρριψής του /Φωτογραφία: U.S. Central Command Public Affairs
Νωρίτερα το Πεντάγωνο είχε δώσει στη δημοσιότητα δικό του χάρτη, που δείχνει ότι το μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροσκάφος του κατερρίφθη σε απόστση κάπου 21 ν.μ. από την ακτή, σε διεθνή ύδατα.
Ο αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας Τζόζεφ Γκουαστέλα χαρακτήρισε το συμβάν, που λίγο έλειψε να προκαλέσει επιθέσεις από την Ουάσιγκτον κατά στόχων στο Ιράν, «απρόκλητη επίθεση σε αμερικανικό αεροσκάφος που δεν είχε παραβιάσει τον ιρανικό εναέριο χώρο καμία στιγμή στη διάρκεια της αποστολής του», χαρακτηρίζοντας «ψευδείς» τους ισχυρισμούς της Τεχεράνης.
Πηγή >> pentapostagma.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!…..

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr