Ο γνωστός και αποκηρυγμένος από την επίσημη εκκλησία, πάτερ Κλεομένης, εμφανίστηκε στην πλατεία Συντάγματος με ομάδα υποστηρικτών του προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το Athens Pride που ήταν σε εξέλιξη.Ο πάτερ Κλεομένης προσήχθη από την αστυνομία!

zougla.gr: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη παρέλαση του Athens Pride 2019 στο κέντρο της Αθήνας. Με κεντρικό σύνθημα «Ο δρόμος έχει τη δική μας ιστορία» το φετινό Athens Pride αποτελεί ορόσημο για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα καθώς συμπληρώνονται 15 χρόνια από το πρώτο Pride στην Αθήνα και 50 χρόνια από την εξέγερση του Στόουνγουόλ στους δρόμους της Νέας Υόρκης, στις 28 Ιουνίου 1969, η οποία στάθηκε αφορμή για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο απελευθερωτικό κίνημα για την κοινότητα.

Οι συμμετέχοντες υπό τους ήχους τυμπάνων, κρατώντας σημαίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου πραγματοποίησαν πορεία προς την Ομόνοια, στέλνοντας για ακόμη μία χρονιά ηχηρό μήνυμα ενάντια στις διακρίσεις και τις προκαταλήψεις σε βάρος των ΛΟΑΤΚΙ.

Στο κέντρο της πορείας/παρέλασης δεσπόζει μια μεγάλη σημαία στα χρώματα του ουράνιου τόξου την οποία κρατούν οι διαδηλωτές και διαδηλώτριες.

Το 15ο Athens Pride θυμάται και τιμά τον ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλο, που δολοφονήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Δείτε το βίντεο εδω >> https://www.aetos-apokalypsis.com/2019/06/prosix8i-o-pater-kleomenis-gia-ti-diamartiria-tou-sto-athens-pride.html