Home Greek News Μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» σε μεγάλη ανοικτή εκδήλωση

Μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» σε μεγάλη ανοικτή εκδήλωση

by _
0 comment 233 views

Μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» σε μεγάλη ανοικτή εκδήλωση

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η αποψινή παρουσίαση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά». Ήταν μια ανοικτή εκδήλωση και εκεί παραβρέθηκαν μεγάλα ονόματα, όπως βέβαια ο επικεφαλής της «Γλυφάδας Μπροστά» ο κ Τάσος Γκουριώτης που είναι και υποψήφιος δημάρχου Γλυφάδας.

Και όπως βλέπετε στην πρώτη εδώ φωτογραφία, παραβρέθηκε εκεί σήμερα ο πατέρος του Ιωάννη Κουντούρη από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» που είναι και αυτός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Γλυφάδας! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΖΙΜΗ!

Παραβρέθηκε εκεί κι ο κ Δημήτρης Καμμένος, πρόεδρος του νέου κόμματος «Δύναμις Ελληνισμού». Δείτε τον παρακάτω φωτογραφιμένος με τον Δημήτρη Κουντούρη.

Σύμφωνα με το ProNews.gr, στην εκδήλωση μίλησαν τόσο ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος, όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και ανεξάρτητοι πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς που στηρίζουν την παράταξη και την προσπάθεια να γίνει η Γλυφάδα μια πόλη απαλλαγμένη από την εγκληματικότητα, με ουσιαστικά κίνητρα οικονομικής ανάπτυξης, φιλική προς τους κατοίκους της (μεταφορά του τραμ στην παραλία, δημιουργία πεζοδρόμων σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας, συνολική αλλαγή του πλαισίου αποκομιδής και αξιοποίησης των απορριμάτων) κλπ.

Εκεί παραβρέθηκε κι ο κ… Manu Bennett, μεγάλος ηθοποιός του Χόλιγουντ που έχει παίξει στη σειρά…”Spartacus”, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στη συγκέντρωση. Εδώ είναι με τον πατέρα του κου Γιάννη Κουντούρη.

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr