Home Greek News EKTAKTO ΤΩΡΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ 1 ΚΙΛΟ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΑΡΧΙΓΙΟΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

EKTAKTO ΤΩΡΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ 1 ΚΙΛΟ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΑΡΧΙΓΙΟΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

by _
0 comment 168 views

EKTAKTO ΤΩΡΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ 1 ΚΙΛΟ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΑΡΧΙΓΙΟΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΣ…

Ο Βαλάντης Χαλιλόπουλος, ο οποίος οργάνωσε τη συγκέντρωση των Ρομά στην προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική πλατεία της Λαμίας, συνελήφθη με τη σύζυγό του – Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες

Η αστυνόμια συνέλαβε και τη σύζυγο του, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία και ζήτησε εξέταση DNA.
Με ένα κιλό χασίς συνελήφθη ο συγκεντρωσιάρχης των Ρομά για την προεκλογική ομιλία στην κεντρική πλατεία της Λαμίας του Αλέξη Τσίπρα.

Η αστυνόμια συνέλαβε και τη σύζυγο του, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία και ζήτησε εξέταση DNA.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά το θόρυβο που είχε προκληθεί, υπερασπίστηκε το δικαίωμα των Ρομά να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε προεκλογική εκδήλωση και αποκάλυψε ότι υπήρξε οργανωμένη μετακίνηση όχι μόνο από τη Λαμία, αλλά και από το Πυρί Βοιωτίας, την Καρδίτσα, ακόμη και από την Ξάνθη.

Μαλιστα το παλληκαράκι , φέρεται να είχε στο αυτοκίνητό του, 1000 σταυρωμένα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο υποψήφιος του οποίου τα ψηφοδέλτια και μάλιστα σταυρωμένα, εντοπίστηκαν στο Ι.Χ του Χαλιλόπουλου, κατά πληροφορίες, φέρεται να είναι ο συριζαίος  που  συμμετείχε στις  αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δηλαδή ο  πρώην Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης! Κύριε, εάν δεν είστε σεις, να το διαψεύσετε. Και να μας πείτε, επίσης, εάν ο συλληφθείς μοίραζε τα ψηφοδέλτια, αφιλοκερδώς. Αντιλαμβάνεστε, νομίζω ότι δεν σας σώζει τίποτα πια από τη μέγγενη του νόμου, γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν αστυνομικοί και δικαστικοί που ευτυχώς για όλους, κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Σύμφωνα με το σήμα του Αρχηγείου της αστυνομίας, το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 11 το πρωί στη Λαμία, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Φθιώτιδας μετά από πληροφορίες σταμάτησαν για έλεγχο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο Βαλάντης Χαλιλόπουλος με τη σύζυγό του και στο οποίο βρέθηκαν 1 κιλό και 18 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

dimitris-anagnostakis-foto

ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 17 -5-2019

Μήνυση υπέβαλαν ο Πρόεδρος και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ΡΟΜΑ Στερεάς Ελλάδας κατά του Στέφανου Χίου και της εφημερίδας «Μακελειό» για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου, μετά την δημοσίευση του πρωτοσέλιδου της Παρασκευής. Στη μήνυση αναφέρεται η παράβαση του ρατσιστικού νόμου από το δημοσίευμα της εφημερίδας Μακελειό που προκάλεσε την αντίδραση των Ρομά και αφορούσε την παρουσία μεγάλου αριθμού Ρομά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία. Στο επίμαχο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αναγράφεται: “Σε τραγική συγκέντρωση στη Λαμία ο Αλέξης. ΤΙΓΚΑ στους γύφτους με τα μπαϊράκια του ΣΥΡΙΖΑ“.

Η χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού έχει εγείρει συζητήσεις σχετικά με τη σύνθεση του ακροατηρίου. Οι αναφορές στον Βελουχιώτη αλλά και παρουσία Ρομά στην ομιλία του πρωθυπουργού προκάλεσαν πολλά σχόλια από τους χρήστες του Twitter με αρκετούς από αυτούς να επισυνάπτουν φωτογραφίες από τη συγκέντρωση θέτοντας το ερώτημα αν οι ομάδες αυτές μεταφέρθηκαν από άλλες περιοχές όπως η Θήβα.

Την είδηση δημοσιοποίησαν οι δημοσιογράφοι- αστυνομικοί συντάκτες , Άρια Καλύβα και Δημήτρης Πόπωτας.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr