Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ψίθυροι για Συνάντηση του Mr. Facebook με τους υπεύθυνους των “Hellenic Hoaxes”;;;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ψίθυροι για Συνάντηση του Mr. Facebook με τους υπεύθυνους των “Hellenic Hoaxes”;;;

by _
0 comment 179 views

ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?? ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο…ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΟ ΣΆΙΤ «ELLINIKA XOAXES», ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ Facebook ΟΔΙΟΣ;;;

«ΕΓΩ είμαι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook ΚΑΡ**ΛΕΣ!» όπως διάβαζε κάποτε η  επαγγελματική κάρτα του Μάρκ Ζουκερμπεργκ

From ‘The Social Network’ Movie: Mark Zuckerberg Business Card [CEO, Facebook]

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 17 Μάιου 2019 | 10:52πμ (ὠρα Λος Άντζελες) | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σήμερα μάθαμε όλοι προς μεγάλην έκπληξιν μας από το άρθρο του ΠΡΩΤΟΘΕΜΑΤΟΣ με τίτλο «Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην Ακρόπολη για την επέτειο γάμου του» ότι ο ταυτοχρόνως άρχι-πάροχος  του δικτύου κοινωνικής δικτυώσεως Facebook και αρχι-…ΛΟΓΟΚΡΙΤΗΣ του ίδιου, που χρησιμοποιούν Έλληνες τε και έθνη ολόκληρα, Μάρκ Ζουκερμπεργκ, ευρίσκετο εκείνην την ώραν εις την ΔΙΚΗΝ ΜΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΆΘΕΣΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, του ΙΔΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ που…ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!

Προτού όμως να συνεχίσουμε με την σημερινήν επισκεψιν του κ Μάρκ στη δική μας Πατρίδα, θα ήθελα να μας επισημάνω τα εξης σημαντικά σχετικά με τις καταβολές τις…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τόσον του κ Μάρκ Ζούκερμπεργκ όσον και του ίδιου του…ΦάιςΜπούκ…

Ήταν το 2011 οπότε μου αποκάψε τότε το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ο Ζουκερμπέργκ, ο κ Roy Tov, πρώην Ισραηλινός πυρηνικός επιστήμων που έχει γίνει πολιτικός όμηρος στην Νότια Αμερική, μιας και ασπάστηκε τον Χριστιανισμόν και παραιτήθηκε της μεγάλης θέσεως που είχε στις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ -για προφανείς λόγους- και όχι μόνον. Μου είπε είπε τότε ο κ Ρόι, όταν ο κ Μάρκ Ζουκερμπεργκ έφτιαξε το Facebook με τη βοήθεια της..ΜΟΣΑΝΤ κι ότι σκοπός του ήταν να μετατραπεί εν τέλει εις ένα τεράστιον…ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΝ της…ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ εις βάρος των πολλών εκατ. χρηστών του!!!

Ο λόγος , λοιπόν, για τον οποίον σας γράφω για το Φάις και τον ίδρυτή του δεν έχει να κάνει τόσον με την επίσκεψιν του Zuckerberg στην Ακρόπολιν όσον με τον γεγονός πως, τελευταίως, έχει δώσει ο ίδιος αποκλειστικά δικαιώματα σε ένα σάιτ-ΥΠΟΝΟΜΟτου οποίου το όνομα, “Ελληνικά Χόαξ” (Ellinika Ηοαχεσ) μιλάει από μόνο του, αποκαλύπτωντας, δια της πλαγίου οδίου ότι είναι…ΑΥΤΟ που προωθεί τα…ΧΟΑΞ, τις ΦΆΡΣΕΣ, τις..ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ΟΧΙ τα πολλά ελληνικά σάιτ που έχουν δυσφημιστεί από το ίδιοΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΦΆΙΣΜΠΟΥΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! 

Σύμφωνα με το δάιτ news.xiaomi-miui.gr, διαβάζουμε για αυτήν την ΑΝΙΕΡΑΝ ΣΧΕΣΙΝ Facebook και Ελληνικών Χόαξ…

Σε συμφωνία κατέληξαν το Facebook και τα Ellinika Hoaxes, με σκοπό τον περιορισμό της παραπληροφόρησης στην Ελλάδα, μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.
Τα Ellinika Hoaxes θα συμμετάσχουν ακόμη πιο ενεργά στον αγώνα κατά της παραπληροφόρησης, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο περιεχομένου όπως άρθρα, βίντεο και εικόνες που κυκλοφορούν στην πλατφόρμα.

Το Facebook έχει ξεκινήσει από το 2016 μια προσπάθεια καταπολέμησης της παραπληροφόρησης, επιστρατεύοντας επαληθευτές γεγονότων (fact checkers) από όλο τον κόσμο, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “επαλήθευση γεγονότων μέσω τρίτων” (third-party fact checking program – 3PFC), για την ενίσχυση της αξιοπιστίας του υλικού που διακινείται μέσω της πλατφόρμας.

Περισσότερα εδώ >> https://news.xiaomi-miui.gr/facebook-anathetei-sta-ellinika-hoaxes-tin-epalitheysi-gegonoton/

ΩΣΤΟΣΟ, τα “Ellinika Hoax” έχουν πλέον κύρος…ΜΗΔΕΝ στα μάτια του κόσου μετά από τις αποκαλύψεις Ελλήνων μπλόγκερ ότι είναι σε «πλακάκια» τόσον με τον..ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ όσον και με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!! Ήταν αυτοί οι ελιτιστές της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που έβαλαν τα  «καλά παιδιά» των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΑΞ» να μας λένε τι είναι «σωστό» και γράφουμε στο ιντερνέτ και τι «δεν είναι». ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!
Για περισσότερα επ’ αυτού διαβάστε επίσης το άρθρο «Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!». Διαβάστε επίσης «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA το ζεύγος που έχει το σάιτ Snopes.com που “ξεσκεπάζει” δήθεν τα “fake news” και βάζει στόχο την…ΕΛΛΑΔΑ!» όπου θα μάθετε πως τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΑΞ συνεργάζονται και με το περιβόητο σάιτ λογοκρισίας αθώων ιστοσελίδων Snopes.com που τυχαίνει να συνεργάζονται με την….CIA…!!!!
Και όσο για την παγκόσμιαν εκστρατείαν κατά των “Fake News”, «ψευδών ειδήσεων», κτλ., αυτό, ΚΑΘ’ ΕΑΥΤΟ, είναι…FAKE μιας και ήταν/είναι δημιούργημα του βαθέος κράτος των ΗΠΑ, ιδιαίτερα μετά από τις αποκαλύψεις πολλών εκατομμυριών ερευνητών/δημοσιογράφων, από το Νοεμ. το 2016 και μετά, ότι οι Κλίντον καθώς και πάρα πολλοί πολιτικοί της Ουάσινγκτον, και πάρα πολλές διασημότητες σε όλο τον κόσμο, έχουν εμπλακεί, εδώ και χρόνια, σε αυτά τα γνωστά πλέον διεθνώς δρώντα κυκλώματα…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! Και με το που άρχισε πολύς κόσμος και ανακαλύπτει και αποκαλύπτει όλ’ αυτά, δίνει μετα το βαρύ κράτος το πρόσταγμα στα ΜΜΕ να αρχίσουν να ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ σε όλους όσους μιλούσαν για αυτό το θέμα. Εξ ού, η δημιουργία της λέξεως…”FAKE NEWS”!!!
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΒΓΚΑΝ ΟΙ «ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ» ΑΥΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΊΟΝ ΑΥΤΟΝ, ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ…ΣΥΓΚΑΛΥΨΙΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΖΩΕΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΙΡΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ…ΚΙΝΔΥΝΟΝ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ…!!!

Εν όψει, λοιπόν, τόσον της επισκέψεως του Zuckerberg στην Ελλάδα όσον και αυτής της ειδικής σχέσεως και συνεργασίας που έχει δημιουργήσει με ένα μάτσο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του ελληνικού διαδικύπου, εδώ τίθεται το εξής εύλογο ερώτημα: ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤ´ΙΔΙΑΝ Ο Κ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ ΜΕ THN ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΑΞ” ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟ-ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ;;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr