Home Greek News Εξάρχεια: Επίθεση αναρχικών σε άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ – Ένας αστυνομικός τραυματίας

Εξάρχεια: Επίθεση αναρχικών σε άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ – Ένας αστυνομικός τραυματίας

by _
0 comment 124 views

Εξάρχεια: Επίθεση αναρχικών σε άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ – Ένας αστυνομικός τραυματίας

Oμάδα 20-30 ατόμων βγήκε από τα στενά της περιοχής και επιτέθηκε με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα σε δύο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός και η μοτοσικλέτα του να υποστεί ζημιές

Επίθεση σε μέλη της Ομάδας ΔΙΑΣ στα Εξάρχεια εξαπέλυσε ομάδα αναρχικών.

Όλα ξεκίνησαν, όταν στις 16:45, δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα των αστυνομικών. Άμεσα, τέσσερις άνδρες τις ΔΙΑΣ με δύο μηχανές ακολούθησαν τους υπόπτους, οι οποίοι σταμάτησαν στην οδό Ζαΐμη 18, άφησαν την μοτοσικλέτα και συνέχισαν πεζή.

Δύο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ έμειναν στο σημείο, για να ελέγξουν την μοτοσικλέτα, και οι άλλοι δύο, με μηχανή, ακολούθησαν τους αγνώστους, που χάθηνα μέσα στα στενά των Εξαρχείων.

Εκεί, στους άνδρες της ΔΙΑΣ επιτέθηκε μια ομάδα 20-30 ατόμων με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός και η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ να υποστεί ζημιές.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr