Home Greek News Παπάς πέταξε κέρματα από το παγκάρι σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – «Τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ»

Παπάς πέταξε κέρματα από το παγκάρι σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – «Τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ»

by _
0 comment 140 views

Παπάς πέταξε κέρματα από το παγκάρι σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – «Τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ»!!!

«Τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ»

Ο παπάς της ενορίας των Φλατσίων Χίου πήρε στο κατόπι τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη και του έριξε κέρματα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την τέλεση ενός μνημοσύνου, στο οποίο παρίστατο ο Ανδρέας Μιχαηλίδης , ο παπάς βγήκε τρέχοντας από το ιερό προς την κατεύθυνση του βουλευτή, έπιασε κάποια κέρματα από το παγκάρι της εκκλησίας και του τα πέταξε, φωνάζοντας «τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του astraparis.gr ο παπάς μπήκε στο ιερό και απαντώντας στις διαμαρτυρίες των πιστών: «Να κάνετε τα παράπονά σας στον δεσπότη κι αν δεν σας αρέσει να γίνετε παλαιοημερολογίτες!».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Πηγή >> http://www.oparlapipas.gr/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr