Home Greek News Φωτιά σε κέντρο της ΕΥΠ δίπλα από το Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ)!

Φωτιά σε κέντρο της ΕΥΠ δίπλα από το Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ)!

by _
0 comment 189 views

Φωτιά σε κέντρο της ΕΥΠ δίπλα από το Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ)!

Γράφει: Γεράσιμος Χουντάλας


Πυρκαγιά σημειώθηκε στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) στην Αγία Παρασκευή (οδός Γραβιάς).

Η φωτιά ξέσπασε για άγνωστους λόγους σε μια σειρά εγκαταστάσεων δίπλα από την ΣΔΑΜ (Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείο), το βασικό κέντρο επικοινωνιών του Πολεμικού Ναυτικού και επιχειρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο

Οι εγκαταστάσεις της ΕΥΠ χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση των στελεχών της, ενώ παλαιότερα «φιλοξενούνταν» αποσκιρτήσαντες πράκτορες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Η πυρκαγιά κατασβέστηκε, αλλά τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι πολλά, καθώς η περιοχή είναι μία από τις πλέον καλά φυλασσόμενες περιοχές και σίγουρα από τις πλέον «ειδικές»: Τόσο η ΣΔΑΜ, όσο και οι εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις της ΕΥΠ, δεν είναι από τις περιοχές που μία πυρκαγιά μπορεί να ξεσπάσει έτσι απλά…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr