Home Greek News H Mossad θέλει να φτιάξει παράρτημα στη Β Συρία. Στρατολόγησε ήδη 20 Κούρδους μαχητές που πήγαν Ισραήλ για εκπαίδευση….

H Mossad θέλει να φτιάξει παράρτημα στη Β Συρία. Στρατολόγησε ήδη 20 Κούρδους μαχητές που πήγαν Ισραήλ για εκπαίδευση….

by _
0 comment 153 views

H Mossad θέλει να φτιάξει παράρτημα στη Β Συρία. Στρατολόγησε ήδη 20 Κούρδους μαχητές που πήγαν Ισραήλ για εκπαίδευση….

H Mossad (Μοσάντ) στρατολόγησε 20 άνδρες των Κουρδικών δυνάμεων για να δημιουργήσει παράρτημά της στη Συρία. Οι κούρδικες πολιτοφυλακές έστειλαν 20 μαχητές τους από το Qamishli, την πόλη που βρίσκεται στα ΒΑ της επαρχίας Hassakah στο Israël για να εκπαιδευθούν από την Mossad …

Προηγουμένως οι 20 μαχητές πέρασαν επιτυχώς όλα τα προαπαιτούμενα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν. Οι υποψήφιοι πράκτορες ήδη μεταφέρθηκαν στην πόλη Erbil στο Β Ιράκ κι από εκεί άρχισαν να μεταφέρονται στο Ισραήλ.

Η Mossad θέλει να συνεργαστεί με τις «κουρδικές μονάδες» για να δημιουργήσει ένα παράρτημα στα βορειοανατολικά της Συρίας που θα ονομάζεται «Κουρδική Mossad.»

Το έργο της τελευταίας θα είναι η στρατολόγηση πρακτόρων για τη « Mossad » σε χώρες της περιοχής, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών για το Ισραήλ.

Από την πρώτη παρτίδα υποψήφιων πρακτόρων που ταξίδεψαν από το αεροδρόμιο του Erbil για το Ισραήλ διέρρευσαν τα ονομάτων 3. Πρόκειται για τους Ali Mohammed Hassan , Riber Abdul Razzaq Ahmed και Berkhdan Aziz Murad.

Το Ισραήλ» στηρίζει σημαντικά τις «κουρδικές μονάδες» και τους παρέχει συμβουλές και υλικοτεχνική υποστήριξη κι ένα μέρος εξοπλισμού.

dimpenews.com 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr