Home Greek News Οι Ιρανοί «Φρουροί της Επανάστασης» εκτόξευσαν ρουκέτες κατά της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη;;;

Οι Ιρανοί «Φρουροί της Επανάστασης» εκτόξευσαν ρουκέτες κατά της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη;;;

by _
0 comment 95 views

Οι Ιρανοί «Φρουροί της Επανάστασης» εκτόξευσαν ρουκέτες κατά της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη;;;

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 19 Μάιου 2019 | 15:49πμ (ὠρα Λος Άντζελες) | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Σύμφωνα με το ProNews.gr,

Μια ρουκέτα έπληξε χώρο κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη. Όπως αναφέρουν οι ιρακινές αρχές η ρουκέτα τύπου Κατιούσα που εκτοξεύθηκε έπεσε κοντά στην Πράσινη ζώνη όπου και η αμερικανική πρεσβεία στη χώρα, αλλά δεν υπήρξαν θύματα από την επίθεση αυτή….Όπως αναφέρεται το κτύπημα επιβεβαιώθηκε ότι προερχόταν απο τη δύναμη Ειδικών επιχειρήσεων των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης» Quds…Εάν ισχύει κάτι τέτοιο τότε η επίθεση μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές και κατακλυσμιαίες επιπτώσεις σε όλη τη Μέση Ανατολή.

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (;;;), διότι όλος ο κόσμος ξέρει ότι οι επιτιθέμενοι που πάντα προκαλούν προκλητικά πολέμους ήταν οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί και οι σύμμαχοί τους! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! Και όχι μόνο αυτό, αλλά τόσο τούτο το σάιτ όσο και άλλα μεγάλα σάιτ αντινεοταξικά αντισυστημικά, όπως το VeteransToday.com, έχουν αναφέρει τις τελευταίες ημέρες ότι μπορεί οι Αμερικανοί να προκαλέσουν μια επίθεση…ΨΕΥΤΙΚΗ και να την φορτώσουν μετά στο….ΙΡΑΝ -για ευνόητους λόγους- σαν αφορμή να ξεκινήσει έναν πόλεμον εναντίον του! Έτσι λειτουργούν οι ΗΠΑ για να κάνουν πόλεμο με όποιο έθνος επιθυμούν: προσφέγουν σε τακτικές πολύ ύπουλες, σε απειλές ή επιθέσεις…ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ που έχουν εγκριθεί από την άρχι-τρομοκρατική οργάνωση όλου του κόσμου, ΤΟΥ NATO δηλαδή!!!

Όλος ο δυτικός τύπος κάνουν λόγο αυτή την στιγμή για επίθεση απο πλευράς του Ιραν, αλλά ΤΙΠΟΤΕ από όλ ‘αυτά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ!!!

Όπως έλεγαν όλοι οι Ιρανοί αξιωματούχοι τις τελευταίες ημέρες, θέλουν να αποφύγουν μια στρατιωτική αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ, και θα μας πούν τώρα ότι άλλαξαν γνώμη τόσο ξαφνικά οι Ιρανοι και αποφάσισαν να εκτοξεύσουν μια απλή ρουξέτα προς την κατεύθυνη της Αμερικανικής πρεσβείας στο Ιράκ;;; Νωρίτερα την Κυριακή, ο διοικητής των ελίτ των Επαναστατικών Φρουρών, στρατηγός Hossein Salami, επέμεινε ότι το Ιράν ήθελε μόνο την ειρήνη!!!

Σύμφωνα με το RT.com, Νωρίτερα, ο ιρανός ανώτατος ηγέτης Αγιατολάχ Αλί Χαμενεί διαβεβαίωσε επίσης ότι δεν θα υπάρξει πόλεμος στον Περσικό Κόλπο. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η Τεχεράνη επίσης δεν θα συμμετάσχει στις συνομιλίες για μια νέα συμφωνία πυρηνικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ.

Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που το Ιράν εξαπέλυσε επίθεση εναντίον κάποιου εθνους;;;….τι…ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ;;;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr