Home Greek News Ο Γιάννης Κουντούρης καθηγητής πανεπιστημίου στο L.A. επιστρέφει στη Γλυφάδα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!

Ο Γιάννης Κουντούρης καθηγητής πανεπιστημίου στο L.A. επιστρέφει στη Γλυφάδα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!

by _
0 comment 133 views

ProNews: Ο Γ.Κουντούρης καθηγητής πανεπιστημίου στο L.A. επιστρέφει στη Γλυφάδα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!

ProNews.gr

Ενας Ελληνας της διασποράς με μεγάλη ακαδημαϊκή καριέρα στις ΗΠΑ ο Γιάννης Κουντούρης, επιστρέφει στην Γλυφάδα και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 26ης Μαΐου με την παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψηφίου δημάρχου Τάσου Γκουριώτη.

O Ιωάννης Κουντούρης είναι Ομογενής καταγόμενος από την Σπάρτη της Λακωνίας. Γεννήθηκε στο Ντένβερ του Κολοράντο και ζει στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο California State University (Long Beach) και Μετάφραση – Διερμηνεία & Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας στο School of Professional Studies του New York University.

Ως Μεταφραστής – Διερμηνέας έχει εργαστεί σε εταιρείες όπως η Apple Inc., η Technicolor στο Χόλιγουντ και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ενώ συνεργάζεται με πολλές μεταφραστικές, κινηματογραφικές και δικηγορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Ως Καθηγητής της Ελληνικής Γλώσσας διδάσκει στo “World Mentoring Academy” και στα “The Language Door” & “ The Pasadena Language Center”.

Ως δημοσιογράφος έχει συνεργαστεί με μεγάλα Διεθνή Ειδησεογραφικά Πρακτορεία και Τηλεοπτικούς Σταθμούς όπως το CNN ενώ συνεργάζεται με πολλά Ομογενειακά και Ελληνικά Ειδησεογραφικά Πρακτορεία, Ιστολόγια, Τηλεοπτικούς – Ραδιοφωνικούς Σταθμούς και Εφημερίδες.

Έχει γράψει μεταξύ άλλων τα βιβλία “Your Academic Guide to the Greek Language, Culture and Civilization” και “Hellenic Crisis” ενώ έχει επιμεληθεί στην Αγγλική Γλώσσα το βιβλίο της Παναγιώτας Μπλέτα, “Unfuck the World”.

Ιδεολογικά – Πολιτικά τοποθετείται στον ευρύτερο Δεξιό πατριωτικό χώρο.

Μετά την συνάντησή του με τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Γκουριώτη δήλωσε σχετικά: 

«Φίλες και φίλοι, αποφάσισα να κατέλθω υποψήφιος με την δημοτική παράταξη “Η Γλυφάδα Μπροστά” του φίλου και συναδέλφου Τάσου Γκουριώτη γιατί έκρινα ότι μπορεί να φέρει στην όμορφη Γλυφάδα, την πρωτεύουσα της Νότιας Αττική, αυτό που χρειάζεται: Αποτελεσματική διοίκηση, Καθαριότητα και Ασφάλεια στην περιοχή. Υπάρχει όραμα  και θέληση για την υλοποίησή του. 

Τον Τάσο Γκουριώτη τον γνώρισα το 2004 όταν η Πατρίδα μας διοργάνωσε τους πιο επιτυχημένους Ολυμπιακούς Αγώνες στην ιστορία του Ολυμπισμού. Τον γνώρισα ως εκ των υπευθύνων της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων και αντιμετώπισης τρομοκρατικών κινδύνων των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004! Απέδειξε ότι μπορεί να αναλάβει δύσκολες αποστολές και να τις φέρει εις πέρας με επιτυχία. Επίσης, τον Τάσο τον γνωρίζω επαγγελματικά ως έναν εκ των πλέον επιτυχημένων δημοσιογράφων στην Ελλάδα με πολλές και σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Ο Τάσος έχει την ικανότητα και τη δυνατότητα να φέρει τη Γλυφάδα στη θέση που της αξίζει. Να γίνει ο καλύτερος Δήμος της Αττικής, μια πόλη φιλική στους Δημότες της αλλά και στους επισκέπτες της. Προσωπικά θα ήθελα να μεταφέρω τις εμπειρίες μου από την δεύτερη Πατρίδα μου την Αμερική και με όλες τις δυνάμεις μου να συμβάλω ώστε η όμορφη Γλυφάδα να πάει μπροστά και να καταλάβει τη θέση που της αξίζει. Είμαι σίγουρος ότι μέσα από το πρόγραμμα της παράταξης μας «Η Γλυφάδα Μπροστά» αυτό θα γίνει πράξη.»

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr