Home Greek News Η CIA «εξαφάνισε» τον ελληνοαμερικανό πράκτορα W. Basil – Τα ντοκουμέντα που «οικοδομούν» το προφίλ του

Η CIA «εξαφάνισε» τον ελληνοαμερικανό πράκτορα W. Basil – Τα ντοκουμέντα που «οικοδομούν» το προφίλ του

by _
0 comment 212 views

Πρωτοθέμα: Θρίλερ με την υπόθεση υποκλοπών: Η CIA «εξαφάνισε» τον ελληνοαμερικανό πράκτορα W. Basil – Τα ντοκουμέντα που «οικοδομούν» το προφίλ του…

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η υπόθεση Καραμανλή, η δίκη της οποίας ξεκίνησε πριν από περίπου δύο μήνες, με τον βασικό κατηγοορούμενο να είναι άφαντος. Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναφέρουν πως ο William Basil, ο εγκέφαλος της υπόθεσης υποκλοπών έχει «εξαφανιστεί» μετά από εντολές της CIA, ωστόσο παραμένει ενεργός σε άλλες χώρες….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΆΙΤ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΟΥ, κου ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ, «ΠΥΘΙΑ»-VODAFONE!!!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ 100 τοις 100 ΤΟΣΟΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑΝ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «Πρωτοθέμα» ΔΙΟΤΙ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ…ΤΥΨΕΙΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟΝ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣΗ ΑΥΤΗΣ!

ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ «ΘΑΦΤΕΙ» ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ «ΣΒΗΣΕΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ….ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η…ΝΟΜΟΤΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...!!!….

Διαβάστε επίσης!!!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr