Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τσίπρας προσέλαβε την εταιρεία “Cambridge Analytica” για να περισώσει ό,τι μπορεί μέχρι τις εθνικές εκλογές!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τσίπρας προσέλαβε την εταιρεία “Cambridge Analytica” για να περισώσει ό,τι μπορεί μέχρι τις εθνικές εκλογές!

by _
0 comment 191 views

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ…!!!                                                                                                                                                  

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 28 Μαίου 2019 | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ” Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “Cambridge Analytica” ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΕΙΡΕΙΑ… https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cambridge_Analytica

ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ PRONNEWS.GR ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ… https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/775748_xilonei-toys-stratigoys-toy-o-atsipras-poios-einai-o-mystiriodis

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, “Cambridge Analytica”, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Facebook, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2016 και όχι μόνο!!!….

Πιο αναλυτικώς, το σκάνδαλο δεδομένων Facebook-Cambridge Analytica ήταν ένα μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο στις αρχές του 2018, όταν αποκαλύφθηκε ότι η Cambridge Analytica είχε συλλέξει τα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων ατόμων από τα προφίλ του Facebook χωρίς τη συγκατάθεσή τους και τα χρησιμοποίησε για σκοπούς πολιτικής διαφήμισης. Έχει περιγραφεί ως κρίσιμη στιγμή για την κατανόηση από το κοινό για τα προσωπικά δεδομένα του και συνέλαβε στην τεράστια πτώση της τιμής των μετοχών του Facebook και απαιτεί αυστηρότερη ρύθμιση της χρήσης των δεδομένων από τις εταιρείες τεχνολογίας.

Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό….

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός ότι μόνο στις δύο περίπου τελευταίες εβδομάδες, είδαμε εδώ στην Ελλάδα τόσο στελέχη της εν λόγω εταιρείας όσο και του ίδιου του κ…ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ;;; Μήπως τελικά η επίσκεψη του κ Ζουκερμπέργκ είχε να κάνει και με αυτό το ζήτητμα, για τον συντονισμό, δηλαδη, σε συνεργασία με τους συναδέλφους του από την Cambridge Analytica, μιας προσπάθειας για την μείωση των εκλογικών αποτελεσμάτων που θα ένιωθε ο…ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας στις κάλπες;;;

Επίσης, ήταν η ίδια πολιτική συμβουλευτική εταιρεία που εργάστηκε και για την καμπάνια Trump και συγκέντρωσε ακατέργαστα δεδομένα από 87 εκατομμύρια προφίλ στο Facebook.

Η Cambridge Analytica δημιουργήθηκε όταν ο Steve Bannon (Στήβ Μπάνον) προσέγγισε τους συντηρητικούς μεγαλοδωρητές Rebekah και Robert Mercer για να χρηματοδοτήσουν μια πολιτική συμβουλευτική εταιρεία. Ο Bannon έγινε αντιπρόεδρος της Cambridge Analytica και κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2016 προσέγγισε την εκστρατεία Τράμπ για να παρουσιάσει τις δύο πλευρές.

Βέβαια, ο Μπάνον έγινε τελικά ανώτερος σύμβουλος του Τράμπ και απολύθηκε τελικά τον Αύγουστο του 2017.

Δηλαδή, για να καταλάβετε, ο Τσίπας συνεργάζεται με τους…ΙΔΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της Cambridge Analytica που, σε συνεργασία με το Facebook, έχουν προκαλέσει αυτό το τερέστιο σκάνδαλο στις ΗΠΑ σε σχέση με την χειραγώγηση της κοινής γνώμης για…ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!!! Και παρ ὀλο που υποτίθεται ότι αναγκάστηκε να κλείσει το μαζί της, απ ὀ,τι φαίνεται, η Cambridge Analytica ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΙΔΑΙΤΕΡΑ…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Και είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ που θέλει να κάνει κι ο Τσίπρας σε σχέση με τις εθνικές εκλογές…ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Τι έχετε να πείτε λοιπόν για όλα αυτά κύριε Τσίπρα…;;; Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες μας για εμπλοκή σας με την συγκεκριμένη εταιρεία…;;; Θα περιμένουμε την απάντησή σας!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr