Home Greek News Δημοσκόπηση της εταιρείας Vox Pop Analysis που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Documento;;; ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!  

Δημοσκόπηση της εταιρείας Vox Pop Analysis που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Documento;;; ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!  

by _
0 comment 180 views

Νέα δημοσκόπηση: Ανατροπή – «βόμβα» στη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – «Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό

Σχοιλάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – «Προνομιάκη μεταχείριση λαμβάνει από την εταιρεία Vox Pop Analysis η…ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ και ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ εφημερίδα-φυλλάδα ΒΩΘΡΟμέντο του Κώστα “Μπάγκς Μπάνυ” Βαξεβάνη» είναι ο δικός μας τίτλος για αυτό το άρθρο-παρωδία!!!


Ισχνό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 2,5% στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, καταδεικνύει η δημοσκόπηση της εταιρείας Vox Pop Analysis που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Documento.  

Σύμφωνα με τα ευρήματα της μέτρησης η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 30,5% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 28%. Στη 3η θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 6,5%, ενώ μια μονάδα χαμηλότερα μετρήθηκε το Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό 5,5%.

Την 5η θέση καταλαμβάνει το ΚΚΕ με 4,5% και ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 1,9%, η ΜέΡΑ25 με 1,5% και η Πλεύση Ελευθερίας με 1,2%. Από 1% λαμβάνουν το Ποτάμι, η Δημιουργία Ξανά και η Λαϊκή Ενότητα, ενώ η Ένωση Κεντρώων και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αγγίζουν του 0,6% και 0,4%, αντιστοίχως.

Η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 11,8%, ενώ 4,6% δηλώνει ότι θα ψηφίσει άλλο κόμμα.

Στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 54,3%, ενώ στο ίδιο ερώτημα το 30% πιστεύει ότι το ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Όσον αφορά τώρα τις συσπειρώσεις η Νέα Δημοκρατία εμφανίζει ποσοστό 82,41% και ο ΣΥΡΙΖΑ 67,43%.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr