Home Greek News Πως οι πολιτικές του ΟΗΕ προκαλούν τις φωτιές στην Ελλάδα με τη συναίνεση της κυβέρνησης Τσίπρα! #Ατζέντα21

Πως οι πολιτικές του ΟΗΕ προκαλούν τις φωτιές στην Ελλάδα με τη συναίνεση της κυβέρνησης Τσίπρα! #Ατζέντα21

by _
0 comment 296 views

Πως οι πολιτικές του ΟΗΕ, που ελέγχουν οι ΗΠΑ, προκαλούν τις φωτιές στην Ελλάδα (και ΠΑΝΤΟΥ) με τη συναίνεση της κυβέρνησης Τσίπρα και…ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!! Δηλαδή, πάει σε…ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!!! Δεν είχει κατακαθίσει ακόμη ο κουρνιαχτός και η….ΣΤΑΧΤΗ από τις φωτιές, ΔΕΝ είχαν βρεθεί ακόμη όλες οι…ΣΩΡΟΙ των ΘΥΜΑΤΩΝ, και πήγε αυτός ο ΣΑΤΑΝΑΣ να κάνει…ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΚΑΦΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ με συνείδηση…ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ για τους νεκρούς μιας και μιλάμε για…ΦΩΤΙΕΣ…!!!

Για όσους δεν το ξέρουν ή δεν έχουν ξυπνήσει ακόμη στην πραγματικότητα αυτού που πρόκειται να σας αποκαλύψωμε από τούτο το βήμα, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΩ ΤΩΡΑ», όλα τα κακά του κόσμου έχουν την προέλευσή τους στους διεθνείς φορείς της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωσις, ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ., κ.τλ., τους οποίους φορείς τους δημιούργησαν οι Πεφωτισμένοι (Ιλλουμινάτι = Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, οι βασιλικές οικογένειες, κτλ.) με τη βοήθεια τόσο της Μασονίας όσο και των πολλών μυστικών οργανώσεών τους, όπως η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το Συμβούλιον Ξένων Σχέσεων, κ.ο.κ..

Εδώ όπως θα εστιάσουμε την προσοχή μας στον «αγαπημένο» μας Ο.Η.Ε., που δεν είναι τίποτε άλλο από την έδρα της…ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Το ξέρετε ότι σύμφωνα με το καταστατικό της πολιτείας της Νέας Υόκης ότι αυτή η μεγάλη πόλις αποτελεί και την…ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;  ΕΚΕΙ είναι η έδρα των Ηνωμένων Εθνών που όπως είπα, είναι η έδρα της ΝΤΠ!!! Το είπε και η μεγάλη εφημερίς “The New York Times” στις 14 Σεπτ. του 2017 στο άρθρο τους με τίτλο  “When the World Called for a Capital” (Όταν ο κόσμος καλούσε για τη δημιουργία δικής του πρωτεύουσας).

Και τυχαίνει να είναι ο ΟΗΕ που μας έχει επιφέρει τις τελευταίες δεκαετίες τα χείριστου είδους κακά που έχουν επισκιάσει ποτέ την γην, όπως…Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21. Και όπως θα σας αποδεικνύω και καταδεικνύω στο παρόν άρθρον, είναι η μεγάλη Ατζέντα αυτή, που υπέγραψαν τόσο…ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΟΛΑ τα έθνη στον ΟΗΕ το 1992, και που ανανεώθηκε το 2013 (Ατζέντα 2030) πάλι από ΟΛΑ τα έθνη (όπως η…ΡΩΣΙΑ του ΠΟΥΤΙΝ, κτλ.), που είναι πίσω από όλες αυτές τις δήθεν «φυσικές καταστροφές», όπως οι «σεισμοί», «πλημμύρες» και…«ΦΩΤΙΕΣ» με βοηθό τις διατάξεις της, τους…ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, τα…ΟΠΛΑ ΛΈΙΖΕΡ των ΗΠΑ και με κύριο υποστηρικτή-προπαγανδιστή την «αγαπημένη» μας…ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ (του Κ*ΛΟΥ) και το…ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ….ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΠΑΜΕ!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 08 Μάιου 2019, 18:15μμ (ὠρα Λος Άντζελες) | Ανανεώθηκε στις 23 Ιουλ. 2020 | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Οι κανονισμοί που εφαρμόστηκαν τα τελευταία τριάντα χρόνια από το Γραφείο Χωροταξίας των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν πολύ επιζήμιοι για την υγεία και την ασφάλεια των Αμερικανών που ζουν σε αγροτικές και ορεινές περιοχές. Αυτοί οι κανονισμοί προκάλεσαν άμεσα την απροσδόκητη εξάπλωση των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια, χωρίς εμπόδια, που έχουν καταστρέψει ολόκληρες κοινότητες και πόλεις στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Οι κανονισμοί αυτοί δημιούργησαν νομοθεσία που κατήργησαν πολιτικές όπως αντιπυρικές ζώνες (ζώνες πυροπροστασίας) και ελεγχόμενες φωτιές, οι οποίες είναι πάρα πολύ κρίσιμες όταν πρόκειται για την καταπολέμηση πυρκαγιών. Μιλάμε για χιλιάδες χρόνια πολιτικών διαχείρισης γης που καταργήθηκαν εν μια νυκτί! Γιατι όμως?!

Τώρα, όλες οι μεγάλες ενώσεις πυροσβεστών και ενώσεις διαχείρισης γης στην Καλιφόρνια και στις υπόλοιπες ΗΠΑ έχουν αρχίσει να επαναλαμβάνουν τη στάση του Προέδρου Τράμπ στις πολιτικές διαχείρισης πυρκαγιών, όπως το γεγονός ότι δεν χτίζουμε πλέον τις αντιπυρηνικές ζώνες. Ο στρατός, όμως, το κάνει όλη την ώρα για προφανείς λόγους.

Σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς της τρομακτικής Ατζέντας 21 του ΟΗΕ, που ψηφίστηκε στα Ηνωμένα Έθνη το 1992 με την τελική υπογραφή του τότε προέδρου των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους, είναι ο ΟΗΕ που λέει τώρα σε όλα τα έθνη τι μπορούν και δεν μπορούν να υλοποιήσον σχεικά με τις πολιτικές διαχείρισης πυρκαγιών (πχ., όπως αντιπυρηνικές ζώνες, κτλ.) και διαχείρισης γης.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς αναδάσωσης, δεν μπορείτε να κόψετε τα χαμόκλαδα, τα χαμόδεντρα σε ορισμένες περιοχές• αν ένα δέντρο πέσει κάτω, δεν μπορείτε να το κόψετε και να το χρησιμοποιήσετε ως καυσόξυλο κλπ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΤΑΙ! Έτσι, αυτό που κάνει είναι να δημιουργήσει τις πιο τέλειες συνθήκες για τη δημιουργία μεγάλων «κολάσεων», μεγάλων δασικών πυρκαγιών που στη συνέχεια δημιουργούν μεγάλες καταστροφές• αυτό ακριβώς είδαμε στην Αττική πέρυσι με τη φωτιά εκεί.

Μερικές από τις μεγάλες εκδόσεις των μαζικών μέσων ενημέρωσης, που έχουν επισημάνει όλα αυτά, είναι:

Η WashingtonPost.com στις 16 Νοεμβρίου του 2018: Οι δασοφύλακες υποστηρίζουν τον ισχυρισμό του Τράμπ ότι αυτοί οι μεγάλες πυρκαγιές προκαλούνται από την “κακή διαχείριση των δασών”

Το Breitbart.com στις 19 Νοεμβρίου 2018: Αποκλειστικό – Ο γραμματεύς Ryan Zinke υποστηρίζει τον Τράμπ: Χρόνια κακοδιαχείρισης οδήγησαν στις πυρκαγιές της Καλιφόρνια

Η “The San Francisco Chronicle” στις 14 Ιουλίου 2018 (9 ημέρες πριν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα): Η Καταπολέμηση πυρκαγιών με φωτιές: Οι ελεγχόμενες φωτιές βοηθούν τους πυροσβέστες να πολεμούν επιθετικές πυρκαγιές.

Πρόκειται για μια μακρά ιστορία σχετικά με τις αντιπυρηνικές ζώνες και γιατί είναι τόσο σημαντικές όσον αφορά τη διαχείριση πυρκαγιών.

Οι αγρότες πριν από εκατό χρόνια προειδοποιούντο πάντα να κατασκευάζουν αυτές τις ζώνες πυροπροστασίας γύρω από τα αγροκτήματά τους για ευνόητους λόγους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στις αγροτικές περιοχές θα δείτε πράγματα όπως αναχώματα και τέτοια που περιβάλλουν τις ακίνητες περιουσίες των αγροτών για προφανείς λόγους• αλλά τα έχει καταργήσει όλα ο ΟΗΕ!!! Το ερώτημα, όμως, για εμάς τους Έλληνες είναι σε ποιο βαθμό έχουν εφαρμοστεί αυτές οι πολιτικές και στη…ΕΛΛΑΔΑ (???). Επίσης, μήπως ήταν σε ισχύ αυτές οι πολιτικές στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του 2018 στην Αττική (???). Επαναλαμβάνω, ΠΑΝΤΑ τα έθνη έχουν υπογράψει την κακή Ατζέντα 21, συμπεριλαμβανομένης της…ΕΛΛΑΔΟΣ!!! Και σε διατάξεις αυτής της υπουλότατης Αντζέντας αναφέροντα ισυνέχεια ευνοϊκά…ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΟΙ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΙ διαφόρων κρατικών υπηρεσίων όπως θα σας δείχνω παρακάτω.

Αυτό που είναι επίσης ενδιαφέρον είναι ότι πριν από όλα αυτά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια στις ΗΠΑ (και σε όλο τον κόσμο εδώ που τα λέμε), για διάφορους λόγους, που αφορούν την προστασία των σπιτιών και των ακινήτων μας, κτλ., είχαμε…ΑΛΛΕΣ μορφές ασφάλισης όπως … ΑΝΤΙΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ, ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ και τα λοιπα!!! Αλλά, επαναλαμβάνω και πάλι, αυτά τα έχει ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ο «αγαπημένος» μας ΟΗΕ!!!

Όλοι οι εμπειρογνώμονες συμφωνούν ότι αυτές οι προαναφερθείσες πολιτικές του ΟΗΕ έχουν οδηγήσει στην καταστροφή ολόκληρων περιοχών στη γη είτε από πλημμύρες είτε από πυρκαγιές!!! Αυτή είναι μια μορφή αποβιομηχάνισης και φεουδαρχίας. Δεν είναι παρά μια…πολιορκία τεράστια εις βάρος όλων μας!!!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Greg Reese του InfoWars.com και εδώ όπου υπάρχει αναφορά στην Ελλάδα και τις φωτιές, είναι δικά μου σχόλια….

– Το 2017, η πυρκαγιά Tubbs συνέβη στη Βόρεια Καλιφόρνια και όταν ξεμέρωσε τελικά, καταστράφηκαν πάνω από 1.000 σπίτια.

– Τα βίντεο και οι φωτογραφίες έδειξαν πως αυτή η φωτιά φαινόταν να… προστατεύει την άγρια ζωή που περιέβαλλε τα σπίτια εκεί.

– Οι φλόγες πήδησαν από σπίτι σε σπίτι με απόλυτη ΕΥΚΟΛΙΑ.

– Το CNN ανέφερε ότι οι φλόγες πήδησαν στον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή και έκαψαν αυτοκίνητα.Ωστοόσο, δεν υπήρχαν χαμόκλαδα ή δέντρα σε αυτόν τον άμεσο χώρο!Πώς ήταν δυνατό αυτό ;!

– Εκατοντάδες φωτογραφίες έδειξαν αυτοκίνητα με διάφορα διαφορετικά είδη λιωμένων κραμάτων αλουμινίου.Είμαστε μιλάμε για μια άνευ προηγουμένου επίδειξη δύναμης. Οι μέσες δασικές πυρκαγιές καίγονται σχεδόν στους 1.100 βαθμούς Φαρενάιτ (593 Κελσίου). Ωστόσο, κράματα αλουμινίου καίγονται από 1.200 έως 2.000 βαθμούς Φαρενάιτ (648 εως 1.093 βαθμούς Κελσίου).

– Υπήρχαν επίσης αυτοκίνητα σε μικρούς δρόμους ή στην εξοχή που είχαν λιώσει τελείως ενώ οι φλόγες της πυρκαγιάς δεν τους είχαν πλησιάσει από κοντά!!! Μερικά από αυτά είχαν ακόμη αναποδογυριστεί!!!

– Η φωτιά εκεί στην πόλη Tubbs ήταν τόσο έντονη που μετέτρεψε ολόκληρα σπίτια σε…ΣΚΟΝΗ!!! Εκτός από τα…ΠΛΑΣΤΙΚΑ αντικείμενα που ήταν σε αυτά τα σπίτια βέβαια. ΓΙΑΤΙ;, γιατί τα πλαστικά ΔΕΝ λιώνουν από τα…ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ.

– Μέχρι τις 31 Οκτ. του 2017, η πυρκαγιά στην πόλη Tubbs κατέστρεψε σχεδόν 6.000 σπίτια!

– Η εταιρεία κοινής ωφέλειας Pacific Gas & Electric (PG & E) βρέθηκε υπεύθυνη για 16 από τις πυρκαγιές που σημειώθηκαν στη Βόρεια Καλιφόρνια εκείνη την εποχή με αποζημιώσεις άνω των 10 δισ. Δολαρίων. Κι όλ΄αυτά, ενώ παρήγε 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως σε κέρδη για τον επενδυτικό όμιλο…Rothschild (ΡΟΤΣΙΛΝΤ)!!! Αυτή η εταιρεία ανήκει στους ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

– Η PG & E, «όλως περιέργως», προειδοποίησε το κοινό ότι οι πυρκαγιές θα συνεχίσουν να συμβαίνουν και θα αυξάνουν σε μέγεθος κάθε χρόνο.ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ;;; Μήπως έχουν μια κρυστάλλινη σφαίρα;;; ΟΧΙ. Διαβάστε ξανά αυτά που σας γράψαμε παραπάνω για τις διατάξεις της Ατζέντας 21! Η εταιρία αυτή προειδοποιεί τους επενδυτές τους ότι οι μελλοντικές υποχρεώσεις θα τους αναγκάσουν να υποβάλουν αίτηση για πτώχευση.

– Τον Ιούνιο του 2018, υπάλληλοι της PG & E είπαν στη γερουσία της Καλιφόρνιας ότι έπρεπε να εγκρίνει νομοθεσία για να την προστατεύσει “νόμιμα” από την προσεχή εποχή πυρκαγιών.

– Στις 31 Αυγούστου 2018, το νομοθετικό σώμα της πολιτείας της Καλιφόρνιας ψήφισε νομοσχέδιο στη Γερουσία της Καλιφόρνιας για την προστασία τόσο της PG & E, των μετόχων της όσο και…της Rothschild Investment Bank από οιαδήποτε ευθύνη που να προέκυπτε από τις μελλοντικές πυρκαγιές!!!

– Κατά τα ξημερώματα στις 8 Νοεμβρίου 2018, η πυρκαγιά του Camp ξεκίνησε στη Βόρεια Καλιφόρνια.Έμοισε πάρα πολύ με τη φωτιά Tubb και ήταν δύο φορές πιο καταστροφική!!!

– Πολλοί άνθρωποι θέτουν το ίδιο ερώτημα για όλες αυτές τις πυρκαγιές: Μήπως αυτές πρόκειται για…ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;;

– Το 2003, ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Donald Rumsfeld ( Ντόναλντ Ράμσφελντ), και ο στρατηγός του Αμερικανικού Στρατού, Meyers, παραδέχονται την ανάπτυξη όπλων…κατευθυνόμενης ενέργειας και τεχνολογίας μικροκυμάτων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν καταστροφικές επιπτώσεις σε οτιδήποτε, οπουδήποτε! Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο….

– Το 2017, η μεγάλη ανάδοχος εταιρεία του υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ Lockheed Martin κατέρριψε μερικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στον ουρανό με μια αόρατη…ακτίνα λέιζερ που τους έκαψε από μέσα προς τα…έξω. Μιλάμε εδώ για λέιζερ μικροκυμάτων!!!Αυτό είναι ό,τι κάνουν τα ενεργειακά όπλα: εκτοξεύουν ακτίνες λέιζερ μικροκυμάτων.

– Υπάρχει όντως η τεχνολογία για όλα αυτά.Υπάρχουν πραγματικά και απτά στοιχεία για αυτό που λέω εδώ.

– ΠΟΙΟ, όμως, το κίνητρο;

– Μην κοιτάτε μακρύτερα από την προαναφερόμενη…Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, όπου ορισμένες περιοχές των ΗΠΑ προτείνονται να βρίσκονται εκτός των ορίων της ανθρώπινης χρήσης. Αυτό όμως που πρέπει να κάνει ο ελληνικός λαός είναι να μάθει για το ΕΑΝ τα εδάφη που κάηκαν στην Ελλάδα (Μάτι, Νταου Πεντέλης, κτλ) τυχαίνει να υπάγονται και αυτά στον Ο.Η.Ε. σχετικά με τις προτεινόμενες περιοχές μη ανθρώπινης χρήσης της ύπουλης Ατζέντας 21 που υπέγραψαν ΟΛΑ τα έθνη στον ίδιον τον ΟΗΕ το 1992. Γιατί;;;, γιατί οι περιοχές που ΚΑΤΑκάθηκαν στην Καλιφόρνια και αλλού έτυχε να εμπίπτουν σε αυτές τις «απαγορευμένες» από τον OHE ζώνες και πρέπει να διαπιστώσουμε ΑΝ το ίδιο ισχύει στην περίπτωση εκείνων των πυρόπληκων περιοχών της…ΕΛΛΑΔΑΣ!!! Τώρα, στο ακόλουθο κλιπ αυτά τα επιβεβαιώνει ΟΛΑ ο κ Λιακόπουλος. ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!….

– Οι νέοι κανονισμοί και τα ασφαλιστήρια εμποδίζουν τους πολίτες των πυρόπληκτων περιοχών της Βόρειας Καλιφόρνιας από το να ξανακτίσουν τα σπίτια τους.

– Πολλοί πολιτικοί, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο αρχίζουν να λένε ότι αυτές οι “τρελές” πυρκαγιές είναι πλέον ο νέος “κανόνας” για όλους μας και ότι είναι ένα φαινόμενο της «υπερθέρμανσης του πλανήτη» που απορρέει από τις σατανικές απόψεις και διατάξεις της…ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21…!!! Αλλά δεν σταματάμε εκεί, γιατί ήταν η ίδια η ΕΡΤ (του ΣΥΡΙΖΑ) που ένα μήνα μετά τις φωτιές στην Ελλάδα μας είπε ότι φωτιές σαν εκείνες στο Μάτι μπορεί να αρχίσουμε να βλέπουμε περίπου…ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!! ΕΕΕΕΕ;;; ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;;;!!! Μα ΠΩΣ τα ξέρουν αυτά;;; Εμ…μήπως από τις ατάκες της…ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 του ΟΗΕ διότι ΑΥΤΗΝ επικαλούνται, την μεγάλη ατζέντα αυτήν, αναφερόμενοι στην δήθεν «υπερθέρμανη του πλανήτη» και τέτοιες ΒΛΑΚΕΙΕΣ ως τα αίτια πίσω από τις φωτιές ενώ, στην πραγματικότητα, τα αίτια και οι ΕΥΘΥΝΕΣ έγκεινται τόσο στην ανθελληνική κυβέρνηση όσο και με την αμερικανική κυβέρνηση και τα…ΟΠΛΑ ΛΈΙΖΕΡ ΤΗΣ!!! Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. ΙΔΟΥ Ο ΝΕΟΣ…«ΚΑΝΟΝΑΣ» ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλον «Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Φαινόμενα σαν το Μάτι μπορεί να βλέπουμε ακόμα και 10 φορές κάθε χρόνο!» και δείτε τώρα το σχετικό κλιπ…

Για όλα τα έγγραφα όλων όσων αναφέρω παραπάνω για τους Ρότσιλντ σε σχέση με την PG&E, κτλ, δείτε επίσης….

Αααα, και παρεμπιπτόντως, το επίσημο σύμβουλο της εταιρείας PG&E τυχαίνει να απεικονίζει μεγάλο «χτύπημα» από…ΛΈΙΖΕΡ και στο παρακάτω βιντεο επιβειώνεται αυτό….

Εν ολίγοις, οι πολιτικές της Ατζέντα 21 και της Συνθήκης των Ηνωμένων Εθνών για τη βιολογική ποικιλομορφία αποτέλεσαν μια σημαντική αιτία πίσω από τη δημιουργία των πιο καταστροφικών πυρκαγιών που έγιναν ποτέ στη Γη!!! Αλλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ οι πολιτικές και διατάξεις του ΟΗΕ που προκάλεσαν όλ’ αυτά, όπως τα δούμε λίγο παρακάτω…

Δείτε τώρα το βίντεο «Ατζέντα 21 και το Μεγάλο Σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης»

ΚΑΙ….

Πίσω από από τις φωτιές στην Ελλάδα η Ατζέντα 21 που προσυπογράφει ο ΣΥΡΙΖΑ! from John Kountouris on Vimeo.


ΠΡΟΤΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΙ;;; ΠΑΤΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ…

«Ένας συνολικός πληθυσμός 250 – 300.000.000 ανθρώπων και η κατά 95% πτώση από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικά» – Ted Turner (Ιδρυτής του CNN )

«Οι κύριοι στόχοι μου θα ήταν η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού σε περίπου 100 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και εξάλειψη της βιομηχανικής υποδομής. Τότε θα δείτε την άγρια ​​φύση, πλήρη σε κάθε είδος να επιστρέφει σε όλο τον κόσμο». – Dave Foreman, συνιδρυτής του Earth First.

«Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη μας γίνεται όλο και πιοσυγκλονιστικά εμφανής». – David Rockefeller.

Σε ανάλογο πνεύμα είναι και ο Bill Gates.

H Ατζέντα 21 δεν είναι παρά… εφιαλτικές (για να μην πω οργουελικές) προτάσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα στον 21ο αιώνα: παγκόσμια οικονομική δικτατορία, κατάργηση εθνικής κυριαρχίας και ατομική ιδιοκτησίας, αναδιάρθρωση των οικογενειών. Απώτερος σκοπός είναι ο αθόρυβος, δίχως πόλεμο, αφανισμός του πληθυσμού ολόκληρου του πλανήτη στο 80-90%.

Πρόσχημα, για την επίτευξη των παραπάνω, είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη και γενικότερα η κλιματική αστάθεια (σύμφωνα πάντα με την Αgenda 21 και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (UNEP).

Ωστόσο, σχετικοί επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίων διατείνονται ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος κάποιας κλιματικής αποσταθεροποίησης, επίσης ότι –κι αν ακόμα συμβαίνει– δεν μπορεί να είναι ανθρωπογενή.

Τι προτείνει η Agenda 21:

  • Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν: κάθε κράτος ξεχωριστά θα πρέπει να κάνει νόμους, σύμφωνα με τους οποίους οι πολίτες τους δεν θα ενεργούν σαν πολίτες αυτών των κρατών αλλά σαν παγκόσμιοι πολίτες, οι οποίοι παγκόσμιοι πολίτες θα υπακούν στα Ηνωμένα Έθνη. Αυτή η δήλωση (12/9/2003) υπονοεί την Παγκόσμια Κυβέρνηση αλλά και την Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση.
  • Σύμφωνα με τις αποφάσεις (31/5/1976): προοδευτική εκμηδένιση των τοπικών εκκλησιών και θρησκειών, προκειμένου να καθιερωθεί σταδιακά μία παγκόσμια θρησκεία, η οποία πιθανότατα θα έχει ως αντικείμενο λατρείας την «Μητέρα Γη», όπως ακριβώς γινόταν και παλιά στα παραδοσιακά-παγανιστικά συστήματα απόδοσης τιμών. Η εδραίωση μίας και μοναδικής θεότητας προωθείται πίσω από την συνάντηση του Πάπα και του Αρχιεπισκόπου (Απρίλιος 2001) αλλά και κατά την συμπροσευχή που πραγματοποιήθηκε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και άλλους θρησκευτικούς ηγέτες εκτός χριστιανισμού, μπροστά στο είδωλο της Γαίας.
  • Κάθε είδους ιδιοκτησία (κρατική, εθνική, ιδιωτική, κτιρίων, κατοικιών, γης, πάσης φύσεως ζώων, αγρών) θα περιέλθει στην διαχείριση του ΟΗΕ ο οποίος, σύμφωνα με την UNCCD (United NationConvention to Combat Desertification), θα έχει «πλήρη και απόλυτο» έλεγχο του 70%,, τουλάχιστον, της γης, στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν θα συμβαίνουν ανθρώπινες δραστηριότητες, προκειμένου η Φύση να μπορέσει να αναπτυχθεί όπως της αρμοζει. Οι άνθρωποι θα μεταφερθούν (εξοριστούν) σε ειδικές πόλεις ή/και νησιά όπου θα ζουν υπό πλήρη έλεγχο, όπως ακριβώς έχει ήδη αρχίσει και εφαρμόζεται στο New Jersey. Κάποια στιγμή κάε είδους ιδιοκτησία θα είναι παράνομη.
  • Θα επιτρέπεται η τριμελής οικογένεια (πολιτική του ενός παιδιού), ενώ για κάθε παραπανίσιο παιδί, από τα επιτρεπόμενα, θα πληρώνεται φόρος.

Η εφαρμογή όλων αυτών που αναφέραμε συγκεντρωτικά και σε περίληψη, οδηγούν στον περιορισμό της βιομηχανίας, στον περιορισμό της κτηνοτροφίας, στον περιορισμό του μορφωτικού επιπέδου, στον περιορισμότου βοιωτικού επιπέδου, στον περιορισμό της οικογένειας, στον περιορισμότης ανθρωπότητας όπως πολύ σωστά διατύπωσε και ο φίλτατος Ted Turner(αρχή της παρούσας ανάρτησης) βάζοντας αριθμούς (δηλαδή μείωση στο 95% του παγκόσμιου πληθυσμού) στα εξής:

«Ένα ακόμα θετικό σημείο είναι πως οι ρυθμοί αύξησης του πληθυσμού έχουν μειωθεί παγκοσμίως[…]» ΙΙ, 8

«Η σημερινή πτώση των ρυθμών αύξησης του πληθυσμού θα πρέπει να προωθείται περαιτέρω με εθνικές και διεθνείς πολιτικές […]» ΙΙΙ, 30. (Agenda 21, κείμενο Ηνωμένων Εθνών S/19-2 στις 19/9/1997).

Ένας από τους πολλούς τρόπους εφαρμογής μη αύξησης πληθυσμού, είναι τα γνωστά μας chemtrails,

κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο πρώην διευθυντής του FBI, Ted Gunderson. Όλα τα παραπάνω έχουν αποφασιστεί και υπογραφεί στις 14 Ιουνίου 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, από 178 κυβερνητικές αντιπροσωπείες κρατών μελών του ΟΗΕ (συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας), μέλη ΜΚΟ, τοπικών αρχών, αντιπρόσωπους αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών οργανώσεων 120 χωρών και βασίζονται στο «Report From The Iron Mountain».

Πηγή: ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 / Μέσω >> ‏ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/


Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι εγώ προσωπικά σας προειδοποιώ για τον ύπουλο ρόλο της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ και του βαθέος κράτους των ΗΠΑ στις φωτιές, τόσο στην Ελλάδα όσο και αλλού, εδώ και ένα χρόνο περίπου, ιδιαίτερα όσον αφορά το ύπουλο πρόγραμμα γεωμηχανής και τροποποιήσεως του καιρού τους καθώς και τα όπλα…ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΗΣ των ΗΠΑ…

Η κα Ντέμπορα Ταβάρες (Deborah Tavares) είναι μια κορυφαία δημοσιογράφος από τη Βόρεια Καλιφόρνια που μιλάει εδώ και χρόνια για αυτά τα λέιζερ έχοντας παράσχει πολλές αποδείξεις ότι αυτά τα όπλα λέιζερ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. Διαβάστε το άρθρο μας  «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]» όπου η κα αυτή μας έχει παράσχει εμαίλ από το 2011 από κοινωφελή εταιρεία της Βόρειας Καλιφόρνιας (PG & Electric) στο οποίο τα στελέχη της μιλάνε ανέμελα  μεταξύ τους για τα σχέδια της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει…ΛΈΙΖΕΡ για να…ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΌΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ!!!

Στο ίδιο άρθρο επισημαίνω τα εξής κρίσιμα…και παρακαλώ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ πατώντας ΕΔΩ!!!….

– Οι δύο ατζέντες, 21 και 2030, εκφράζονται σε τοπικό επίπεδο μέσω του Σχεδίου Δράσεως για το Κλιμα (εφεξής ΣΔγτΚ)

– ΟΛΑ τα έθνη έχουν ήδη συμμορφωθεί με αυτό. ΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ έχει υλοποιήσει ένα ΣΔγτΚ στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της, Θεσσαλονίκη και….ΑΘΗΝΑ (προσέξτε τώρα γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό)….

– Τα ένθη έχουν πεισθεί από την ΨΕΥΤΟ-επιστήμη της «κλιματικής αλλαγής» και του «θερμοκηπίου» για την μείωσιν των «αερίων του θερμοκηπίου», κτλ.

– Θέλουν να μειωθεί κατά πολύν η χρήσις των ορυκτών καυσίμων

– Λένε ότι σε λίγα χρόνια από τώρα θα έχουμε ξεμείνει από το πετρέλαιο! Αυτά όμως είναι ΨΕΜΑΤΑ!

– Το άρθρο «Anatomy of a Massive Con Job!» (Ανατομία μιας απάτης) συνοψίζει καλύτερα όλ’ αυτά. Ήταν η Λέσχη της Ρώμης που πρωτο-επενόησε αυτή η ανοησία περι «κλιματικής αλλαγής».  Οι Χένρι Κίσινγκερ και Zbigniew Brzezinski έχουν παίξει διαχρονικά σημαντικούς ρόλους σε αυτήν την απάτην. Ιδρύθη εις το κτήμα των Rockefeller (Ροκφέλερ) στο Bellagio της Ιταλίας, το 1968, και μερικοί από τους άλλους αδελφούς/αδελφές της αδελφότητος αυτής περιλαμβάνουν τον Al Gore, David Rockefeller, Βασίλισσα Beatrix της Ολλανδίας και τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. Και δεν υπάρχει κανένας καλύτερος να σας δώσει τη σύντομη έκδοση της ατζέντας του Ομίλου από τον ίδιον τον Γκορμπατσόφ: “Η απειλή της περιβαλλοντικής κρίσης θα είναι το «κλειδί της εσωτερικής καταστροφής» που θα ξεκλειδώσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη“.

– Κάθε φορά που προκύπτει μια μεγάλη πυρκαγιά κάπου στον κόσμο, αρχίζουμε αμμέσως να παρατηρούμε μεγάλες ταμπέλες και διαφημήσεις να «ξεφυτρώνουν» παντού με την εξής επιγραφή: 100 Resilient Cities, δηλ., Οι 100 Ανθεκτικές Πόλεις.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί στο ίδιο παραπάνω άρθρο, αποδειχνύουμε επίσης και τον ρόλο τον εντελώς ΥΠΟΥΛΟ της ίδιας της ανθελληνικής κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα σχέδια των ελιτιστών Ατζέντα 21 & 2030 για την…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, κάτι το οποίο απαιτεί την χρήσιν «τεχνητών κρίσεων» όπως….ΦΩΤΙΕΣ και όχι μόνο και αυτά τα παραδέχτηκε ο ίδιος ο απερχόμενος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάτης, σε σχέση με την ΕΛΛΑΔΑ, το Μάιο του 2015, λέγων…

Όπου “απρόσμενες κρίσεις” είναι σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, ένα ξαφνικό μεταναστευτικό κύμα» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Και αυτά τα είχε πει ο Μπουτάρης αναφορικώς προς το Σχέδιον Δράσεως Δια το Κλίμα που τυχαίνει να υπάγεται στην προαναφερόμενη μεγάλη…ΑΤΖΕΝΤΑ 21!!! Οι 100 Ανθεκτικές Πόλεις και το Σχέδιο Δράσης για το Κλίμα ελχουν ΗΔΗ εφαρμοστεί στην Ελλάδα και είναι ΑΥΤΑ που μας…ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ όχι μόνο με τις φωτιές αλλά και με…ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ με την συναίνεση της εκάστοτε ανθελληνικής κυβέρνησης, όπως η…ΝΥΝ!!!

Τώρα σταματάμε σε αυτό σημείον της αποκαλύψεως της κας Ντέμπορα και πληκτρολογούμε τις λέξεις 100 Resilient Cities (δηλ., Οι 100 Ανθεκτικές Πόλεις) στην Γκούγκελ. Και με το που το κάνουμε αυτό, βλέπουμε αμμέσως το πρώτο αποτέλεσμα που είναι ο επίσημος ιστοχώρος των Ανθεκτικών Πόλεων, των οποίων ο χορηγός τυχαίνει, «όλως τυχαίως» να είναι το…ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ (Roskefeller Foundation)!!!….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!….

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΙΝΚ, ΟΠΟΥ ΛΕΓΕΙ https://www.100resilientcities.org. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ….ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ. Εμ….μήπως μας…ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ???…

Συνεχίζουμε με το ίδιο άρθρο….

– ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ έχουν συμφωνήσει να χρησιμοποιούν τα..,ΚΑΙΡΙΚΑ ΟΠΛΑ, γιατί ΟΛΑ είναι σύμφωνα γύρω από το δήθεν «γεγονός» ότι υπάρχει «κλιματική αλλαγή» και ότι τα καιρικά όπλα τα χρησιμοποιούν γαι την δήθεν «καταπολέμισίν» τους

– Αυτή η ΨΕΥΤΟ-επιστήμη έχει οδηγήσει σε πολιτικές…ΨΕΥΔΕΙΣ για την «πρόληψιν» του «φαινομένου» του θερμοκηπίου για άλλων τέτοιων ανοησιών. Π.χ., η κατακόρυφη αύξησις της θερμότητος οφείλεται στην «Κληματική Αλλαγή». Οι μεγάλες «φυσικές καταστροφές» (φωτιές, πλημμύρες, κτλ) που λαμβάνουν χώραν σε όλην την γην εξαιτίας της…«ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» κι ήταν ακριβώς ΑΥΤΗΝ που επεκαλέσθη η «κα» Ρένα Δούρου όταν ερωτήθη για τις πλημμήρες στην Μάνδρα!!! (πατήατε εδώ)

– Η αύξησις σε πλημμύρες, λοιμούς,…ΦΩΤΙΕΣ, κτλ σε όλον τον κόσμον επιδρά στην αλλαγή των…ΜΟΤΙΒΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ και η αύξησις αυτή μόνον «φυσιολογικη» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλλά…ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΗΣ!!! ΟΛ’ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ «ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΡΑΣΤΡΟΦΕΣ» προκαλούνται από τα….ΚΑΙΡΙΚΑ ΟΠΛΑ και τα ΟΠΛΑ…ΛΕΙΖΕΡ των ΗΠΑ άλλων μεγάλων εθνών!!!

– Το Σχέδιον Δράσεως για το Κλίμα ενώνει όλα τα ένθη ΜΑΖΙ γιατί ΟΛΑ συμφωνούν επι της δήθεν…«ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» που εξυπηρετεί μια πάρα πολύ ύπουλην ατζέντα προς την…ΕΞΑΦΑΝΙΣΙΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

– Τέλος, μαι από τις μεγαλύτερες αποδείξεις για όλ’αυτά έγκειται στην επιθυμία των ελιτιστών να μειωθούν οι εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου κάτα….100 τοις 100 μέχρι το 2060. Μα ρε παιδιά, ξέρετε τι σημαίνει αυτό??? Σημαίνει πως, αν γίνει κάτι τέτοιο, θα εξαφαστεί μια και καλή η ζωή στην γήν μιας και ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ…..!!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ….!!!….

Στο άρθρο μου «Ιδού τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ που έκαψαν την…ΕΛΛΑΔΑ και άλλες χώρες! Αποδείξεις 100%!» σας αποκαλύπτω πως, λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του πρώτου μου άρθρου για τις φωτιές με τίτλο «ΕΚΤΑΚΤΟ: Χτύπησαν την Ελλάδα με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας των ΗΠΑ μέσω DRONES (UAV)!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]» –που είχε πάρει διάσταση σε όλο το διαδίτυκο και είχε αρχίσει μάλλιστα απασχολεί όλο τον τύπο και Πανελλήνιον— η ίδια η κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ που κατηγορούσα στο πρώτο μου άρθρο για συμμετοχή στην πρόκληση των φωτιών στην Ελλάδα, δηλ., μιλάμε για το ίδιο το…ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ των ΗΠΑ, ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ που ήλθε σε επαφή μαζί μου!!! ΌΧΙ όμως για τους λίγους που θα νομίζατε αλλά για ….ΆΛΛΟΥΣ διαβαστε όμως όλο το άρθρο για να καταλάβετε.

Και επειδή αυτό το θέμα περι των εν Ελλάδι φωτιών του 2018 έχει αρχίσει εκ νέου να απασχολεί όλο το Πανελλήνιον λόγω των πρόσφατων αποκαλύψεων του ΣΚΑΪ και των χλιδατών διακοπών που έκανε σε πολυτελές σκάφος της κας Κατερίνας Παναγόπουλου ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Πάσης Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας λίγες μέρες μετά τις φωτιές  (δηλαδή, δεν είχει κατακαθίσει ακόμη ο κουρνιαχτός και η….ΣΤΑΧΤΗ από τις φωτιές, ΔΕΝ είχαν βρεθεί ακόμη όλες οι…ΣΩΡΟΙ των ΘΥΜΑΤΩΝ, και πήγε αυτός ο ΣΑΤΑΝΑΣ να κάνει…ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!), έχουμε γράψει και βγάλει και εμείς μερικά ΦΟΒΕΡΑ στοιχεία πως ο Τσίπρας κι ο Πάνος Καμμένος συνεχίζουν να ΣΥΚΓΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!!! Διαβάστε και τα παρακάτω για να καταλάβετε….

Τέλος, ακόμη και το…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ και τα…ΚΑΡΤΟΥΝ έχουν προβλέψει διαχρονικά πως η Ελλάδα θα δεχθεί στο μέλλον μεγάλο «χτύπηπα» από…ΛΕΙΖΕΡ!! Διαβάστε το άρθρο μου «Πώς τα ΚΑΡΤΟΥΝ προβλέπουν δεινά για την ΕΛΛΑΔΑ! Ο G.I. Joe δείχνει μεγάλο χτύπημα με…ΛΕΪΖΕΡ!» και δείτε και το παρακάτω κλιπ…

Στην ταναία «ΡΟΜΠΟ ΚΟΠ» από το…1987, βλέπουμε υποσεινήδητα μηνύματα για το τι έμελλε γενέσθαι στην…ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ με τις….ΦΩΤΙΕΣ που θα προκαλούντο από τα…ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ της κυβέρνησης!!!

Η ίδια η μεγάλη ανάδοχος εταιρεία Lockheed Martin έχει παραδεχτεί εδώ και χρόνια ότι αναπτύσσουν…ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ για τον Αμερικανικό στρατό κτλ!!! Δείτε τώρα το σχετικό κλιπ…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr