Home Greek News Ο νέος δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ήταν απο την πρώτη στιγμή σε όλα τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονίας μας!

Ο νέος δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ήταν απο την πρώτη στιγμή σε όλα τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονίας μας!

by _
0 comment 292 views

Ο νέος δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ήταν απο την πρώτη στιγμή σε όλα τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονίας μας!

Ο νέος δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης για όσους δεν γνωρίζουν, ήταν απο την πρώτη στιγμή σε όλα τα συλλαλητήρια υπεράσπισης της ελληνικής Μακεδονίας μας. Είναι ελλην πατριώτης Μακεδόνας απο το χωριό προμαχοι Αριδαίας, που έβγαλε πολλούς Μακεδονομαχους που πολέμησαν στον μακεδονικό αγώνα με τον Παύλο Μελά. Κάποιοι υποτιμησαν τον Χρήστο αλλά ο λαός της Αλμωπίας έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα. Ο Χρήστος Μπατσης είναι άνθρωπος του λαού και ξέρει τα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων της Αλμωπίας. Το 60% των κατοίκων της Αλμωπίας εμπιστεύτηκαν στο καθαρό πρόσωπο του τον Δήμο μας. Καλή επιτυχία δήμαρχε και να αγωνιστείς για όλα τα χωριά της Αλμωπίας χωρίς εξαίρεση. Να ενώσεις όλους τους κατοίκους και όλες τις πολιτιστικές παραδόσεις των κατοίκων. Είμαστε δίπλα σου και να είσαι πάντα δίπλα μας.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr