Home Greek News ΒΟΥΛΗ LIVE – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ

ΒΟΥΛΗ LIVE – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ

by _
0 comment 130 views

ΒΟΥΛΗ LIVE – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ

Live η μονομαχία Τσίπρα – Μητσοτάκη: Η ώρα της μεγάλης μάχης – Τα όπλα που θα χρησιμοποιήσουν

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη μονομαχία μεταξύ των Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίο διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Βουλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο πολιτικοί αρχηγοί με τις τοποθετήσεις τους την Τετάρτη, έδωσαν ξεκάθαρο στίγμα για τα όσα θα ακολουθήσουν σήμερα, ενώ ενδεικτικές είναι και οι τοποθετήσεις των κορυφαίων στελεχών των δύο παρατάξεων.

Στην κυβέρνηση στοχεύουν στην απαξίωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν είναι τυχαίο πως όλα τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τις προηγούμενες μέρες σε «ανεπάρκεια» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στον αντίποδα, από τη Νέα Δημοκρατία στόχος είναι κυρίως η αριστερή ταυτότητα και το ηθικό πλεονέκτημα που επικαλείται η κυβέρνηση.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΔΩ: https://www.newsbomb.gr/politikh/story/980327/live-i-monomaxia-tsipra-mitsotaki-h-ora-tis-megalis-maxis-ta-opla-poy-tha-xrisimopoiisoyn

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr