Home Greek News Σαν σήμερα με εντολή της φόνισσας του Μπάκιγχαμ, απαγχονίζονται τραγουδώντας τον εθνικό μας ύμνο,τα αμούστακα παιδιά της ΕΟΚΑ, Καραολής-Δημητρίου!

Σαν σήμερα με εντολή της φόνισσας του Μπάκιγχαμ, απαγχονίζονται τραγουδώντας τον εθνικό μας ύμνο,τα αμούστακα παιδιά της ΕΟΚΑ, Καραολής-Δημητρίου!

by _
0 comment 149 views

Σαν σήμερα (10/5) με εντολή της φόνισσας του Μπάκιγχαμ, απαγχονίζονται τραγουδώντας τον εθνικό μας ύμνο,τα αμούστακα παιδιά της ΕΟΚΑ, Καραολής-Δημητρίου!

Όλες οι εκκλήσεις για χάρη, προς την φόνισσα της Αγγλίας, έπεσαν στο κενό. Στυγνή και απάνθρωπη η δυνάστρια του έθνους των Ελλήνων έδωσε την συγκατάθεση της για τον απαγχονισμό των νεαρών παιδιών. Πριν 60+ χρόνια, ξημερώματα 10ης Μαίου του 1956, ακούστηκε από χείλη και καρδιές Ελλήνων, για τελευταία φορά, ο εθνικός μας ύμνος. Αυτός που αν κάποιοι πραγματικά τον ένιωθαν, δεν θα φωτογραφίζονταν δίπλα στην μακελάρισσα του κυπριακού ελληνισμού, ωσάν να μην συνέβη τίποτα..

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr