Home Greek News Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: «Έτσι θα αντιμετωπίσουme τις πυρκαγιές το 2019». Ηχητικό Ντοκουμέντο!

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: «Έτσι θα αντιμετωπίσουme τις πυρκαγιές το 2019». Ηχητικό Ντοκουμέντο!

by _
0 comment 181 views

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ: «ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤO… 2019». ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

indobserver.gr

 Ο εκπρόσωπος τύπου της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας κ. Σπύρους Γεωργίου σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη και στην εκπομπή “Ανεξάρτητος Παρατηρητής” εξηγεί τα μέτρα που λαμβάνονται και έχουν ληφθεί ώστε να αντιμετωπιστούν φέτος οι πυρκαγιές. Με έμφαση στην πρόληψη, την ενημέρωση των πολιτών και την άμεση επικοινωνία ανάμεσα στον Δασάρχη και τη ΓΓ Πολιτικής προστασίας, καθώς και στο μεγαλύτερο υλικό δυναμικό, αλλά και στην καλύτερη εκπαίδευση των πυροσβεστών αισιοδοξούμε ότι φέτος τα πράγματα θα πάνε καλά.

Ακούστε εδώ (στα κόκκινα γράμματα) τα όσα μας λέει ο κ. Γεωργίου. Πρώτα το αφιέρωμά μας στις πυρκαγιές (από το 7.39” ως το 20.35”) και στις ευθύνες Σημίτη και αμέσως μετά από το 20.52” ως το 35.18”), η συνέντευξη του κ. Γεωργίου. 

Πηγή >> https://indobserver.gr/

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – ΠΩΣ ξέρουνε αυτοί οι άνθρωποι ότι πρόκεται να γίνουν φωτιές ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; ΠΩΣ τα ξλερουν αυτά;;; ΑΠΟ ΠΟΥ παίρνουν την πληροφόρησή τους;;; ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ για τον κ Μάκη Βραχιολιδη ο οποίος είναι φίλος και συνεργάτης μας (κάνει τη δουλειά του ως δημοσιογράφος), αλλά για κυβερνητικά στελέχη που φαίνεται να κατέχουν κάποιας μορφής πληροφόρηση εκ των έσω και εκ της…ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ και του ΟΗΕ….!!! Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας για τις φωτιές στην Ελλάδα για να καταλάβετε….

  1. Κρύβουν το ρόλο των Αμερικανών στις φωτιές στην Ελλάδα το 2018 ο Τσίπρας κι ο Πάνος Καμμένος;;; – #Μάτι

  2. Πως οι πολιτικές του ΟΗΕ προκαλούν τις φωτιές στην Ελλάδα με τη συναίνεση της κυβέρνησης Τσίπρα! #Ατζέντα21

  3. Η υπόθεση «Πυθία» καταδεικνύει πως οι Αμερικανοί είναι πίσω από τις φωτιές στην Ελλάδα εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!!!

  4. ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, από τον Κώστα Τουρναβίτη: “ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ”!!!!!!!!!! ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο… “δημοσιογράφος” ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ! (βίντεο)

  5. ΗΞΕΡΕ Ο ΤΡΙΣΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ & ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ!!! Ο ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ & ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

  6. Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Φαινόμενα σαν το Μάτι μπορεί να βλέπουμε ακόμα και 10 φορές κάθε χρόνο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr