Home Greek News Συμβαίνουν και εις Παρισίους: Μητροπολιτικά σεξουαλικά όργια;;;

Συμβαίνουν και εις Παρισίους: Μητροπολιτικά σεξουαλικά όργια;;;

by _
0 comment 366 views

Συμβαίνουν και εις Παρισίους: Μητροπολιτικά σεξουαλικά όργια

Σχοιλάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – ΑΛΗΘΕΟΥΝ ΑΥΤΑ;;; ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!

Θαυμάστε την ”Εκκλησία του Βαρθολομαίου” και τα χάλια με ”ξεφωνημένες” που υποδύονται τους μητροπολίτες

Καζάνι που βράζει είναι η ελληνική κοινότητα του Παρισιού, όπου ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ (γνωστός εδώ στην Αμερική και ως «Εμμανουέλα», ενώ οι ‘Ελληνες της Γαλλίας τον αποκαλούν με το πιο χοντροκομμένο «Μανώλαινα», που είναι σαφώς αταίριαστο με τις εξεζητημένες σεξουαλικές ορέξεις του) έχει μετατρέψει την Μητρόπολη σε «Σόδομα και Γόμορα».

‘Εχοντας χάσει κάθε ηθικό φραγμό και εγκαταλείποντας κάθε προκάλυψη, εγκατέστησε στην Μητρόπολη –αφού πρώτα τον έκανε βοηθό επίσκοπο– ένα «τεκνό», τον πρώην αρχιμανδρίτη Μάξιμο, που είναι πλέον ο επίσημος «σύντροφός» του… Μόνο γάμο δεν έχουν συνάψει.

Είναι τόση η έλλειψη κάθε ηθικού φραγμού, που οι δυο τους επιδίδονται τακτικότατα σε μεταμεσονύκτια όργια με τη συνοδεία «επιβητόρων» από κάποια escort services, πασίγνωστα στους ομοφυλόφιλους κύκλους του Παρισιού.

Αλλά το μεγάλο σκάνδαλο έγινε μεγαλοβδομαδιάτικα, όταν η «Εμμανουέλα» έλειπε σε ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη. Τότε ο ασυγκράτητος Μάξιμος κάλεσε δύο επιβήτορες (βουλγαρικής καταγωγής, όπως μαθεύτηκε αργότερα), ξαναμμένος όπως ήταν λόγω …των νηστειών. ‘Εδωσε μάλιστα στους «επιβήτορες» και τον κωδικό της πόρτας της Μητρόπολης για να μην ενοχλείται να ανεβοκατεβαίνει…. Οι δύο νεαροί, έκαναν άριστα την δουλειά τους και ανταμοίφθηκαν πλουσιοπάροχα. Στην Μητρόπολη ρέει άφθονο το χρήμα… Ας είναι καλά τα κορόιδα, οι αγαθοί χριστιανοί που στέλνουν δωρεές για να τις τρώνε οι … Αγιοι Μητροπολίτες.

Βέβαια καθώς εξυπηρετούσαν τις ορέξεις του Μάξιμου, δεν παρέλειψαν να ρίξουν και μια ματιά γύρω τους… Kαι τι να δούν; Ολόκληρη συλλογή ρολογιών είχε στην κατοχή του ο Μάξιμος. Ένα μάλιστα από αυτά, ένα rolex, άξιζε πάνω από 100.000 ευρώ!!! Οι δύο νεαροί εκ Βουλγαρίας δεν πίστευαν τα μάτια τους. Πιεσμένοι όπως ήταν οικονομικά, πανί με πανί, αποφάσισαν να επιστρέψουν. Αυτή την φορά, ακάλεστοι… Αγρια μεσάνυχτα μεγαλοβδομαδιάτικα πάτησαν τον ίδιο κωδικό στην πόρτα και, ώ του θαύματος, δούλεψε! Με γοργές κινήσεις μάζεψαν όλα τα ρολόγια και άλλα τιμαλφή μεταξύ των οποίων και μητροπολιτικά άμφια επενδυμένα με πολύτιμες πέτρες μεγάλης αξίας… Και εξαφανίστηκαν μέσα στην νύχτα.

Την επομένη βέβαια, η κλοπή έγινε αντιληπτή. Και επειδή η αξία των κλοπιμαίων ήταν πολύ μεγάλη (πάνω από 400.000 ευρώ), κλήθηκε η Αστυνομία… Οι ντετέκτιβ «Πουαρό» της γαλλικής Αστυνομίας, άκουσαν με υπομονή την διήγηση του Μάξιμου. Διαπίστωσαν μάλιστα ότι στην Μητρόπολη υπήρχαν κάμερες. Μετά από εξέταση των καταγραφών με αυτές των τελευταίων εβδομάδων, οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι, καθώς όχι μόνο είδαν τους κλέφτες να αρπάζουν τα ρολόγια και τα λοιπά τιμαλφή, αλλά απόλαυσαν και αρκετές σκηνές σεξουαλικού πάθους μεταξύ της ”Εμμανουέλας”, του συντρόφου Μάξιμου και διαφόρων επιβητόρων. Κάπου εκεί, οι αστυνομικοί άρχισαν τις ερωτήσεις.

– Και πού τα βρήκες τα λεφτά να έχεις τόσης μεγάλης αξίας κοσμήματα, κύριε Μάξιμε;
Απάντηση: Παίρνω μισθό από την Ελλάδα 1.700 ευρώ το μήνα.
Νέα Ερώτηση: Η φτωχή και κατεστραμμένη Ελλάδα σου δίνει τόσο μισθό; Πως δικαιολογείται;
Απάντηση:…(σιωπή)
– Τόσο ακριβά κοσμήματα δεν δικαιολογούνται από το μισθό σου.
Απάντηση: Μου τα έκανε δώρο ο νονός μου.
– Και ποιο είναι το όνομα του νονού σου; Μιας και η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε. μπορούμε να μπούμε σε βάση δεδομένων και να μάθουμε αν τα δικά του εισοδήματα δικαιολογούν τέτοια δώρα…

Κάπου εκεί ο Μάξιμος άρχισε να τα ξερνάει όλα… ‘Η σχεδόν όλα… Ειδικά για τους επιβήτορες και τους πλούσιους «νονούς» του… Και όσα άλλα διαβάσατε παραπάνω. Αλλά και για τα ατελείωτα ερωτικά ταξιδάκια του με την τελευταία μεγάλη του κατάκτηση, την «Εμμανουέλα», Από τις Μπαχάμες στις Μαλβίδες και από την Αμερική στην Ευρώπη… Κάθε τρεις και λίγο μέσα σε ένα αεροπλάνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα… Πλούσια τα ελέη της Μητρόπολης για την επιτήδεια «Εμμανουέλα», με τους ισχυρούς φίλους στην Πόλη.

Όταν μάλιστα μαθεύτηκε ότι την «Εμμανουέλα» την προόριζαν για τον θρόνο της Αμερικής (επιθυμία και επιλογή του φάδερ ‘Αλεξ), τα δυο «πιτσουνάκια» δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη χαρά τους. «Εχει τόσο χρήμα η Νέα Υόρκη που μέσα σε ένα μήνα θα είμαστε στο δικό μας κότερο», έλεγαν ενθουσιασμένοι…

Θα επανέλθουμε πολύ σύντομα με σαφή στοιχεία για το πώς η «Εμμανουέλα» σκόπευε να ξεπουλήσει την φοιτητική εστία του Παρισιού που στεγάζονταν περίπου 30 άποροι ‘Ελληνες φοιτητές… Ακριβώς το ίδιο κόλπο για το οποίο έχει πλέον βγεί «πατέντα» από το Φανάρι και την εφαρμόζουν παντού, γεγονός που ζούμε και στην Αμερική (στο Σικάγο, πρόσφατα).

Ν. Σ.

Υ.Γ.: Θυμίζουμε ότι η ”Εμμανουέλα” είχε έρθει Οκτώβριο 2018, σε ”τιμητικό δείπνο” για τον φάδερ ‘Αλεξ (Καρλούτσο) στην Νέα Υόρκη. Παραυρέθηκε στην εκδήλωση, ως εκπρόσωπος του πατριάρχη Βαρθολομαίου. Μάλιστα και η ασοβάρευτη ημερήσια Νέας Υόρκης ”Εθνικός Κήρυξ”, είχε δώσει μεγάλη δημοσιότητα, πιστεύοντας ότι, ως επιλογή φάδερ ‘Αλεξ, θα ήταν ο επόμενος αρχιεπίσκοπος Αμερικής. Αλλά μετά το δημόσιο ”κράξιμο” από το ”ΚΑΛΑΜΙ” (Φεβρουάριο ’19), τα σενάρια γιά αρχιεπισκοπία ”Εμμανουέλας”, σταμάτησαν απότομα.

img_responsive

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η πηγή: www.kalami.us | Πηγή >> https://www.kalami.us/2019/omogeneia/orgia_gallias.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr