Home Greek News Φωτογραφία: Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία: Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

by _
0 comment 216 views

Φωτογραφία: Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Δυσαρέσκεια στην Ελληνική Αστυνομία – Δείτε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αριστείδη Ανδρικόπουλομε πολιτικά στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα δίπλα σε Σκουρλέτη και Φλαμπουράρη

Προβληματισμό και συζητήσεις στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, προκαλεί η παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αριστείδη Ανδρικόπουλουστην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος.

andrikopoulos
Πηγή: Newsit

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος βρίσκεται σε «πηγαδάκι» με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑΠαναγιώτη Σκουρλέτη, τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και άλλα κομματικά στελέχη στην κεντρική προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Σύνταγμα.

Το γεγονός έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ. καθώς, όπως λένε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος πηγαίνει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ στο παρελθόν άλλος αρχηγός δεν πήγαινε σε κομματικές συγκεντρώσεις σημειώνουν και επισημαίνουν ότι ο κ. Ανδρικόπουλος είναι η τρίτη φορά που πηγαίνει σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος, συνιστά πειθαρχική παράβαση.

Συγκεκριμένα, στο Π.Δ. 120/2008 ορίζεται σαφώς ότι «οι οποιασδήποτε μορφής δημόσιες εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικών κομμάτων ή πολιτικών προσώπων επισύει την ποινή της αργίας με απόλυση. Αρμόδιος να διατάξει τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο εκάστοτε υπουργός Δημόσιας Τάξης.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr