Home Greek News Υπόθεση «ΠΥΘΙΑ»: Η άγνωστη δράση του “εκτελεστή” της CIA William Basil στην…Θεσσαλονίνη!!!

Υπόθεση «ΠΥΘΙΑ»: Η άγνωστη δράση του “εκτελεστή” της CIA William Basil στην…Θεσσαλονίνη!!!

by _
0 comment 382 views

Υπόθεση «ΠΥΘΙΑ»: Η άγνωστη δράση του “εκτελεστή” της CIA William G. Basil στην…Θεσσαλονίνη!!!


Για Μέρος Α – Γ, διαβάστε επίσης!!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Με την φράση «go underground» πήρε εντολή να μείνει στην «σκιά» ο περιβόητος ελληνοαμερικανός πράκτορας της CIA που έστησε το σκάνδαλο των υποκλοπών σύμφωνα με τον ρεπορτάζ του καλού Έλληνα ρεπόρτερ Διονύση Θανάσουλα στο protothema.gr. Στις 19 Απριλίου 2019 ξεκίνησε η δίκη στην Αθήνα για την υπόθεση «Πυθία» που συνεχίζεται στις 14 Ιουνίου 2019. Την ημέρα εκείνη όμως, όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» το δικαστήριο αποφάσισε να συζητήσει μόνο το σκέλος της υπόθεσης που αφορά την κατηγορία για παραβίαση Μυστικών της Πολιτείας με κατηγορούμενο το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ κο Μιχάλη Καρχιμάκη καθότι το σκέλος που αφορά τις υποκλοπές της Vodafone με κατηγορούμενο τον περιβόητο πια πράκτορα William G. Basil δεν θα εισαχθεί προς το παρόν στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κακουργημάτων Αθηνών έπειτα από απόφαση της Έδρας.

«Εξαφανίσου Bill και μείνε αθέατος». Αυτή ήταν η εντολή που δέχθηκε ο William G. Basil, ο 68χρονος σήμερα ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας της CIA που έστησε το σκάνδαλο των υποκλοπών, όταν υπηρετούσε στην Ελλάδα.

Την έλαβε μόλις ο Ανακριτής κος Δημήτρης Φούκας αποφάσισε παρά τις πιέσεις που δέχθηκε, να συνεχίσει την έρευνά του με αποτέλεσμα να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο στην Αθήνα όπου ο κος W.G. Basil είναι ο βασικός κατηγορούμενος και  για τον οποίο εκκρεμεί ενεργό ένταλμα σύλληψης, μόνο που είναι σχεδόν απίθανο πλέον να τον δούμε τόσο στο εδώλιο, όσο και στην Ελλάδα.

Ο «Bill από την Κάρπαθο», μια «σκιά» μέχρι την άνοιξη του 2015, όταν ο κος Δ. Θανάσουλας αποκάλυψε για πρώτη φορά την φωτογραφία του, εξακολουθεί σύμφωνα με πληροφορίες να παραμένει «ενεργός» παρά την συνταξιοδότηση του από την CIA.

Τακτική που ακολουθούν αρκετοί επιχειρησιακοί πράκτορες με πετυχημένη θητεία δεκαετιών σε «καυτές» για τις ΗΠΑ χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την Μέση Ανατολή.

Το πόσο σημαίνων ήταν ο ρόλος του Basil σε διάφορες επιχειρήσεις κατά το πέρασμα του από την Ελλάδα και αλλού, φαίνεται ακόμη και σε συζητήσεις εν ενεργεία αμερικανών αξιωματούχων από τον χώρο των μυστικών υπηρεσιών σύμφωνα με τον κο Θανάσουλα.

Δύο από αυτούς στους οποίους ζητήθηκαν πληροφορίες off  the record από άνθρωπο που τους προσέγγισε και με τον οποίο γνωρίζονται χρόνια, σχεδόν «πάγωσαν» όταν αναφέρθηκε το όνομα του William Basil.

«He has gone underground» είπαν αμφότεροι αρνούμενοι να υπεισέλθουν σε περισσότερες λεπτομέρειες για τον «Bill από την Κάρπαθο» ή Βασίλη Βασιλειάδη ή William B.B.

Τον άνθρωπο με τα πολλά ονόματα που έδρασε στην χώρα μας με την ιδιότητα του Α’ Γραμματέα Περιφερειακών Υποθέσεων της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα, καλυμμένος πίσω από την διπλωματική του ιδιότητα.

Δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι άλλο στην περίπτωση του Ελληνοαμερικανού πράκτορα, που είχε μέντορα τον μυθικό Γκαστ Αβράκωτο λένε γνώστες της μυθιστορηματικής κατασκοπευτικής του διαδρομής.

Μόνο μετά την αποκάλυψη της δράσης του και της περίφημης φωτογραφίας του-ακολούθησαν και άλλες μετά-ο Basil άφησε πίσω του τον σταθμό της CIA στην Ελλάδα.

Επέστρεψε στην Αμερική μαζί με την σύζυγό του Ειρήνη-η οποία εργαζόταν και αυτή στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα- αφήνοντας πίσω μια κόρη παντρεμένη που κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα και ένα εξοχικό στο Διαφάνι της Καρπάθου.

Το νησί που λατρεύει αλλά δεν μπορεί πλέον να επισκέπτεται μετά τις κατηγορίες για Κατασκοπεία και το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε πριν από τρία χρόνια.

Τότε που ήταν πολύ αργά πλέον για την ΕΥΠ και τις ελληνικές αρχές να ακουμπήσουν τον Basil, δεκαπέντε χρόνια μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών που έστησε αριστοτεχνικά.

Οι λιγοστές πληροφορίες γύρω από το άτομό του τα τελευταία χρόνια τον θέλουν εκπαιδευτή νέων πρακτόρων στο Camp Peary-την περίφημη «Φάρμα» της CIA απ΄ όπου περνάνε όλοι οι νέοι επιχειρησιακοί κατάσκοποι-αλλά και στρατολόγο πληροφοριοδοτών της Υπηρεσίας σε διάφορες χώρες.

Κανείς πλην ελαχίστων δεν ξέρει αν μένει ακόμη στο σπίτι με τα κόκκινα τούβλα σε ένα προάστιο της Βαλτιμόρης ή αν έχει αλλάξει κατοικία, ο άνθρωπος που «έγραψε», πολλά κεφάλαια μυστικής δράσης στην Ελλάδα και αλλού.

Ένα πρωί στην Γλυφάδα

Την δεκαετία του ’90 ο William Basil έμενε μαζί με την οικογένειά του σε ένα σπίτι στην Γλυφάδα με θέα στην θάλασσα που αγαπάει πολύ, έστω και αν το βλέμμα του αντίκριζε τον Σαρωνικό και όχι το Καρπάθιο πέλαγος.

Κάποιοι γείτονες του ήξεραν ότι ήταν υψηλόβαθμο διπλωματικό στέλεχος της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα και όχι φυσικά την αλήθεια για την πραγματική του ιδιότητα.

Αγνοούσαν επίσης ότι κάθε πρωί έφευγε από το σπίτι του οπλισμένος με αλεξίσφαιρο γιλέκο και δύο περίστροφα, ένα στην μέση του και άλλο ένα κάτω στο δεξί του πόδι.

Οδηγούσε ενίοτε ένα θωρακισμένο τζιπ με διπλωματικές πινακίδες, αν και αρκετές φορές επέλεγε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, με την οποία μπορούσε να κινηθεί πολύ πιο γρήγορα στην πολύβουη Αθήνα.

Αυτήν καβάλησε ένα πρωί στην Γλυφάδα για να μεταβεί σε ένα προάστιο της Αθήνας, προκειμένου να συναντήσει έναν υποψήφιο πληροφοριοδότη, διπλωμάτη χώρας από την Μέση Ανατολή.

Τον είχε προσεγγίσει με αυτό το μοναδικό επικοινωνιακό χάρισμα που διέθετε αυτός ο γοητευτικός άνδρας με τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια.

Όπως έλεγε χαρακτηριστικά παλιός «συνάδελφός» του σε κατ’ ιδίαν συζήτηση «γνώριζες τον Bill και σε μισή ώρα του είχες πει τα πάντα για την ζωή σου, χωρίς να σε ρωτήσει τίποτε. Ήταν από τους καλύτερους στρατολόγους που έδρασαν στην Αθήνα και όπου τον έστειλαν».

Κάτι που διαπίστωσαν πολλά χρόνια αργότερα οι ελληνικές αρχές, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών που αποκαλύφθηκαν τον Μάρτιο του 2005 από την Vodafone.

Η αποκάλυψη έγινε στις 4 του μήνα, μετά από έναν έλεγχο ρουτίνας που διεξήγαγε η εταιρία στο λογισμικό της και η κυβέρνηση Καραμανλή ενημερώθηκε στις 10 Μαρτίου.

Ο τότε πρωθυπουργός έμαθε ότι για ένα ολόκληρο χρόνο μέσω εδικού κακόβουλου λογισμικού που είχε εγκατασταθεί στην εταιρία, 14-16 καρτοκινητά τηλέφωνα «σκιές» παρακολουθούσαν και κατέγραφαν πάνω από εκατό τηλέφωνα ελλήνων αξιωματούχων, με πρώτο και καλύτερο το δικό του.

Οι εξελίξεις θα μπορούσαν να ήταν καταιγιστικές αν η Vodafone δεν «ξήλωνε» το κακόβουλο λογισμικό που θα οδηγούσε με παρακολούθηση στους κατόχους των 16 καρτοκινητών.

Η υπόθεση έγινε γνωστή στην κοινή γνώμη τον Φεβρουάριο του 2006, όταν σε συνέντευξη Τύπου αποκαλύφθηκε ότι όλα τα τηλέφωνα βρίσκονταν στο τρίγωνο που περικλείει την Αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα.

Η φυγή του Bill από την Κάρπαθο

Στο κτήριο που στεγάζεται η πρεσβεία, ο Basil και ένα κλιμάκιο πρακτόρων άκουγαν για ένα χρόνο στον σταθμό της CIA στον τελευταίο όροφο, ευαίσθητες συνομιλίες του πρωθυπουργού, μιας ντουζίνας υπουργών, του διοικητή της ΕΥΠ και των επιτελών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μεταξύ άλλων.

Όλες οι συνομιλίες κατέληγαν στα κεντρικά της CIA και της NSA και από εκεί στο υπουργείο Εξωτερικών και στο Λευκό Οίκο, την ίδια στιγμή που εδώ η ΕΥΠ δεν είχε καν διανοηθεί για τα όσα συνέβαιναν.

Μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια, ο Bill από την Κάρπαθο έφυγε από την Αθήνα αλλά μόνο προσωρινά και επέστρεψε ξανά όταν καταλάγιασε ο θόρυβος και το όνομά του παρέμενε στην «σκιά» της υπόθεσης το 2009 όταν την κυβέρνηση στην Ελλάδα κατέλαβε ο «λεφτά υπάρχουν» κος Γ.Α. Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ.Χρειάστηκε να περάσουν άλλα τέσσερα χρόνια μέχρι α αποκαλυφθεί για πρώτη φορά από τις ανακριτικές αρχές και άλλα πέντε για να έρθει στο φως η πρώτη φωτογραφία του, εκτός από μια μικρή και θολή ασπρόμαυρη, φωτοτυπημένη από το διπλωματικό του διαβατήριο.

Η έγχρωμη τον απεικόνιζε τον Μάιο του 2009 στον Λυκαβηττό μαζί με την οικογένειά του με το look του Basil να παραπέμπει σε γεννειοφόρο μητροπολίτη ή Ταλιμπάν.

Όσο και αν ηχεί απίστευτο, ο Ελληναοαμερικανός πράκτορας της CIA διατηρούσε ένα προφίλ στο Facebook όπου είχε ανεβάσει την συγκεκριμένη φωτό, το οποίο διέγραψε μερικούς μήνες μετά, αν και η ζημιά είχε πλέον γίνει.

Στην Κάρπαθο η «σκιά» του Bill τριγυρνάει ακόμη στην Όλυμπο, το χωριό από όπου κατάγεται η γυναίκα του.

Εκεί που απολάμβανε τον καφέ στο καφενείο του ξαδέρφου του, με τον οποίο μιλούσε πολύ συχνά στο τηλέφωνο, αφού είναι πολύ δεμένοι, παρόλο που ο τελευταίος το αρνήθηκε όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο.

Κακή κουβέντα δύσκολα θα ακούσεις ακόμη και τώρα για τον κατά κόσμο Βασίλη Βασιλειάδη, ο οποίος βοήθησε όλους όσους ήθελαν να ταξιδέψουν στην Αμερική από το νησί, συγγενείς και μη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κου Θανάσουλα.

Οι φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης του και από τα διπλωματικά του διαβατήρια, δεν έριξαν ιδιαίτερο φως σε έναν άνθρωπο που δεν μίλαγε ποτέ για την δουλειά του.

Σε φίλους και συγγενείς έλεγε ότι ο τομέας του είχε να κάνει με την ασφάλεια της πρεσβείας στην Αθήνα, ενώ πολλοί από αυτούς είχαν την κάρτα του στην οποία αναφερόταν ως Α’ Γραμματέας Περιφερειακών Υποθέσεων.

Στο νησί έχουν να τον δουν από τον Φεβρουάριο του 2014, όταν παρέστη σε ένα μνημόσυνο συγγενή της γυναίκας του, αν και κάποιοι λένε ότι επέστρεψε μετά από ένα χρόνο.

Το θέμα είναι ότι αν το έπραξε, εισήλθε με πλαστό διαβατήριο που ανέγραφε άλλο όνομα και πιθανότατα μεταμφιεσμένος αφού θεωρείται μετρ του είδους.

Αυτοί που τον έχουν ζήσει στο νησί και ξέρουν πόσο λατρεύει την Κάρπαθο, γνωρίζουν ότι αυτό που τον «πονάει» περισσότερο είναι ότι δεν μπορεί να επιστρέψει ξανά.

Παρόλο που κάποια στιγμή την άνοιξη του 2014 εξέφρασε μέσω Έλληνα δικηγόρου του κου Αναστασόπουλου σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ- την πρόθεσή του να καταθέσει λέγοντας «αν υπάρχουν ερωτήσεις έχω τις απαντήσεις», ήξερε ότι αυτό δεν ήταν δυνατόν.

Η δημοσιοποίηση της επιθυμίας του μετά από διαρροή δικαστικών κύκλων ήταν αρκετή για να μην επικοινωνήσει ξανά με τον δικηγόρο στην Ελλάδα και να «εξαφανιστεί».

Ακριβώς όπως κάνουν οι «σκιές» που χάνονται και εμφανίζονται μόνο όταν το θέλουν, ειδικά αυτές που κινούνται στα σκοτεινά μονοπάτια της κατασκοπείας και των μυστικών υπηρεσιών.

Κι ο Bill από την Κάρπαθο είναι μια από αυτές…

 


GreekNewsOnDemand.com: Η νέα δράση του W.B. Basil

Ας γυρίσουμε όμως στην υπόθεση της «Πυθίας» για να σας δώσουμε κάποια ακόμα στοιχεία σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ιστολόγιο anapodos.com για την μετά το 2009 δράση του κ. W.G. Basil  και τα οποία δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας στα συστημικά Μέσα…

Να θυμίσουμε ότι βασικοί μάρτυρες στην υπόθεση «Πυθία» που έχουν καταθέσει στον Ανακριτή και στην οποία ο πρώην πρωθυπουργός κος Κώστας Καραμανλής είχε δηλώσει και παράσταση πολιτικής αγωγής είναι οι παρακάτω:

  • Ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.κ. Πρ. Παυλόπουλος τότε υπερυπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή.
  • Οι πρώην Υπουργοί κκ Μολυβιάτης, Βαληνάκης και Φώλιας, ο Πρέσβης ε.τ. και πρώην Διοικητής ΕΥΠ κος Κοραντής, ο πρώην Α Υποδιοικητής ΕΥΠ κος Τσιτσιμπής, ο τότε προϊστάμενος στην ελληνική Κατασκοπεία κος Κώστας Αγγελάκης, η αποβιώσασα τον Ιούνιο του 2014 υπάλληλος της ΕΥΠ Ευγενία Λεβογιάννη, άλλα στελέχη της ΕΥΠ και υπάλληλοι του καταστήματος της Ακτής Μιαούλη στον Πειραιά απ΄ όπου η σύζυγος του W.G. Basil προμηθεύτηκε τα τέσσερα κινητά με τα οποία έγιναν οι παρακολουθήσεις της Vodafone και οι οποίες την αναγνώρισαν.

Επίσης για την υπόθεση κατέθεσαν όπως σας αποκαλύψαμε προχθές εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (πατήστε εδώ) οι κύριοι Άλεξ Ρόντος, ο μακαρίτης πλέον Αρ. Καρατζάς, οι επιχειρηματίες κύριοι Βίκτωρας Ρέστης, Αναστάσιος Πάλλης και Γιώργος Τερπεκλής.

Ο ανακριτής κος Φούκας ζήτησε και την συνδρομή της ΕΥΠ αλλά η ΕΥΠ και συγκεκριμένα οι διοικητές της κ.κ. Θεόδωρος Δραβίλλας και Ιωάννης Ρουμπάτης δεν έδωσαν στη Δικαιοσύνη επικαλούμενοι λόγους εθνικού απορρήτου τη φωτογραφία του πράκτορα των αμερικάνων κου W.G. Basil  που το όνομα του πρωτοαποκαλύφθηκε σύμφωνα με την έρευνά μας στο anapodos.com καθώς και άλλα στοιχεία που τους ζητήθηκαν από τον Ανακριτή κο Δ. Φούκα όπως αποκαλύπτει ό ίδιος στο Πόρισμά του… Στοιχεία όπως για την εμπλοκή και τη δράση του ελληνοαμερικανού πράκτορα στην περιβόητη υπόθεση «ΔΙΧΤΥ» στην οποία ο κος W.G. Basil είχε πρωταγωνιστικό ρόλο… Περισσότερα όμως για τα σχετικά αποσπάσματα από το Πόρισμα του κου ανακριτού σε επόμενο ρεπορτάζ μας…

Δηλαδή ένας ξένος πολίτης που αποδεδειγμένα κατασκόπευε τον έλληνα πρωθυπουργό και τη μισή ελληνική κυβέρνηση και επεξεργαζόταν σχέδιο αποσταθεροποίησης της ελληνικής κυβέρνησης και όχι μόνο αποτελεί εθνικό απόρρητο κατά την ΕΥΠ; Και τότε οι καλοί «φίλοι» μας οι αμερικάνοι γιατί έβγαζαν τον Έλληνα πατριώτη κο Στηβ Λάλα αλυσοδεμένο στα κανάλια; Δεν ήταν αυτό εθνικό απόρρητο για τις ΗΠΑ κ.κ. Δραβίλλα και Ρουμπάτη και κύριοι της ΕΥΠ; Ή γιατί έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της Βάλερι Πλέημ, του ελληνοαμερικανού Τζον Κυριακού, του Μάννινγκ της υπόθεσης “WikiLeaks” και του Σνόουντεν;

Και τότε γιατί κύριοι της ΕΥΠ από το 2009 και μετά εμείς οι δημοσιογράφοι έχουμε γνωρίσει τη μισή ΕΥΠ στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων; Δεν αποτελούν οι υπάλληλοι της ΕΥΠ και όχι μόνο (συνεργάτες και στοιχεία της υπηρεσίας), εθνικό απόρρητο και αποτελεί εθνικό απόρρητο ο κατάσκοπος της CIA που δούλευε εις βάρος της χώρας μας; Τι λετε για όλα αυτά;

Θα δώσετε επιτέλους τον φάκελο του πράκτορα της CIA στην ελληνική δικαιοσύνη; Ο οποίος ενώ αρχικά όταν έσκασε η υπόθεση των υποκλοπών «αποσύρθηκε» αρχικά από την Ελλάδα όπως αποκαλύπτει ο κος Θανάσουλας, έδρασε το 2006 στο Αφγανιστάν, το 2007 στην Κένυα και από το 2009 όταν πλέον στην Ελλάδα «αποκαταστάθηκε» η τάξη με το «αμερικανάκι» τον ΓΑΠ στην εξουσία επανήλθε όχι όμως στην Αθήνα αλλά στο κλιμάκιο της CIA στην…Θεσσαλονίκη όπου εκεί είχε τακτικές καθημερινές επαφές με τα «παιδιά» του τότε Υποδιοικητή της ΕΥΠ συνταξιούχου Αστυνομικού Υποδιευθυντή, κου Φώτη Παπαγεωργίου, την όμορφη μελαχρινή Αστυνόμο κα Στέλλα Π. της Αντιτρομοκρατικής, που ο πατέρας της, παλιός αστυνομικός ήταν φίλος του κου Φ. Παπαγεωργίου, έναν αστυνομικό που ο κος Φ. Παπαγεωργίου τον  είχε αποσπάσει στο κλιμάκιο της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη και ήταν τα αυτιά και τα μάτια του στο εκεί κλιμάκιο (αποδεσμεύθηκε πριν τέσσερα χρόνια) και την κα Καλλιόπη Ρ. που ήταν κολλητή της κας Στέλλας Π. και έγινε και αυτή «παιδί» του κου Παπαγεωργίου.

Ο πανίσχυρος τότε υποδιοικητής της ΕΥΠ, μετά από παρέμβαση της κας Στέλλας Π. «καθάρισε» μια υπόθεση με τον πρώην της που της είχε χαράξει το αυτοκίνητό της και της δημιουργούσε προβλήματα και έτσι η κα Καλλιόπη Ρ. παρότι δεξιά, προσκολλήθηκε στο σύστημα του κου Φώτη Παπαγεωργίου.

Υπήρξαν και άλλοι εκεί από το κλιμάκιο της Θεσσαλονίκης που είχε γνωρίσει ο περιβόητος κος W.G. Basil όπως τους διοικούντες το κλιμάκιο αλλά η προαναφερόμενη τριπλέτα ήταν η βασική του επαφή με το «σύστημα» Μπίκα – Παπαγεωργίου για τον οποίο κο Φ. Παπαγεωργίου η τριπλέτα, κανόνιζε όταν ανέβαινε Θεσσαλονίκη να συναντιέται σε ασφαλή χώρο με τον κ. W.G.B.  Όταν δε βρισκόντουσαν έπαιζαν και μια παρτίδα τάβλι σύμφωνα πάντα με τον «Αρουραίο της… Εκάλης»… Ο δε κος W.G.B. έκανε επισκέψεις και στο Άγιον Όρος που τις κανόνιζε συνεργάτης της υπηρεσίας στην Θεσσαλονίκη. Όταν δε έφυγε από την Θεσσαλονίκη και αντικαταστάθηκε από την κα Κάθριν με δική του παρέμβαση και του κου Φ. Παπαγεωργίου η όμορφη κα Στέλλα Π. μετέβη για εκπαίδευση στο…FBI

Και Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr