Home Greek News Θεσσαλονίκη: Προληπτικές προσαγωγές πριν την ομιλία Τσίπρα – Ρομά με σημαίες ΣΥΡΙΖΑ στο λιμάνι

Θεσσαλονίκη: Προληπτικές προσαγωγές πριν την ομιλία Τσίπρα – Ρομά με σημαίες ΣΥΡΙΖΑ στο λιμάνι

by _
0 comment 175 views

Θεσσαλονίκη: Προληπτικές προσαγωγές πριν την ομιλία Τσίπρα – Ρομά με σημαίες ΣΥΡΙΖΑ στο λιμάνι

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στην πόλη – Μεγάλη και πάλι η κινητοποίηση Ρομά για την ομιλία του πρωθυπουργού, όπως είχε συμβεί και κατά την πρόσφατη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία

Στις 19:30 το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ωστόσο τουλάχιστον ένα τέταρτο μετά, δεν είχε ξεκινήσει.

Παράλληλα, πολίτες είχαν προγραμματίσει διαμαρτυρία για την Μακεδονία έξω από το λιμάνι.

Εκεί βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μάλιστα προχώρησαν σε προληπτικές προσαγωγές ατόμων.

</figure>

Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν δρακόντεια. Μεγάλη, και πάλι, ήταν η κινητοποίηση Ρομά για την ομιλία Τσίπρα -ένα σκηνικό επαναλαμβανόμενο στις πιο πρόσφατες ομιλίες του πρωθυπουργού, αρχής γενομένης από εκείνη στη Λαμία και έπειτα.

gypsies0
gypsies3
gypsies2
gypsies1

Η Τροχαία προχώρησε νωρίτερα σε διακοπή της κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους, προκειμένου να περάσει ο πρωθυπουργός, ενώ ισχυρή είναι η αστυνομική δύναμη σε διάφορα σημεία και διασταυρώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι διαμαρτυρία για την Μακεδονία και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών θα πραγματοποιήσουν πολίτες σήμερα στις 19:30 στην Α’ προβλήτα του λιμανιού, όπου και θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. «Αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Όλοι στην προεκλογική φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι. Να βροντοφωνάξουμε για την Μακεδονία για την Ελλάδα των πολλών ή να αποδείξουμε για άλλη μια φορά, πόσο φασιστικά πνίγεται η φωνή μας» αναφέρεται στο σχετικό διαδικτυακό κάλεσμα.

syrz1

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr