Home Greek News Κλοτσιέται σκληρά δημόσια από Νοτιοαφρικανό ο…«Εξολοθρευτής» Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ!

Κλοτσιέται σκληρά δημόσια από Νοτιοαφρικανό ο…«Εξολοθρευτής» Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ!

by _
0 comment 243 views

Κλοτσιέται σκληρά δημόσια από μαύρο Νοτιοαφρικανό ο…«Εξολοθρευτής» Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ!!!

Σύμφωνα με το RT.com

Ο Στάρ του Χόλιγουντ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δέχτηκε ξαφνική κλοτσιά στη πλάτη ενώ παρακολούθησε μια εκδήλωση στη Νότιο Αφρική.

Ο Schwarzenegger εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Arnold Classic Africa στο Sandton του Γιοχάνεσμπουργκ όταν δέχτηκε ξαφνική και δυνατή επίθεση από έναν άνθρωπο που έτρεξε προς το μέρος του και έδωσε στην συνέχεια ένα υψηλό λάκτισμα στην πλάτη του…Terminator (Εξολοθρευτή) προκαλώντας τον να σκοντάψει προς στο πλήθος των ανθρώπων που ήταν μπροστά του.

Αφού ο επιτιθέμενος κλότσισε τον πρώην μπόντι μπίλντερ, έπεσε στο έδαφος και απομακρύνθηκε αμμέσως μετά από τους φρουρούς ασφαλείας του συνεδριακού κέντρου Sandton.

“Δεν τραυματίστηκε καθόλου ο Άρνολντ και, όπως βλέπετε στο βίντεο, χαμογελάει μετά”, δήλωσε ο Wayne Price, διευθυντής του Arnold Partner for Africa.

Δείτε τώρα το βίντεο….

Ο Schwarzenegger μοιράστηκε αργότερα ένα βίντεο για τον ίδιον, χαιρετώντας τους οπαδούς στο Twitter, το οποίο δημιούργησε πολλά tweets υποστήριξης και ανησυχίας από τους οπαδούς του.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr