Home Greek News Το υπ. Μυστικών Πληροφοριών του Ιράν: Aνακαλύψαμε το μεγαλύτερο κυβερνο-δίκτυο κατασκοπίας της CIA στον κόσμο

Το υπ. Μυστικών Πληροφοριών του Ιράν: Aνακαλύψαμε το μεγαλύτερο κυβερνο-δίκτυο κατασκοπίας της CIA στον κόσμο

by _
0 comment 185 views

Το υπ. Μυστικών Πληροφοριών του Ιράν: Aνακαλύψαμε το μεγαλύτερο κυβερνο-δίκτυο κατασκοπίας της CIA στον κόσμο στην δική μας χώρα…

ΔΕΙΤΕ το έχουν θάψει τα αμερικανικά Μ.Μ.Ε…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εκτός από την κατάρριψη ενός αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους RQ-4 Global Hawk (αν και αμερικανικές πηγές μιλούν για MQ-4C Triton) στα Στενά του Ορμούζ που ανέφερε σήμερα το έγκριτο σάιτ ProNews.gr (διαβάστε το όλο εδώ), μαθάμε επίσης σήμερα για κάτι ακόμη πιο συγκλονιστικό, πάλι για τους Αμερικανούς σε σχέση με το Ιράν, από το μεγάλο αμερικανικό, αντινεοταξικό σάιτ μυστικών πληροφοριών VeteransToday.com με το οποίο είμαστε συνεργάτες εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»…

Και γράφει το VeteransToday.com….

Το υπουργείο Μυστικών Πληροφοριών του Ιράν λέει ότι ανακάλυψε και «έπιασε» το μεγαλύτερο αμερικανικό κυβερνο-δίκτυο κατασκοπίας στον κόσμο, το οποίο διοργάνωσε η CIA.

Ο διευθυντής της αντι-κατασκοπείας του υπουργείου ανέφερε ότι συνελήφθη ένας σημαντικός αριθμός κατασκόπων που εργάζονταν για τη CIA. Ο ανώτερος αξιωματούχος της υπηρεσίας πληροφοριών περιγράφει την ανακάλυψη ως σοβαρό πλήγμα για την Ουάσινγκτον. Πρόσθεσε ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες κατασκοπείας χρησιμοποιούν κυβερνοχώρο για να κάνουν συνδέσεις με τους αντιπροσώπους τους στο Ιράν και σε άλλες χώρες. Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον επιμένει συνεχώς με τέτοια μέτρα μαζί με τον οικονομικό και στρατιωτικό πόλεμο εναντίον του Ιράν και πολλών άλλων χωρών.

Σε συνέντευξή του στην Press TV, ο πολιτικός σχολιαστής Κέβιν Μπάρετ δηλώνει ότι η κατάρρευση ενός δικτύου κατασκοπείας που διαχειρίζονται οι Σιωνιστές πράκτορες, μέσω της μονάδας αντικατασκοπίας του Ιράν, είναι μια μεγάλη νίκη για τη χώρα.

Στο παρακάτω βίντεο, ο κ. Κέβιν λέει ότι το Ιράν προσπαθεί να προστατευθεί από τους καταραμένους αντιπροσώπους του Donald Trump, όπως ο Mike Pompeo και ο John Bolton, οι οποίοι πιέζουν για την πιο επιθετική πολιτική για το Ιράν.

Οι προαναφερθέντες πράκτορες των ΗΠΑ θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνοι για την προσπάθεια να διαπράξουν πολλές ψεύτικες επιθέσεις εναντίον του Ιράν και να τις φορτώσουν μετά στην ιρανική κυβέρνηση.

Οι ίδιοι άνθρωποι θα μπορούσαν επίσης να εργάζονται για το Ισραήλ σε μια προσπάθεια να δολοφονήσουν κορυφαία πολιτικά πρόσωπα στο Ιράν. Το Ισραήλ κατηγορήθηκε επίσης και στο παρελθόν για τέτοια δραστηριότητα στο Ιράν.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr