Home Greek News Απολογητές του Εβραίου Σατανιστή Μάρξ οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ;;;

Απολογητές του Εβραίου Σατανιστή Μάρξ οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ;;;

by _
0 comment 300 views

Απολογητές του Εβραίου Σατανιστή Μάρξ οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ;;;

Ναι ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ. Μιλάμε για τον ΙΔΙΟΝ Μάρξ που είπε πως επιθυμούσε να ρίξει τον κόσμο στην Άβυσσο της Κολάσεως επειδή τον ΜΙΣΟΥΣΕ• τον ΙΔΙΟΝ Μάρξ που ήταν ένας από τους ιδρυτές της πιο σατανικής πολιτικής ιδεολογίας που έγινε ποτέ, Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, που ιδρύθηκε παράλληλα με τον…ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ μιας και το ένα και το αυτό είναι και τα δύο• τον ΙΔΙΟΝ Μάρξ που ήταν και πράκτορας των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και άλλων ελιτιστών, Ιλλουμινάτων κύκλων των Εβραίων, των..ΑΡΧΙΚΩΝ, δηλαδή, ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!!!

Διαβάτε επίσης τα δικά μας άρθρα μας για την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον Κομμουνισμό, όπως…

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌΣ: Η ΜΆΣΤΙΞ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ – ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ!

Ιδού η φύτρα του ΚΚΕ που διεσπάρη ΠΑΝΤΟΥ & κατέλαβε την ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ & την ΕΞΟΥΣΙΑ…!!!

Ομολογία ΣΟΚ για την σχέση ΚΚΕ ΕΑΜ με Εβραίους

Δείτε τώρα το ακόλουθο κλιπ όπου αυτοι οι δύο δημοσιογράφοι, στο άκουσμα κάτι που να μοιάζει με «επίθεση» εναντίον του Κομμουνισμού, ξεσπούν σε οργή. Αυτό ουσιαστικά τους προκάλεσε να κάμουν ο κ Δημήτρης Καμμένος όταν αναφέρθηκε τόσο…ΣΩΣΤΑ στο βιβλίο περι αριστερής…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που διάβαζε ο Τσίπρας στο πολυτελές γιότ της κας Παναγοπούλου. Και άκου…«ο Μάρξ ήταν θεωρητικός» που το λέει ο Δημήτρης Καμπουράκης. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr