Home Greek News Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΩΡΡΑ!!!!!

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΩΡΡΑ!!!!!

by _
0 comment 332 views

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΩΡΡΑ!!!!!

Δεν θα αναφερθώ στην στημένη και κατευθυνόμενη από το σύστημα γελοιότητα του…  “βυζάκια σιλικονούχα  έξω” και φυσικά, δεν θα αναφερθώ ούτε στο ελάχιστο στο σύνολο των αποκλεισθέντων κομμάτων, εκτός από δυο κόμματα, που έχουν τα χαρακτηριστικά στοιχεία ενός πατριωτικού κόμματος.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και το κόμμα της ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ.

Αυτά τα δυο κόμματα θα πρότεινα αφού τα ερευνήσετε και μόνοι σας,  αν θέλατε, να τα  ψηφίσετε στις ευρωεκλογές.

Οι πληροφορίες μου λένε πως υπήρχε σημαντική απήχηση του κόσμου και στα δυο.

Ο Άρειος Πάγος όμως, τα έκοψε, για… λεπτομέρειες, όπως πληροφορούμαι…

Έδωσε όμως το δικαίωμα ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές. 

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ … “ΣΟΛΟΜΩΝΤΕΙΑ” ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Γηράσκω αεί διδασκόμενη, πως στις εκλογές, μπορούν να λαμβάνουν μέρος ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!! 

-Καλλιόπη Σουφλή 

Ευρωεκλογές 2019: Ο Αρειος Πάγος «έκοψε» εννέα κόμματα

Φάκελος στην κάλπη

Εννέα κόμματα απέρριψε το Α1 Πολιτικό τμήμα του Αρείου Πάγου από την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου 2019 για την ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωκοινοβουλίου.


Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου είχαν καταθέσει αιτήσεις συμμετοχής 50 κόμματα και εξ αυτών το ένα «Άλλη Ελλάδα» αποσύρθηκε και 9 κόμματα κόπηκαν.

Ωστόσο, ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι νόμιμα μπορούν να συμμετάσχουν στις επικείμενες Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019, 40 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων.

Συγκεκριμένα «κόπηκαν» τα εξής:

  1. ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ
  2. ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
  3. ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ
  4. ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ
  5. ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ
  6. ΟΡΑΜ. Α.ΕΛΛΑΔΟΣ
  7. ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΚΕ
  8. ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
  9. ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ.


Επίσης αποκλείονται 3 υποψήφιοι από τον Συνδυασμό ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ένας από τον συνδυασμό «ΜΕΡΑ 25» καθώς δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις του νόμου για τη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές.

Ως εκ τούτου, μετά την ολοκλήρωση της ανάδειξης των συνδυασμών 40 από τα 49 κόμματα θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές 2019 της 26ης Μαΐου. 

Πηγή

Ο καταδικασμένος Αρτέμης Σώρρας υποψήφιος ευρωβουλευτής -Πήρε το πράσινο φως από τον Αρειο Πάγο [έγγραφα]

Ο Αρτέμης Σώρρας όταν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

 

Υποψήφιος ευρωβουλευτής θα είναι και ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος μετά την καταδίκη του για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, καθώς ανάμεσα στα 40 κόμματα, στα οποία έδωσε ο Αρειος Πάγος το πράσινο φως για να συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές 2019 είναι και το Ελλήνων Συνέλευσις.

 

Συγκεκριμένα και όπως φαίνεται στο έγγραφο της απόφασης του Αρείου Πάγου, το 18ο κόμμα που θα κατέβει στις Ευρωεκλογές είναι το Ελλήνων Συνέλευσις και στη θέση 35 από τους συνολικά 42 υποψηφίους (αναγράφονται με αλφαβητική σειρά) φιγουράρει το όνομα του Αρτέμη Σώρρα.

Τα έγγραφα από την έγκριση του Αρείου Πάγου για την υποψηφιότητα Σώρρα

 

Τα ονόματα των υποψηφίων του κόμματος Ελλήνων Συνέλευσις στις Ευρωεκλογές 2019

Τα ονόματα των υποψηφίων του κόμματος Ελλήνων Συνέλευσις στις Ευρωεκλογές 2019

 

Στη θέση 35 το όνομα του Αρτέμη Σώρρα

Στη θέση 35 το όνομα του Αρτέμη Σώρρα

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του μέσα από τις φυλακές είχε δηλώσει πως το κόμμα του θα κατέβει στις εκλογές. 

Πηγή / Μέσω >> https://attikanea.blogspot.com/2019/05/blog-post_507.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr