Home Greek News Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος ρωτάει τον Τράμπ για τις πολλές αναφορές του Ναυτικού για….ΟΥΦΟ! Θα σοκαριστείτε

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος ρωτάει τον Τράμπ για τις πολλές αναφορές του Ναυτικού για….ΟΥΦΟ! Θα σοκαριστείτε

by _
0 comment 117 views

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος ρωτάει τον Τράμπ για τις πολλές αναφορές του Ναυτικού των ΗΠΑ για….ΟΥΦΟ!!!

Και ξαφνικά, ΟΛΟΙ στην Ουάσινγτον κάνουν λόγο για ΟΥΦΟ και εξωγηινους!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;


Σύμφωνα με το Fox News….

Ο Πρόεδρος Trump (Τράμπ) δήλωσε ότι έχει ενημερωθεί ότι οι πιλότοι του Ναυτικού ανέφεραν θεασεις αγνώστων αντικειμένων, αλλά παρέμειναν σκεπτικοί για την ύπαρξη ΟΥΦΟ.

Ο Γιώργος Στεφανόπουλος της ABC News έθεσε το θέμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης με το Trump που κυκλοφόρησε το Σάββατο.

“Μου έκανε εντύπωση πως τις τελευταίες δύο εβδομάδες, διαβάζουμε όλο και περισσότερες αναφορές για πιλότους του ναυτικού που βλέπουν πάρα πολλά ΟΥΦΟ”, δήλωσε ο Στεφανόπουλος σε ένα χαμογελαστό Τράμπ. “Έχετε ενημερωθεί για αυτό; Τι κάνετε για αυτό;”

“Θέλω να σκέφτονται ό, τι νομίζουν”, απάντησε ο Trump, αναφερόμενος στους πιλότους του Ναυτικού. “Είχα μια πολύ σύντομη συνάντηση γι ‘αυτό, αλλά οι άνθρωποι διατείνονται ότι βλέπουν τα ΟΥΦΟ. Το πιστεύω; Οχι ιδιαίτερα.”

Το Πολεμικό Ναυτικό ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα επικαιροποιήσει κατευθυντήριες γραμμές για το πώς οι πιλότοι του αναφέρουν “άγνωστα αεροσκάφη” σε απάντηση σε αναφορές περίεργων παρατηρήσεων. Οι πιλότοι της ομάδας κρούσης του Ναυτικού ανέφεραν ότι είδαν παράξενα αντικείμενα που πετούσαν πάνω από 30.000 πόδια σε υπερυψωμένες ταχύτητες χωρίς καπνούς κινητήρα ή υπέρυθρες αναθυμιάσεις, σύμφωνα με τους New York Times.

Ερωτηθείς αν ήξερε αν υπήρχαν αποδείξεις για την εξωγήινη ζωή, ο Trump είπε: “Νομίζω ότι οι σπουδαίοι πιλότοι μας θα ξέρουν. Και κάποιοι από αυτούς βλέπουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά από το παρελθόν. Το παρακολουθούμε και θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε.”

Διαβάστε τωρα τα παρακάτω άρθρα μας που καταδειχνύνουν πως η ίδια η Χίλαρι Κλίντον και η εκάστοτε αμερικανική κυβέρνησ ασχολείται με αυτό το θέμα εδώ χρόνια!…

Τι έκανε τότε η Χίλαρι με τον Λόρενς Ρόκφελερ και με βιβλίο για τα…ΟΥΦΟ?!

Τα εμαιλ του Wikileaks: Είπαν στην Χίλαρι για τον «πληροφοριοδότη του Ρόσγουελ» και πού αποθήκευσαν τα συντρίμμια των…ΟΥΦΟ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr